SvD > Ekonomi

Friday, 05 June, 11:51

SvD - 28 okt 11 kl. 13:16

Vad sade Berlusconi om den här mannen?Koll på näringslivsveckan? Testa dig!.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Berlusconi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad sade, Berlusconiom den här , mannen
BT - 27 nov 13 kl. 18:01

Berlusconi röstades ur parlamentet

Den italienska senaten har uteslutit Silvio Berlusconi ur parlamentet. Därmed upphävs hans parlamentariska immunitet. Det rapporterar Reuters.

Barometern - 27 nov 13 kl. 18:32

Berlusconi röstades ur parlamentet

Den italienska senaten har uteslutit Silvio Berlusconi ur parlamentet. Därmed upphävs hans parlamentariska immunitet. Det rapporterar Reuters.

BT - 08 nov 11 kl. 20:18

Berlusconi avgår - snart

Italiens premiärminister Silvio Berlusconi avgår. Men först efter det att de nya reformer som krävts av EU har godkänts av parlamentet. Den senaste turen i den ekonomiska krisens Italien tog en ny vändning sent på tisdagen då Berlusconi träffade Italiens president Giorgio Napolitano.

BT - 02 okt 13 kl. 13:59

Berlusconi kovänder - stöder Letta

I helgen sade Silvio Berlusconi åt ministrarna från sitt parti att lämna Enrico Lettas regeringskoalition, och i praktiken fälla den. I dag svänger han och röstar för Letta i en förtroendeomröstning. - Vi har beslutat oss för att rösta för regeringen, inte utan interna dispyter, sade Berlusconi i överhuset.

BT - 27 nov 13 kl. 18:42

Berlusconi utestängd ur senaten

Den italienske politikern Silvio Berlusconi är inte längre senator. Senatens beslut att utestänga honom efter domen för skattebrott trädde omedelbart i kraft och innebär att han förlorar sin parlamentariska immunitet.- Det är en bitterhetens och sorgens dag för italiensk demokrati, sade Berlusconi till tusentals anhängare utanför sin lyxbostad i Rom strax före omröstningen i senaten på onsdagskvällen.

BT - 27 nov 13 kl. 17:54

Berlusconi utestängd ur senaten

Den italienske politikern Silvio Berlusconi är inte längre senator. Senatens beslut att utestänga honom efter domen för skattebrott trädde omedelbart i kraft och innebär att han förlorar sin parlamentariska immunitet. – Det är en bitterhetens och sorgens dag för italiensk demokrati, sade Berlusconi till tusentals anhängare utanför sin lyxbostad i Rom strax före omröstningen i senaten på onsdagskvällen.

BT - 02 okt 13 kl. 13:18

Berlusconi vänder - röstar för regeringen

Partisekreteraren i Silvio Berlusconis högerpopulistiska partiet PDL, Angelino Alfano, uppmanar politikerna att trotsa mediemagnaten och stödja premiärminister Enrico Letta vid onsdagens väntade förtroendeomröstning. PDL har varit nära sammanbrott efter att Berlusconi tvingat partikamraterna att lämna sina ministerposter i helgen och krävt nyval. Motsättningarna mellan hökar och duvor i partiet har ökat i samband med Berlusconis försök att fälla Lettas koalition.

Sydsvenskan - 05 aug 11 kl. 21:01

Berlusconi vill ha krismöte

Foto: Luca Bruno/AP
Italien och Frankrike ska kalla till krismöte för G7-ländernas finansministrar i syfte att diskutera skuldkrisen, sa den italienske premiärministern Silvio Berlusconi efter samtal med Frankrikes president Nicolas Sarkozy
Enligt Berlusconi ska mötet hållas "inom några dagar" och kan bana väg för ett G8-möte, "om finansministrarna kan enas kring en gemensam handlingsplan", skriver AFP. ? Vi måste inse att världen har gått in i en global finanskris, som berör alla länder, sade Berlusconi.

BT - 28 mar 11 kl. 10:16

Berlusconi i rättssalen

Italiens premiärminister Silvio Berlusconi dök upp vid rättegången mot honom i Milano i dag. Det är första gången på nästan åtta år som Berlusconi framträder i rätten, rapporterar AFP.
Dagens sejour behandlar anklagelser mot Berlusconi och hans son Pier Silvio om bedrägeri och förskingring vid köp av tv-rättigheter till överpris.

Kristianstadsbladet - 09 nov 12 kl. 21:28

Berlusconi betalar ännu för fester


Unga kvinnor som deltog i Italiens dåvarande premiärminister Silvio Berlusconis ökända "bunga bunga"-fester får fortfarande betalt, enligt vittnesmål i en rättegång på fredagen. - Silvio Berlusconi ger fortfarande mig 2 500 euro i månaden, sade Elisa Toti.Hon och flera andra förnekar dock att det handlar om betalning för sexuella tjänster.

Kristianstadsbladet - 30 nov 13 kl. 14:42

Berlusconi: "Galliani stannar"


AC Milans vice ordförande Adriano Gallianis sade nyligen att han ämnar lämna klubben efter nästan 28 år.Så blir det inte alls, menar fotbollsklubbens ordförande Silvio Berlusconi. - Lugnet har återvänt till Milan.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.