NSD > Nyheter

Sunday, 31 May, 18:42

NSD - 28 okt 11 kl. 13:29

Grekiska demonstranter stoppar paradEn rlig militrparad fick stllas in i Thessaloniki p fredagen nr hundratals demonstranter blockerade vgen. President Karolos Papoulias och andra dignitrer fick snopet kliva ner frn podiet, dr de satt och vntade p paraden..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grekiska, demonstranter, stoppar, parad
Expressen - 17 apr 19 kl. 16:57

Demonstranter stoppar trafiken i Göteborg

En grupp miljödemonstranter stoppar just nu trafiken i centrala Göteborg.Gruppen har tillåtelse att stoppa trafiken i tio minuter, enligt polisen.– Vi är på plats.

SR - 22 jun 11 kl. 02:07

Tårgas mot grekiska demonstranter i natt

Grekisk polis har i natt använt tårgas för att skingra demonstranter på Syntagmatorget vid parlamentet..

DI - 12 feb 12 kl. 17:00

Tårgas mot grekiska demonstranter

Klockan 20 minuter i sex lokal tid - samtidigt som debatten om nya åtstramningar pågick inne i det grekiska parlamentet - small den första tårgasgranaten för dagen, rapporterar TT:s utsände som befinner sig i en byggnad intill Syntagmatorget i centrala Aten..

SvD - 06 sep 12 kl. 15:02

Grekiska poliser stoppar kollegor

Grekiska poliser som protesterar mot nya sparpaket har stoppat kollegor inom kravallpolisen från att åka till större demonstrationer..

SvD - 17 jul 12 kl. 09:48

Demonstranter stoppar avverkning

Demonstranter från Fältbiologerna hindrade nu på morgonen röjningsarbetet av skog vid det omstridda kalkbrottet vid Bunge på Gotland..

DN - 06 sep 16 kl. 11:00

Demonstranter stoppar flygtrafik i London

Demonstranter från brittiska Black lives Matter-rörelsen har kedjat ihop sig på en landningsbana på flygplatsen London City. Polisen har förhandlat med de nio demonstranterna som ställt upp en ställning som de kedjat fast sig själva i, enligt ett uttalande från lokal polis..

UNT - 06 sep 16 kl. 10:54

Demonstranter stoppar flygtrafik

Demonstranter från brittiska Black lives Matter-rörelsen har kedjat ihop sig på en landningsbana på flygplatsen London City..

Sydsvenskan - 06 sep 16 kl. 10:54

Demonstranter stoppar flygtrafik

Demonstranter från brittiska Black lives Matter-rörelsen har kedjat ihop sig på en landningsbana på flygplatsen London City. Polisen har förhandlat med de nio demonstranterna som ställt upp en ställning som de kedjat fast sig själva i, enligt ett uttala.

Kristianstadsbladet - 06 sep 16 kl. 10:54

Demonstranter stoppar flygtrafik

Demonstranter från brittiska Black lives Matter-rörelsen har kedjat ihop sig på en landningsbana på flygplatsen London City. Polisen har förhandlat med de nio demonstranterna som ställt upp en ställning som de kedjat fast sig själva i, enligt ett uttalande från lokal polis.(TT).

BT - 06 sep 16 kl. 10:54

Demonstranter stoppar flygtrafik

Demonstranter från brittiska Black lives Matter-rörelsen har kedjat ihop sig på en landningsbana på flygplatsen London City. Polisen har förhandlat med de nio demonstranterna som ställt upp en ställning som de kedjat fast sig själva i, enligt ett uttalande från lokal polis.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.