Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 10:10

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 14:06

Sidensvans var riktig fyllekajaP fredagen utspelade sig ett fgeldrama i Vsters. Vid lunchtid fick polisen ett samtal om en fgel utan flygfrdighet..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sidensvansvar , riktig, fyllekaja
Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 14:20

Full sidensvans polisanmäld

En kraftigt berusad sidensvans blev på torsdagen polisanmäld i Västerås. Fast från början visste man inte att det var en sidensvans. Personen som hittade fågeln trodde att det var en nymfparakit som inte kunde flyga.

Cornucopia - 18 mar 15 kl. 09:56

Stor uppgradering av HBO Nordic - riktig AirPlay och Chromecast

HBO Nordic släppte igår en omfattande uppgradering av sin app till Apple iOS. Gränssnittet här helt omarbetat och man stöder nu riktig AirPlay, samt Googles Chromecast. Även hemsidan har arbetats om på motsvarande sätt.

Cornucopia - 03 okt 19 kl. 14:07

Foton: "Det var inte riktig nyliberalism"

"Det var inte riktig nyliberalism. Den internationella socialistkonspirationen saboterade. Nu ska vi satsa på MER och RIKTIG nyliberalism!

Expressen - 04 apr 14 kl. 17:22

V65: "Känns som en riktig, riktig skjutare"

Det bjöds prima travsport och snabba tider på Solvalla under fredagseftermiddagen. Russinet i kakan var Sauveur som travade 1.13,3/2 140 meter autostart i karriärens fjärde start.

Uppsalanyheter.se - 09 jul 15 kl. 22:12

Recension: "Riktig rock n roll med riktiga instrument"

The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.   The Refreshments har passerat 25-års strecket som band med ett år och består av Joakim Arnell på Bas och sång, Johan Blohm på piano och sång samt trummisen Mats Forsberg och gitarristen Jonas Göransson.

YLE - 10 dec 15 kl. 04:30

En riktig vinter är drömjulklappen för skogsbruket

En massa plusgrader och mjuk och blöt mark är långt ifrån idealiska förhållanden för skogsbruk i december. Gallring på mjuka platser är omöjligt och man får i stället fokusera på enbart förnyelseavverkning. En annan utmaning är att kunna transportera det man avverkar, då en del skogsvägar just nu mer liknar leriga rallyvägar.

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 11 kl. 14:59

Saknar riktig cykelväg

Det saknas en riktig cykelväg sista biten från Havsbadsbron till stationen. Det anser Marita Sjunesson i Skälderviken, som nu skrivit till kommunen och krävt förbättringar. Hennes förslag är att det byggs en riktig cykelväg rakt fram efter passagen av Havsbadsvägen ända fram till stationen.

Sydsvenskan - 22 jan 13 kl. 06:30

Han var en riktig seglare

Hans Byström, Lund, skatteinformatör och facklig kämpe inom Statstjänstemannaförbundet och inbiten seglare, har som tidigare meddelats, avlidit efter en kort tids sjukdom vid en ålder av 64 år. Han efterlämnar sina två barn Cesar och Johana.Hans föddes och växte upp i Göteborg, där han tidigt gick med i sjöscouterna och snart engagerade sig som ledare.

Expressen - 23 feb 13 kl. 09:58

Björkman: Lena Ph i en riktig tv-show

En riktig tv-show med en riktig artist. Det är lite av en bristvara i tv..

Uppsalanyheter.se - 10 jul 14 kl. 23:48

Recension: "Riktig rock n roll" på Parksnäckan

Recension: "Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert."Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert.   Torsdagens konsert på Parksnäckan bjöd på Rock n roll och Rockin Boogie signerat 25-årsjubilerande The Refreshments.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

90 procent av alla döda i covid-19 över 70 år

Drygt 90 procent av alla som dött i covid-19 i Sverige var 70 år eller äldre. 49 procent av dessa bodde på äldreboende och 25 procent hade hemtjänst. Det visar Socialstyrelsens senaste siffror.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Planerade operationer ökar igen

Antalet planerade operationer ökar igen efter att tidigare ha minskat rejält som en följd av coronapandemin. En orsak till uppgången är att tillgången till skyddsutrustning har blivit bättre. Men hur stor andel av det normala antalet planerade ingrepp s.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Hasse Schiller har avlidit

Han var konditormästaren som älskade tårtor och bakelser..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Handeln minskade med 1,3 procent

Detaljhandelns försäljningsvolym minskade med 1,3 procent i april jämfört med motsvarande månad i fjol. Dagligvaruhandeln minskade med 2,6 procent och sällanköpsvaruhandeln minskade med 1,8 procent, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Mellan mars och.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ilskna protester mot polisvåld i Minneapolis

Demonstranter har drabbat samman med polis under en andra natt av protester i staden Minneapolis i USA mot ordningsmaktens övervåld mot svarta. Protesterna utlöstes av en video som visar hur en vit polisman med knäet sätter sig på en svart mans nacke. P.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

HIF-galan återuppstår – på nätet: ”En manifestation”

Ett två timmar långt program med många artister och profiler ska dra in pengar till HIF..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Staten blöder 39 miljarder – på en månad

Underskottet i statsbudgeten landade på 38,8 miljarder kronor i april, framför allt som en konsekvens av de vidlyftiga stöden till företagens permitteringar och minskade skatteintäkter. Närmare 18 miljarder kronor betalades ut till företag i form av per.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Före detta Röglespelare har köpt hus i Vejbystrand

4 850 000 kronor blev priset för Tångvägen 6..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svenskar något mindre dystra om framtiden

Svensk ekonomi är fortsatt på bottennivå, men pessimismen bland företag och konsumenter om framtiden har avtagit något, enligt Konjunkturinstitutets (KI) återkommande mätningar om läget i ekonomin. Den samlade så kallade barometerindikatorn steg från re.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Grov misshandel av litet barn – två anhållna

Två personer är anhållna misstänkta för grov misshandel av ett litet barn, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Det var natten till onsdag som två personer frihetsberövades efter det att polisen larmats till sjukvården i Sundsvall. Varken p.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.