Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 16:45

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 13:41

Så skapar du helgfeelingÄntligen helg! Nöjesred hjälper dig att komma i rätt stämning. Här är fem spår att bli oxtokig till..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , skapardu , helgfeeling
Cornucopia - 11 jul 15 kl. 18:04

DI: Nya IT-bubblan skapar värderingar, inte jobb

Senaste Dagens Industri, dvs riktiga tidningen och inte nätsajten, har inför helgen gjort en summering av värderingen hos de nya svenska IT-bolagen. Det kan konstateras att den nya vågens IT-bubbla till skillnad mot den förra inte skapar några jobb, utan istället skapar skyhöga bolagsvärderingar. Förra IT-bubblan gjorde åtminstone både och.

BT - 22 okt 13 kl. 11:01

Skapar bättre villkor för industrin

Industrins betydelse för jobben i hela landet kan inte nog understrykas. När jag i dag besöker Sjuhäradsbygden och inviger Nexan Sweden AB:s nya maskinlinje är det hos ett växande företag med 500 lokalt anställda medarbetare. Så ser det ut på många håll i landet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Centerpartiets kampanj kapad – tydligen är det staten som skapar jobb

Det här med att kampanja på nätet är inte alltid lätt. I Centerpartiets nya kampans "Vem skapar jobben", kan man på partiets hemsida göra ett litet test, som börjar med frågan "Vem skapar jobben", där deltagaren kan välja mellan "Staten" eller "Småföretagen" (någonting mitt i mellan går inte att välja på).Staten skapar jobbMen tydligen har Centerpartiet utsatts för en liten kapning.

Dagensanalys.se - 14 feb 18 kl. 10:31

3 need-to-have och 7 nice-to-have när du skapar din LinkedIn-profil

Det pratas mycket om hur effektivt LinkedIn är för både affärsmöjligheter och rekrytering. Men vad många inte tänker på är att det, precis som för andra sociala medier, handlar om människor som kontaktar människor. Det betyder att oavsett hur bra du är på att använda dig av LinkedIns olika funktioner, så är den egen profil grunden.

Trelleborgs Allehanda - 05 feb 14 kl. 09:55

Författare skapar nya verkligheter

Foto: Tomas Nyberg
Författare är inte ingenjörer, men likväl kan de skapa fantasifyllda verkligheter med sina berättelser, verkligheter som snart kan bli vår vardag. Kultursidans nye krönikör Olle Svalander funderar kring romanens kraft.
Är du en av dem som säger att romaner är ointressanta eftersom de inte är på riktigt, inte har hänt i verkligheten?

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 15 kl. 14:33

Föräldrar skapar farligheter

Alla vill sina barn det allra bästa, att de ska kunna röra sig i trygghet och i en bra miljö. Men tillsammans kan dessa välmenande föräldrar göra så att det blir precis tvärtom.Man skapar en godhetens terrorbalans.

Cornucopia - 29 jul 19 kl. 08:21

Är du en rutinperson eller projektperson - håller du ordning eller skapar du - förvaltare eller entreprenör?

Är du en person som fokuserar på rutiner och att hålla ordning, eller arbetar och lever du främst projektbaserat där du istället skapar något?Lagar du mat eller diskar du?Dags för lite flum jag reflekterat över.

Västerbottens Folkblad - 03 okt 11 kl. 07:00

Läkarbrist skapar frustration

VINDELN Läkarbrist i Vindeln skapar frustration bland både personal och patienter. Verksamhetschefen talar om ett krisläge sedan 1,5 år. Hur fungerar vården för dig?

BT - 12 okt 11 kl. 14:52

Vänsterpartiet skapar jobben

Målsättningen med vår skattepolitik är att få fler människor i arbete, trygga välfärden, öka jämlikheten, bana väg för jämställdheten. Och inte minst skapa förutsättningar för en hållbar utveckling, skriver Ulla Andersson. Sverige har bland världens starkaste statsfinanser.

Newsmill - 07 jun 12 kl. 14:58

Frihet skapar jämställdhet, feminism gör det inte

http://www.newsmill.se/trackback/45386För alla borgerliga politiker borde egenmakt vara ett centralt värde.

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 12 kl. 08:35

Engelska klubbar skapar hysteri

Det engelska fotbollsklubbarna skapar fotbollshysteri runt om i världen. Manchester United laddar upp inför Premier League-säsongen med en försäsongsturné i Sydafrika och hade i måndags, inför matcherna mot AmaZulu och Ajax Cape Town, över 11 000 åskådare på sin träning. Även Arsenal och de regerande mästarna Manchester City skapar fotbollsfeber i Asien och tränar inför tiotusentals fans..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

E6 öppen igen efter krock i höjd med Hofterup

Två bilar krockade på E6 i höjd med Hofterup..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt i dag..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Polis får ökad rätt till kroppsvisitation

Polisen ska ha rätt att kroppsvisitera personer som tagits in till förhör. Syftet är att öka polisens säkerhet. – Det har funnits en juridisk osäkerhet kring huruvida man kan göra visitationer efter vapen till exempel, säger inrikesminister Mikael Dambe.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Man i 25-årsåldern skjuten i Falköping

En man i 25-årsåldern har skjutits i Falköping, skriver polisen på sin hemsida. Mannen uppges vara skottskadad men vid liv. Polisen har inte uppgifter om att några andra personer har skadats i samband med händelsen.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark

Beslutet att låta barn i Danmark återgå till sina skolor och förskolor har inte lett till en ökad virusspridning, enligt smittskyddsorganet Statens serum institut (SSI). Samma bedömning gör motsvarande myndigheter i Finland och läget där. – Man kan inte.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Uppgifter: PL återupptas 17 juli

Under Premier League-klubbarnas möte under torsdagen kom man bland annat fram till att ligan ska dra i gång igen den 17 juni med två matcher, skriver The Telegraph. Det är Manchester City och Arsenal samt Aston Villa–Sheffield United, som alla spelat en.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

HIF-målvaktens tydliga signal: ”Jag är tillbaka”

Kalle Joelsson om vägen mot comeback, konkurrensen och målsättningen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Olycka på E6 i höjd med Hofterup – vägen avstängd

Två bilar har krockat på E6 i höjd med Hofterup..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Simkaptenen kvar över OS

Nu är det officiellt klart: simningens förbundskapten Ulrika Sandmark fortsätter över OS i Tokyo 2021. – Vi hade ett väldigt bra upplägg som jag vill fortsätta med. Det har jag energi för, säger hon.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kim Berkhuizen ställer ut moln och pingviner

Pumphuset visar konst igen efter coronastoppet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.