Opinionen.se > Opinion

Saturday, 04 July, 05:26

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Utegångsförbud för fåglar efter smittlarm
Alla fjäderfän och tamduvor i Västra Götalands län ska hållas inomhus tills vidare på grund av ett virus. Undantag ges för Dalsland och norra Bohuslän. Viruset kan orsaka newcastlesjuka vilket innebär att nervsystemet, andningsorganen och tarmen hos fågeln angrips. Symptomen kan vara hängande vingar, kramper och andningssvårigheter. En djurägare som misstänker newcastlesjuka måste rapportera till länsveterinären eller Jordbruksverket, enligt ett pressmeddelande.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Västra Götalands, Dalsland, Bohuslän, Jordbruksverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utegångsförbudför , fåglarefter , smittlarm
Sydsvenskan - 29 okt 14 kl. 04:00

Håkan Engström: När en hund mår som Bo-Dogs dräglar den och viftar på svansen

Ibland behövs bara lite luftombyte. Kanske är det sant att hunden är människans bästa vän. Men även vänner behöver bytas ut då och då.

Skånskan - 25 okt 16 kl. 09:32

Från tysk invasion till Instagram

Hon minns som i går hur tyskarna tog makten i hennes barndoms Köpenhamn. Och hon minns hur danskarna, på den tiden, såg på det här med att hjälpa flyktingar.
I dag är Tove Warris en knivskarp 90-åring som tackar sin lyckliga stjärna för det fantastiska internet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.