Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 26 May, 03:04

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 13:37

Liga smugglade kokain i lyxbilarLyxbilar som skulle importeras frn USA packades med kokain och frdes till Sverige. Sju personer dmdes i dag av Malm tingsrtt fr smugglingen, huvudmnnen till 14 respektive tio rs fngelse. Tv svenskar greps i USA 2007 och brjade lmna information om verksamheten i utbyte mot strafflindring..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liga, smugglade, kokaini , lyxbilar
Expressen - 27 feb 12 kl. 10:27

Smugglade kokain i lyxbilar - dom i dag

MALMÖ. En liga gömde kokain i lyxbilar i USA och smugglade över dem till Sverige. Sju personer dömdes av Malmö tingsrätt i oktober för smugglingen, de tre huvudmännen till 14 års fängelse respektive tio år vardera.

Expressen - 27 nov 19 kl. 07:23

MORGONENS NYHETER: Man död efter bråk i lägenhet – två gripna • SMHI:s larm: Fem centimeter snö på kort tid • Ubåt smugglade kokain för miljardbelopp

En man skadades så svårt under ett bråk i Norrköping att han senare avled. Två män har anhållits misstänkta för mord.En ubåt smugglade kokain för miljardbelopp över Atlanten – det tros vara första gången det har hänt.

Nyhetskanalen - 27 feb 12 kl. 06:53

Hovrätten skärper straffen för två av tre i kokainliga - smugglade i lyxbilar

I lyxbilar i USA gömdes kokain och bilarna fördes till Sverige. Sju personer dömdes av Malmö tingsrätt i oktober för smugglingen, de tre huvudmännen till 14 års fängelse respektive tio år vardera..

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 15 kl. 16:29

Smugglade kokain i magen

Sex personer åtalades på onsdagen i Göteborg för grov narkotikasmuggling och grovt narkotikabrott. Två av personerna i ligan smugglade sammanlagt 0,7 kilo kokain i magen. — En kurir greps på Säve flygplats.

SvD - 07 jan 15 kl. 16:26

Smugglade kokain i magen

Sex personer åtalades på onsdagen i Göteborg för grov narkotikasmuggling och grovt narkotikabrott. Två av personerna i ligan smugglade sammanlagt 0,7 kilo kokain i magen..

BT - 07 jan 15 kl. 16:26

Smugglade kokain i magen

Sex personer åtalades på onsdagen i Göteborg för grov narkotikasmuggling och grovt narkotikabrott. Två av personerna i ligan smugglade sammanlagt 0,7 kilo kokain i magen. - En kurir greps på Säve flygplats.

Dalarnas tidningar - 05 maj 17 kl. 15:38

Tjuv kastade mugg med kiss på polis, spottade på arrestvakt och smugglade kokain

Morabon begick tre stölder, hotade och kastade kiss på en polis, spottade på en arrestvakt och smugglade in både kokain och cannabis i landet. Nu tvingas han betala över 47 000 kronor i skadestånd..

DalaDemokraten - 05 maj 17 kl. 15:38

Tjuv kastade mugg med kiss på polis, spottade på arrestvakt och smugglade kokain

Morabon begick tre stölder, hotade och kastade kiss på en polis, spottade på en arrestvakt och smugglade in både kokain och cannabis i landet. Nu tvingas han betala över 47 000 kronor i skadestånd..

SmålandsPosten - 17 apr 14 kl. 12:40

Smugglade kokain via böcker

Två män, 33 respektive 34 år gamla och två kvinnor, 30 år och 21 år gamla, åtalas nu för att ha smugglat kokain i böcker, från Colombia till Växjö. De fyra åtalas för grov narkotikasmuggling och grovt narkotikabrott. Den åtalade 21-åriga kvinnan ska ta tagit emot försändelsen med böcker från Colombia.

ÖstersundsPosten - 31 mar 17 kl. 22:58

Liga smugglade in droger till Stockholm – nu döms fyra personer till fängelse och utvisning

Drygt tre kilo kokain och två kilo heroin packades i yoghurtförpackningar och en schampoflaska och smugglades till Sverige. När ligan greps hade de narkotika för uppemot 2,5 miljoner kronor skriver Expressen..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Misslyckat satellitförsök för Virgin

Den brittiske miljardären Richard Branson har åkt på ett bakslag i försöken att kunna få upp satelliter i rymden. Under måndagen tvingades hans företag Virgin Orbit avbryta sitt försök att från en ombyggd jumbojet – döpt till Cosmic Girl – skjuta ut en.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Varning för brandrök i Västerås

Det brinner i en industri i närheten av Bäckby i Västerås kommun. Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har skickats ut till boende i Bäckby i Västerås kommun. På grund av kraftig rökutveckling uppmanas alla som befinner sig i området att stänga.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Miljarder liter avlopp släpps ut

Planerna på att släppa ut stora mängder orenat avloppsvatten i Öresund från Danmark sköts i söndags upp till hösten. Men det utsläppet skulle bara vara en droppe i havet jämfört med vad danska kommuner redan har släppt ut, rapporterar Sveriges Radio Eko.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fortsatt snabb spridning i Chile

Över en veckas "total karantän" i huvudstaden Santiago har inte hjälpt, covid-19 sprids snabbt i Chile. Under måndagen rapporterades 5 000 smittofall, den hittills högsta dagliga ökningen. Totalt är 74 000 smittade, varav 90 procent i Santiago.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Villabrand utanför Sjöbo – en till sjukhus

En person har förts med ambulans till sjukhus i samband med en villabrand i Sjöbo kommun. Larmet om branden kom vid 23-tiden. – Den ska tydligen vara delvis övertänd i alla fall, så de får jobba med att se till att det inte sprider sig, säger Nina Janow.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Taipei filmfestival anordnas trots pandemi

Filmfestivalen i Taipei äger rum i juni. men i år utan några besökare från utlandet, rapporterar Variety. Det blir den första filmfestivalen att anordnas sedan coronapandemin startade.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Hundratals migranter återförda till Libyen

Libyens kustbevakning har stoppat och återfört närmare 400 migranter i fem olika båtar som försökt ta sig över Medelhavet, enligt FN:s internationella migrationsorganisation IOM. Det rör sig 317 migranter som återfördes till läger i Libyen i söndags kvä.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Dansk ”kattnappare” dömd till böter

Flera katter försvann i Rønne på den danska ön Bornholm. Polisen hade inga spår, men efter att ha fått in ett antal tips riktades misstankarna mot en 50-årig man. Mannen misstänktes för att fram till den 14 mars i fjol fångat in minst sju katter i en fä.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Man misshandlad i Ängelholm – förd till sjukhus

En man utsattes under måndagskvällen för en misshandel i Ängelholm. Han hade stick- eller skärskador när han fördes med ambulans till sjukhus, enligt polisen..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Miljarder liter kloakvatten ut i Öresund

Planerna på att släppa ut stora mängder orenat avloppsvatten från Köpenhamn i Öresund under fem dagar har väckt uppståndelse i både Sverige och Danmark. Planerna har skjutits upp men nu avslöjas att betydligt större mängder kloakvatten har släppts ut i.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.