BT > Ekonomi

Saturday, 06 June, 19:13

BT - 28 okt 11 kl. 13:40

Reglerat spelande ökar
Omsättningen på den reglerade svenska spelmarknaden ökade under årets tre första kvartal med 851 miljoner kronor eller cirka tre procent jämfört med motsvarande period 2010, skriver Lotteriinspektionen i ett pressmeddelande.
Uppgifterna kommer från Svenska Spel, AB Trav och Galopp (ATG) och de större rikslotterianordnarna.
Svenska Spel är störst, med en omsättning på drygt 16 miljarder kronor under årets tre första kvartal, varav cirka en tredjedel kommer från värdeautomatspel.
.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Lotteriinspektionen, Svenska Spel, Trav, Galopp, ATG, Spel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reglerat, spelande, ökar
Helsingborgs Dagblad - 27 okt 11 kl. 13:48

Reglerat spelande ökar sju procent

Omsättningen på den reglerade svenska spelmarknaden ökade med 1,9 miljarder kronor eller cirka sju procent jämfört med motsvarande period året före, skriver Lotteriinspektionen i ett pressmeddelande. Uppgifterna kommer från Svenska Spel, AB Trav och Galopp (ATG) och de större rikslotterianordnarna..

Expressen Dina Pengar - 27 okt 11 kl. 13:55

Reglerat spelande ökar i Sverige

Barometern - 24 apr 20 kl. 06:00

Pandemin ökar spelets kostnader

När riskabelt spelande ökar måste staten skydda de mest utsatta..

Computer Sweden - 03 okt 18 kl. 10:41

"EU:s uppladdningsfilter ökar rättssäkerheten på flera plan"


EU:s förslag på ett nytt upphovsrättsdirektiv har mötts av hård kritik, framför allt kravet på att tjänsteleverantörer ska införa ett uppladdningsfilter. Men ett filter som är reglerat i lag är mer rättssäkert än de filter som exempelvis Google redan använder, resonerar advokaten Petter Holm..

IDG - 03 okt 18 kl. 10:41

"EU:s uppladdningsfilter ökar rättssäkerheten på flera plan"


EU:s förslag på ett nytt upphovsrättsdirektiv har mötts av hård kritik, framför allt kravet på att tjänsteleverantörer ska införa ett uppladdningsfilter. Men ett filter som är reglerat i lag är mer rättssäkert än de filter som exempelvis Google redan använder, resonerar advokaten Petter Holm..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Spelmissbruk ökar under OS

Under OS, och även under EM-tävlingar, är det fler som hör av sig till Svenska Spel och berättar om sina missbrukarproblem, vad gäller sportspel, uppger Ekot.Spelandet ökar generellt under stora sportevenemang, särskilt under fotbolls-EM och -VM. Normalt sett är det färre som hör av sig till Svenska Spels stödlinje för spelmissbrukare under sommartid.

Dagensanalys.se - 25 okt 17 kl. 17:20

Spelbolag tar ansvarsfullt spelande till en ny nivå

Man brukar säga att för mycket av det goda i slutändan leder till något negativt. Detta kan anammas på flera saker, men det är framför allt inom ett särskilt och omdiskuterat område som man kan uppleva nackdelarna med för mycket av det goda. I dag spelar svenskarna, och resten världen, mer än vad man har gjort tidigare.

Dalarnas tidningar - 04 sep 13 kl. 08:40

LIF har reglerat skulden

Leksands IF har nu reglerat den återstående miljonskulden till de 154 aktörer som omfattades av den framgångsrika rekonstruktionen..

DalaDemokraten - 06 sep 13 kl. 07:54

Leksands IF har reglerat skulden

ishockey/LEKSAND Leksands IF har nu reglerat den återstående miljonskulden till de 154 aktörer som omfattades av den framgångsrika rekonstruktionen. I vintras hotades ....

Kristianstadsbladet - 17 apr 14 kl. 09:09

Strikt reglerat vilka patienter som får lämnas hemma

Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT
Replik på Bengt-Olle Andersson ”Ambulans – var god dröj”, 8 april.
Ambulanssjukvården i Region Skåne vill förtydliga vissa uppgifter som framkommer i insändaren som publicerades 8 april.Inom ambulanssjukvården i Region Skåne är det strikt reglerat vilka patienter som får lämnas hemma.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.