SvD > Nyheter

Friday, 05 June, 11:23

SvD - 28 okt 11 kl. 13:54

Mer jämlikt hos the WindsorsSuccessionsordningen för det brittiska kungahuset ändras..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Windsors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, jämlikt, hos, the, Windsors
Helsingborgs Dagblad - 18 feb 15 kl. 15:59

"Vårdutnyttjandet som helhet har blivit mer ojämlikt."

Den 10 februari skrev Dan Olofsson: ”Det är dags att inse att angreppen mot de privata välfärdsbolagen och valfriheten har nått vägs ände”. Utgångspunkten var en rapport från Socialstyrelsen (1) baserad på enkätsvar från kommuner/stadsdelar, enheter för hemtjänst och permanenta särskilda boenden. Rapporten visar att enskilda privata enheter haft sämre rutiner för schemalagda möten med sjuksköterska, men i övrigt levererat bättre kvalitet än offentliga enheter år 2014.

Sydsvenskan - 18 feb 15 kl. 15:59

"Vårdutnyttjandet som helhet har blivit mer ojämlikt."

Den 10 februari skrev Dan Olofsson: ”Det är dags att inse att angreppen mot de privata välfärdsbolagen och valfriheten har nått vägs ände”. Utgångspunkten var en rapport från Socialstyrelsen (1) baserad på enkätsvar från kommuner/stadsdelar, enheter för hemtjänst och permanenta särskilda boenden. Rapporten visar att enskilda privata enheter haft sämre rutiner för schemalagda möten med sjuksköterska, men i övrigt levererat bättre kvalitet än offentliga enheter år 2014.

SR - 20 okt 15 kl. 06:00

Mer jämlikt utan geografiska gränser

När Sveriges inomlandsgränser försvann i mitten av 1800-talet ledde det till att Sverige blev mer jämlikt, enligt ny forskning från Ekonomihögskolan i Lund..

Sydöstran - 02 mar 18 kl. 16:00

S-politiker: ”Höjt barnbidrag gör Sverige mer jämlikt”

Sverige ska vara ett jämlikt land, där barn får växa upp i trygghet. Från och med den 1 mars höjer vi därför barnbidraget och studiebidraget med 200 kr för alla svenska barnfamiljer för första gången på över tio år. Närmare två miljoner barn kommer att beröras av satsningen.

SmålandsPosten - 15 dec 18 kl. 05:30

S ska kämpa för ett mer jämlikt Växjö

Socialdemokraterna tror på ett jämlikt samhälle där rättigheter och skyldigheter går hand i hand, ett samhälle där frihet och solidaritet är en självklarhet..

SR - 14 jul 16 kl. 21:00

Barnbidraget fördelas allt mer jämlikt

Mer än hälften av de som har gemensam vårdnad delar numera också lika på barnbidraget. Betydligt fler än innan lagändringen för två år sedan, då var siffran bara tre procent..

Helsingborgs Dagblad - 06 aug 17 kl. 12:00

Min mening: Mer jämlikt partistöd i Åstorp

Mats Lindskog (L) efterfrågar mer demokratiska och jämlika partistöd i kommunen..

DN - 04 mar 18 kl. 20:00

Ny forskning: Mer jämlikt när arbetet sker på distans

Vill du arbeta mer jämställt? Arbeta virtuellt. Den fördel en manlig ledare har i verkliga livet, försvinner vid distansarbete, visar en pinfärsk global studie.

Trelleborgs Allehanda - 02 jun 14 kl. 06:30

Camping blir allt mer populärt hos turister

Det blir allt populärare att övernatta på camping i Trelleborgs kommun. Det är den kategori av övernattningar som visar den största ökningen i omsättningen och antalet gästnätter under 2013 jämfört med 2012.
- Det är en generell trend att den sortens övernattningar ökar, säger Petra Strandberg, ansvarig för turism och marknad på Trelleborgs kommuns Utvecklings AB.

BT - 12 jan 11 kl. 13:31

Mer resistenta bakterier hos husdjur

Allt fler husdjur drabbas av multiresistenta bakterier som kan leda till allvarliga skador. Smittorna överförs ofta från människor och inom kort skärps kraven på djursjukhus och veterinärkliniker. Superbakterier som står emot i princip all tillgänglig antibiotika har länge ställt till problem i sjukvården.

Barometern - 29 apr 19 kl. 11:18

Fler och mer komplicerade ärenden hos Överförmyndarnämnden

Ärendena hos Överförmyndarnämnden ökar i antal - och de har blivit allt mer komplicerade. Samtidigt för verksamheten en ständig kamp att rekrytera nya gode män..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.