Realtid > Ekonomi

Friday, 03 July, 15:04

Realtid - 28 okt 11 kl. 13:56

Grönt ljus för fallskärmenFörundersökningen mot tidigare Vattenfall-chefen läggs ner..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Vattenfall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grönt, ljusför , fallskärmen
Skånskan - 11 feb 20 kl. 05:00

Berättade inget för politiska ledningen om fallskärmen

HÖRBY Lena Mårtensson Stenudd berättade inget för den politiska ledningen i Hörby om fallskärmen från Åstorp.
– Det fanns ingen anledning. Det här är en privatsak mellan mig och Åstorp, säger hon.

SVT - 13 sep 15 kl. 18:46

Rätt till riksdagspension efter fallskärmen

Flera av de tidigare alliansministrarna har rätt till inkomstgaranti från riksdagen när fallskärmen tar slut i oktober. För Fredrik Reinfeldt (M) handlar det om 40.000 kronor i månaden fram till 2020 – men det kommer han inte att använda.

Skånskan - 02 sep 19 kl. 14:35

Fallskärmen utlöstes under hoppare

ESLÖV Den ene av de båda fallskärmshopparna som var inblandade i lördagens fallskärmsolycka i luften ovanför Eslöv har polisanmälts som misstänkt för vållande av kroppsskada.Enligt anmälan, som upprättats av polisen i Eslöv, utlöste en av fallskärmshopparna, en man, sin fallskärm trots att en annan hoppare, en kvinna, befann sig ovanför honom.
Olyckan skedde strax efter lunchtid på lördagen, då räddningstjänst, polis och ambulans larmades till Eslövs flygfält efter uppgifter om att två hoppare kolliderat med varandra i luften.

Expressen - 09 maj 14 kl. 11:18

Klubbarnas ilska mot SHL och fallskärmen

I onsdags stod det klart att Djurgården tvingas betala en fallskärm till AIK på sju miljoner kronor. Klubbarna i hockeyallsvenskan reagerar starkt på beslutet. – Det är katastrof.

Resume - 05 sep 14 kl. 09:54

Eniros sparkade vd blir av med fallskärmen på 20 miljoner

Sökjätten Eniro misstänks för att ha blåst upp resultatet, och nu kan den sparkade vd:n Johan Lindgren komma att polisanmälas, uppger DI. Lindgren blir av med hela sin fallskärm på 20 miljoner kronor..

DN - 21 jan 16 kl. 18:17

Nordström: Klart medlemmarna tycker fallskärmen är för jävlig


”För jävligt”. Så tror Annelie Nordström att Kommunals medlemmar tänker om den fallskärm på 2,1 miljoner kronor som utlöses när hon avgår.I en DN-intervju lägger hon en tung skuldbörda på den avhoppade kassören.

BT - 04 apr 16 kl. 06:30

Så stor blev fallskärmen när de lämnade politiken

Fem kommunalråd har fått fallskärm från Borås stad under 2000-talet. Maj Steen (M) har fått mest pengar, närmare en miljon. Framtida politiker kommer att få lägre belopp när de avgår..

Skånskan - 31 okt 16 kl. 05:00

Det är dags att se över lukrativa fallskärmen

ERWP.fif(2)OPINION Under några få dagar förra veckan utspelades intressanta turer kring infrastrukturdepartementet, Dagens Nyheter avslöjade hur Erik Bromander, statssekreterare till infrastrukturministern Anna Johansson, varit lite väl resglad på skattebetalarnas bekostnad.
Även om en del resor över världen torde krävas för att kunna sköta sitt jobb så bra som möjligt som ansvarigt statsråds högra hand befinner den reskassa Bromander lagt på sig genom åren bortom alla rimlighetens proportioner.

Barometern - 03 maj 18 kl. 17:39

Så stor är fallskärmen

Kommunens tidigare näringslivschef Douglas Almquist får en fallskärm på tio månadslöner, drygt en halv miljon kronor. Det framgår av överenskommelsen mellan Douglas Almquist och Oskarshamns kommun. .

SR - 19 sep 18 kl. 21:15

Så stor blir fallskärmen från Danske bank

Thomas Borgen avgår som vd för Danske bank efter anklagelser om pengatvätt. Men han kommer inte lämna tomhänt. Enligt uppgifter från nyhetsbyrån Ritzau får han en fallskärm på motsvarande 19 miljoner..

Expressen - 24 jan 19 kl. 11:33

Fridolin om den ekonomiska fallskärmen

Språkröret Gustav Fridolin har bestämt sig.Han tänker inte utlösa några fallskärmar när han lämnar politiken i vår.– Jag kommer inte ta emot det här avgångsvederlaget, säger han..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Manipulerade Excelfiler och kaos på fabriken – det här handlar konflikten mellan FSN Capital och Procuritas om

Ett skönmålande av ekonomiska data som är så omfattande att det kan betraktas som bedrägligt. Till det avveckling av Kina-satsningen. Skiljedomen mellan FSN Capital och Procuritas kring försäljningen av glassutrustningstillverkaren Gram innehåller en mängd märkliga fakta..

Realtid - 4 timmar sedan

Exceed Capital lägger ned

Efter Finansinspektionens ingripande mot finansbolaget Exceed Capital för en månad sedan lägger bolaget nu ned verksamheten..

Realtid - 4 timmar sedan

Så kan digital teknik bidra till en levande landsbygd

Långa avstånd och liten befolkning gör behovet av digital teknik mer akut på landsbygden än i städerna. Ändå går utvecklingen mot en ökad digitalisering snabbare i städerna. Karin Witalis och Roger Tofft anser att situationen kräver en snar lösning och kommer själva med en rad förslag..

Realtid - 6 timmar sedan

Insidermisstänkt lämnar Collectors styrelse

Balders finanschef Marcus Hansson lämnar Collectors styrelse med omedelbar verkan. Orsaken är den pågående insiderutredningen..

Realtid - 6 timmar sedan

Assa Abloy köper nederländskt

Låsjätten Assa Abloy förvärvar nederländska Fosucura. .

Realtid - 6 timmar sedan

Var fjärde svensk ångrar sent pensionssparande

Många svenskar hade velat börja spara tidigare, visar en ny undersökning. Hälften av dem mellan 36 och 45 år har ännu inte påbörjat något privat sparande. .

Realtid - 23 timmar sedan

Starka jobbsiffror från USA

Antalet sysselsatta i USA ökade med 4,8 miljoner personer i juni. Därmed är arbetslösheten på 11,1 procent – bättre än förväntat. .

Realtid - Igår: 13:35

Nibe köper italiensk tillverkare av temperaturmätare

Värmeteknikbolaget Nibe köper 87,5 procent av aktierna i italienska Termotech..

Realtid - Igår: 13:44

Volvochef tar över på Powercell

Per Wassén, vd på bränslecellsbolaget Powercell, lämnar bolaget efter 12 år. Han ersätts av en Volvochef..

Realtid - Igår: 13:18

”FAR och revisionsbolagen måste ta sitt ansvar”

Det har uppkommit en debatt om att det återkommande inträffar revisionsskandaler. Professor Peter Öhman pekar mot att Revisorsinspektionen bör göra mer för att komma åt de etiska problemen – men myndigheten själv anser att ansvaret ligger hos branschorganisationen FAR och revisionsbyråerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.