Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 26 May, 15:02

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 14:10

Truppgymnastikledare utseddGymnastikfrbundet ska starta ett landslag i truppgymnastik, vars frsta stora msterskap blir EM i rhus nsta r. Nu r det klart med frbundskapten i truppgymnastik. Det blir Monica Nyberg, som r internationell domare i truppgymnastik och trnare i Stockholmsklubben Hermes. Hennes frsta uppdrag blir att flja freningslagen som tvlar i NM i november..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Truppgymnastikledare, utsedd
Helsingborgs Dagblad - 23 jul 11 kl. 18:43

Försvarare utsedd åt terrormisstänkte

Terrormisstänkte Anders Behring Breivik har fått en försvarare utsedd, skriver NTB. ? Han har på lördagen fått en försvarare utsedd, men det är sagt att namnet inte ska offentliggöras, säger åklagaren Trine Dyngeland..

Alingsås tidning - 28 jan 11 kl. 16:20

Lisbeth Pipping utsedd till Årets medmänniska

Lisbeth Pipping, AT:s krönikör, har blivit utsedd till Årets medmänniska av tidningen Kattis & co för sitt arbete mot mobbning..

Expressen - 03 feb 11 kl. 23:48

Borg utsedd till en av de coolaste

En av världens största tennisspelare genom tiderna är nu också utsedd till en av vårt klots coolaste. Amerikanska GQ, en miljontidning, har utsett Björn Borg, 54, till den fjärde störste bland de 25 främsta legendarerna bland världens manliga idrottare. -Visst är jag lite stolt, det ska erkännas, säger Björn.

Dagen - 11 feb 11 kl. 03:00

Årets evangelist utsedd

Jenny Fredén blir lycklig av att få prata om sin kristna tro och har gjort det till en livsstil. Nu har hon blivit utsedd till Årets evangelist av Evangelistfonden.

- För mig är evangeliserandet inget projekt eller arbete, utan en livsstil.

SVT - 13 feb 11 kl. 16:25

Egyptens nya regering utsedd

Tusentals demonstranter befinner sej fortfarande kvar på Tharir-torget i Kairo i Egypten. Men övergångsregering nu utsedd..

Affärsvärlden - 18 mar 11 kl. 08:44

Svensk utsedd till Rysslands bäste vd

Ryska lastbilstillverkaren GAZ har en svensk vd sedan två år tillbaka. Nu har han blivit utsedd till landets främsta chef..

NSD - 24 mar 11 kl. 19:33

Årets Kirunastipendiat är utsedd

Årets Kirunastipendiat är utsedd. Det blev Fredrik Vestergård som tog hem stipendiet..

Alingsås tidning - 25 mar 11 kl. 13:03

Kempe utsedd till Årets Hedersryss 

ALINGSÅS: Vårgårdasonen Fredrik Kempe fick igår kväll motta utmärkelsen Årets Hedersryss 2011 vid en rysk filmfestival i Stockholm. Ryssarna uppskattar uppenbarligen Kempes musik. Förra året blev till exempel La Voix utsedd till årets låt i Ryssland..

Alingsås tidning - 25 mar 11 kl. 13:29

Kempe utsedd till Årets Hedersryss 

VÅRGÅRDA: Vårgårdasonen Fredrik Kempe fick på torsdagskvällen motta utmärkelsen Årets Hedersryss 2011 vid en rysk filmfestival i Stockholm. Ryssarna uppskattar uppenbarligen Kempes musik. Förra året blev till exempel La Voix utsedd till årets låt i Ryssland..

VA - 29 mar 11 kl. 14:20

Årets jury är utsedd

29 mars När årets E-prize delas ut 19 maj i Stockholm finns en mycket tung jury på plats. Nio personer från från olika sektorer, både offentlig och ideell, ska bestämma vilka företag som vinner Sveriges mest prestigefyllda energipris. Jurymedlemmarna är: - Jonas Abrahamsson, vd Eon, Sverige
- Tomas Kåberger, Generaldirektör, Energimyndigheten
- Jessica Polfjärd, riksdagsledamot (M), ledamot i näringslivsutskottet och leder arbetet med Moderaternas idéprogram för framtiden
- Caroline Arehult, VD, Skanska Fastigheter, Stockholm
- Henric Wahlgren, hållbarhetschef Kinnarps (nominerad 2010)
- Eva Berglie, kommunikationsansvarig, Abba Seafood (vinnare 2010)
- Emma Enebog, hållbarhetsstrateg, Myrorna
- Pontus Schultz, publisher

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Viss planerad vård kan tas upp i Stockholm

Viss planerad vård kan återupptas i region Stockholm igen, eftersom sjukvårdsbehovet för covid-19 sakta sjunker. Det handlar om både viss kirurgisk planerad vård och planerad öppenvård som kan tas upp, enligt ett pressmeddelande från regionen. Men all p.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Ytterligare två gripna för mord i Järfälla

Tidigare hade en person gripits med koppling till händelsen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sophämtningsappen Tiptapp vann mot Stockholm

Sophämtningsappen Tiptapp får rätt att fortsätta förmedla hämtning av privatpersoners sopor i Stockholms kommun, enligt mark- och miljööverdomstolen i Nacka tingsrätt. Domstolen häver Stockholms kommuns förbud från den 25 september 2018 att förmedla tra.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Coronakrisen kan ha passerat botten

Den djupa recession som coronapandemin orsakat verkar ha passerat botten. Men det betyder inte att det värsta är över. Vågen av varsel, konkurser och kreditförluster befaras fortsätta öka, liksom risken för kraftiga prisfall på bostadsmarknaden.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Uppskjuten rysk segerparad hålls i juni

Ryssland kommer att hålla en militärparad i juni för att högtidlighålla 75-årsminnet av Nazitysklands kapitulation och segern i andra världskriget, sedan den planerade paraden på segerdagen den 9 maj fick skjutas upp på grund av coronapandemin. – Vi kom.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

USA: Ryska stridsflyg skickades till Libyen

Ryssland skickade nyligen stridsflyg till Libyen som understöd till ryska legosoldater som strider på den östlibyske krigsherren Khalifa Haftars sida, uppger USA:s regionkommando Africom. Flygplanen lyfte först från Ryssland och mellanlandade i Syrien d.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Åtal: Lurade äldre – uppgav sig vara polis

Under nyårshelgen larmades det om en rad åldringsbrott som inträffat i södra Sverige, särskilt i Malmö med omnejd. Nu verkar det som att en bedragare kan ha åkt fast. En man i 50-årsåldern åtalas nu för en rad bedrägerier mot äldre i Strömsnäsbruk, Malm.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dahlén förlänger med Timrå: ”Vi ska upp”

Det har spekulerats ordentligt om hans framtid som hockeyspelare – men Jonathan Dahlén blir Timrå trogen. Detta står klart efter att den 22-årige stjärnspelaren, i en direktsändning på den hockeyallsvenska klubbens Facebook-sida, skrivit på ett nytt ett.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Extra fiskemöte om brexit

Ett extrainsatt fiskeministermöte i EU hålls för att försöka hitta lösningar i de näst intill strandade förhandlingarna med Storbritannien om framtida fiske. "Regeringen anser att det är viktigt med ett fortsatt nära samarbete med Storbritannien om fisk.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Misstänkt coronakorruption på hög nivå i Rio

Brasiliansk polis har genomfört en husrannsakan hos Rio de Janeiros guvernör Wilson Witzel inom ramen för en korruptionsutredning, uppger källor. Landets federala polis uppger att den utreder korruption gällande offentliga medel som varit öronmärkta att.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.