Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 10 July, 18:21

Nyhetskanalen - 28 okt 11 kl. 13:58

Näringsminister Annie Lööf gläds- Jag är glad att man har tagit ett steg framåt och att rekonstruktionen fortsätter, säger näringsminister Annie Lööf (C) och hoppas att frågan om Saab nu får en långsiktig lösning..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Annie Lööf, Saab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringsminister, Annie, Lööf, gläds
Kristianstadsbladet - 20 apr 13 kl. 03:58

Annie Lööf och sanningen

Foto:
Att lämna felaktiga uppgifter till KU skadar regeringen.
En minister kallas till konstitutionsutskottet och ger ledamöterna felaktig information. Skedde det för länge sedan eller i ett annat land långt bort?

Alliansfritt Sverige - 08 aug 14 kl. 22:14

Annie Lööf har verkligen inte förstått jämställdhetsdebatten – och det är helt okej

Jaha, då var det dags igen då, högerfolk som avfärda feminismen på skakiga grunder. Idag är det näringsminister Annie Lööf som är igång under Centerpartiets valkonvent: Hon anser att ”vänsterfeministerna” driver fel frågor för att göra Sverige mer jämställt. – I stället har den nyvakna svenska jämställdhetsdebatten handlat om omskolningsläger för män och rättigheten att visa bara bröst.

Alliansfritt Sverige - 11 sep 14 kl. 08:33

Annie Lööf talar osanning om villkoren inom städbranschen

Näringsminister Annie Lööf (C) har ett speciellt förhållande till fakta. Hon tycker helt enkelt inte det är någonting viktigt. I hennes iver för att försvara kostsamma och ineffektiva reformer som sänkt restaurangmoms och sänkt arbetsgivaravgift brukar hon dra till med enskilda solskenshistorier istället för att läsa en gedigen genomgång av reformernas effekter.

Regeringen - 11 sep 12 kl. 09:01

Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund besöker Science for Life laboratory

Statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund besöker i dag Science for Life Laboratory i Solna. I samband med besöket kommer de också att presentera en nyhet ur kommande budget. Pressmeddelande: Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund besöker Science for Life laboratory Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 11 september 2012.

Regeringen - 13 sep 12 kl. 08:43

Presskonferens med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

Klockan 10.30 i dag torsdagen den 13 september håller statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam presskonferens i Rosenbad. De kommer att presentera en nyhet ur kommande budget.

BT - 02 okt 12 kl. 18:56

Annie Lööf besöker Norrby i morgon

I morgon kommer Centerledaren och näringsminister Annie Lööf till Borås. Hon ska besöka Familjecentralen på Norrby och om tiden tillåter även Mötesplats Norrby. ?

Västerbottens Folkblad - 30 aug 13 kl. 10:37

Annie Lööf besöker Volvo Lastvagnar i Umeå

Näringsminister Annie Lööf (C) besöker Volvo Lastvagnar under fredagsförmiddagen. Besöket har initierats av Metallklubben på Volvo. Under sitt besök kommer Annie Lööf att träffa företrädare [...

Regeringen - 02 sep 13 kl. 07:40

Pressträff med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

Idag, måndagen den 2 september, har statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam pressträff på Socialdepartementet. Vid pressträffen kommer en nyhet ur höstens budget att presenteras. Pressmeddelande: Pressträff med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 2 september 2013.

Regeringen - 16 sep 13 kl. 08:35

Presskonferens med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

I dag håller statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam presskonferens för att presentera en nyhet ur kommande budgetproposition. Presskonferensen startar 11.00 och sänds direkt.

Regeringen - 31 mar 14 kl. 11:04

Annie Lööf presenterar regionalfondsprogrammen 2014-2020

I dag presenterar näringsminister Annie Lööf regeringens förslag till regionalfondsprogram inom EU:s sammanhållningspolitik för perioden 2014-2020. Regeringen har gjort nya prioriteringar för att maximera nyttan av de 16 miljarder kronor som ska fördelas i åtta regionala och ett nationellt program.

Pressinbjudan: Annie Lööf presenterar regionalfondsprogrammen 2014-2020

Näringsdepartementet, 31 mars 2014.

Hela Gotland - 21 nov 12 kl. 18:35

Fältbiologerna mötte upp Annie Lööf

Fältbiologerna var bland de första som mötte näringsminister Annie Lööf när hon kom till Gotland. De menade att hennes röst väger starkt i ärendet om Ojnareskogen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.