Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:02

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 13:28

Vad hände med Kulturzonen?Hur gick det egentligen med Kulturzonen, som skulle lyfta Svalövs kommun med kulturens hjälp och friska pengar från Leader? Vad hände med visionerna och varför tog det egentligen stopp efter förstudien?.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Kulturzonen, Svalövs, Leader

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad händemed , Kulturzonen
Sydsvenskan - 30 apr 11 kl. 06:30

Kulturzonen som gick i stå

För ett år sedan invigdes Kulturzonen i Teckomatorp. Men sedan blev det stopp för satsningen som skulle få kulturen att blomma i byn.
?

YLE - 08 mar 16 kl. 13:23

Spotlight analys: Vad som hände i Kempele

Statsminister Juha Sipiläs hemkommun blev symbolen för de tväraste kasten i Finlands flyktingpolitik. Söker man symboler hittar man dem i Kempele. Ett kristet Grankulla i norra Finland.

YA - 05 aug 14 kl. 10:14

V som i världens ände

Foto: Urban Nilmander

Världens ände. Det känns som jordens befolkning i alla tider letat efter den punkt som är Världens ände. Och så finns den i Ystad.

YA - 24 sep 13 kl. 06:00

Lantmännen erbjuds plats på Världens ände

Foto: Anette Sjöstrand
I nästa vecka löper vindkraftstillverkaren EWP:s letter of intent med Ystads kommun ut. Trots att avsiktsförklaringen förlängts tre gånger finns inga klara besked om EWP:s flytt till Ystad. Kommunledningen håller samtidigt dörren öppen för Lantmännen att flytta till Världens ände.

YLE - 12 nov 15 kl. 09:21

Frände: ”Bloggalan har fått lite väl mycket kritik”

Bloggalan har kritiserats för nomineringskategorierna, ”nomineringsfisket” och det faktum att endast kvinnor är nominerade. Arrangören Maria Frände tycker att det skrivits för mycket negativt. Galan har fått lite väl mycket kritik på sociala medier och det märks att de som kritiserat inte riktigt tänkt efter före de har kommenterat.

YLE - 23 okt 12 kl. 15:52

Armstrongs stallkamrat erkände dopning

Sportchefen för det norska cykelförbundet, Steffan Kjaergaard använde förbjudna medel under sin aktiva karriär. Norrmannen använde EPO och förbjudet kortison. Kjaergaard representerade bland annat U.

Kristianstadsbladet - 06 nov 12 kl. 09:13

Hemligheter i Vägsände

Foto: Fredrik Juthberg
?Den sista utvägen? är inspirerad av både Twilight-serien och ?

YLE - 26 mar 17 kl. 13:32

Asylsökande cyklade över gränsen, vad hände sen?

Asylsökande cyklade över gränsen, vad hände sen? 7 000 asylsökande kom till Norge och Finland via Ryssland för drygt ett år sedan. Många av de här människorna smugglades in av kriminella ligor.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:31

Mitt triathlon: vad hände sen?

Från soffpotatis till stålman. Så löd programidén som fick heta Mitt triathlon. Många sökte, fyra blev valda att delta i det som i bästa fall skulle leda till en livsstilsförändring.

Skånskan - 19 mar 19 kl. 10:00

Återvände som kyrkoherde

Återvände. Ganska sent i livet bestämde sig Aina Hedenskog för att bli präst. Och när hon återvände till sin barndoms Skåne var det för att bli kyrkoherde.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Så ökar chansen att få jobb igen

Dags att ta tag i din framtid? Experterna är eniga – för den som blivit arbetslös i coronakrisen gäller det att inte hamna på sidan för länge. Sedan krisen kom i mars har nu tiotusentals svenskar anledning att fundera på en ny framtid.

Helsingborgs Dagblad - 9 timmar sedan

Fyra nederländska stridsfartyg passerade genom Öresund

Har omhändertagit två ton kokain och beskjutits av pirater..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Thailand rapporterar ett nytt fall av covid-19

Thailand rapporterade på lördagen ett nytt bekräftat fall av covid-19 och inget dödsfall. Förhoppningen är nu att den lokala smittspridningen börjar avta i landet – som har strax över 3 000 bekräftade fall. 57 personer har enligt myndigheterna dött i sj.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

50 ton kokain konfiskerat i gemensam insats

50 ton kokain har beslagtagits i ett multilateralt sjötillslag som har pågått under 45 dagar, enligt Colombias president Iván Duque. Insatsen pågick från början av april till den 15 juni och innefattade 26 länder, både från Nord- och Sydamerika och Euro.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vanliga värktabletter tas bort från hyllorna

Från och med på måndag går det inte längre att köpa smärtstillande mediciner som Voltaren och Eeze utan recept från läkare. Kunderna verkar ha tagit beskedet med ro. Åtminstone märks ingen större rusning på apoteken.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Josef Fares ska bli pappa

Regissören och spelskaparen Josef Fares ska bli pappa i oktober. Det avslöjar hans sambo, influeraren Josefin Dahlberg på Instagram. "Vi älskar dig redan Mio", skriver hon under en bild där hon håller om sin mage.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Sverige och Norge mer lika än många tror”

Norge öppnar långsamt upp samhället och har nu på flera punkter mindre restriktioner än Sverige. De två ländernas strategier för att tackla pandemin har gett intryck av att vara mycket olika. – Men de svenska och norska smittskyddens syn på virusbekämpn.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Seger om omstarten: ”En prövning för alla inblandade”

FC Rosengårds stjärna om en oförutsägbar säsong med helt nya utmaningar..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kastrup navet när SAS lyfter igen

Efterfrågan för liten för att bära direktflyg från fler skandinaviska flygplatser..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Solbergs popularitet ökar i Norge

Stödet för Norges statsminister Erna Solberg har ökat under coronakrisen. I Dagbladets partibarometer vill 36 procent av de tillfrågade att Solberg ska leda landet. I februari låg det stödet på 21 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.