Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 27 May, 14:36

Alingsås tidning - 28 okt 11 kl. 13:13

Alingsås lasarett prisas för god strokevård ALINGSÅS: ? Vi har faktiskt firat lite och ska fira mer senare, säger Annika Emilsson, avdelningschef på avdelning 9 vid Alingsås lasarett. Hennes avdelning ansvarar för stroke-vården vid lasarettet och har fått betyget "God strokevård 2010" av Riks-Stroke..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
AlingsÅs, Annika Emilsson, Alingsås, God, Riks-Stroke

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alingsås, lasarett, prisasför , god, strokevård
Alingsås tidning - 10 nov 16 kl. 07:16

Gott betyg till Alingsås lasarett

Personalen på Alingsås lasarett har anledning att sträcka på sig. En rapport visar att sjukhuset står sig väl i jämförelse med andra sjukhus vad gäller kvalitet, tillgänglighet och kostnader. Alingsås lasarett har haft och fortsätter att ha det tufft ekonomiskt.

Dagens Medicin - 01 jun 17 kl. 08:51

Alingsås Lasarett byter sjukhusdirektör

Sjukhusdirektören Hans Holmberg vid Alingsås Lasarett ska ersättas av av röntgenläkaren Martin Rösman. .

Alingsås tidning - 08 feb 17 kl. 14:57

Alingsås turistbyrå prisas

Alingsås turistbyrå har utsetts till Årets turistbyrå för andra året i rad. Det är besökarna på sajten Turistmål.se som har röstat fram Alingsås turistbyrå till Årets turistmål 2016 i kategorin turistbyråer.

Alingsås tidning - 17 okt 13 kl. 07:46

Alingsås kan prisas för Open App-satsningen 

ALINGSÅS: Satsningen på Open App i Alingsås kommun har nominerats till utmärkelsen "Kvalitet och samverkan i skola-arbetslivskontakter"..

Alingsås tidning - 15 okt 15 kl. 10:05

Lasarettet prisas igen för god strokevård

Alingsås lasarett är ett av sex sjukhus i landet som hyllas för god strokevård 2014. Det är tredje gången på fem år som Alingsås får ett omnämnande av styrgruppen för Riksstroke. Riksstroke är ett kvalitetsregister med syfte att bidra till att strokevården håller hög och jämn kvalitet i hela landet.

Alingsås tidning - 06 nov 17 kl. 16:43

Hyllas igen för god vård

Alingsås lasarett har för femte gången på 2010-talet fått ett officiellt erkännande för god strokevård.
– Ett kvalitetsmått att vår vård håller hög standard, säger Anna Lindh, glad avdelningschef.
Bollnäs sjukhus utsetts till Årets strokeenhet 2016 av styrgruppen för Riksstroke, ett kvalitetsregister med syfte att bidra till att strokevården håller hög och jämn kvalitet i hela landet.

Alingsås tidning - 10 jun 17 kl. 05:30

Dåligt betalt för operationer i Alingsås

Alingsås lasarett får betydligt sämre betalt för sina operationer än andra sjukhus i Västra Götaland – men nu är en förändring på gång.
– Det handlar om flera miljoner varje år, säger avgående sjukhusdirektören Hans Holmberg. AT har tagit fram siffror som visar hur olika stor ersättning sjukhusen i regionen får för sina operationer och andra behandlingar.

Alingsås tidning - 18 apr 18 kl. 05:30

Närakut i Alingsås utreds

Alingsås lasarett kommer även i framtiden att vara ett akutsjukhus med närvårdsprofil, enligt ett regionbeslut i förra veckan. Öppnandet av en närakut ska utredas. Politikerna i regionfullmäktige har godkänt hälso- och sjukvårdsstyrelsens förslag om framtida inriktning för sjukhusen i Göteborgsområdet.

Alingsås tidning - 27 sep 13 kl. 07:37

Hjärtat tar över apotek i Alingsås 

ALINGSÅS: På måndag byter apoteket vid Alingsås lasarett namn och får delvis nytt sortiment, efter ett ägarbyte tidigare i år. ? Jag ser bara fördelar för oss och våra kunder, säger apotekschef Ulla Arvidsson..

Expressen - 09 apr 15 kl. 19:23

Man knivskuren i ryggen i Alingsås

En man knivhöggs i ryggen i en lägenhet i Alingsås på torsdagseftermiddagen. Mannen vårdas nu på Alingsås lasarett och polisen har inlett jakten på gärningsmannen. – Vi har ett vagt signalement, säger polisens presstalesman Peter Adlersson..

GT - 09 apr 15 kl. 19:23

Man knivskuren i ryggen i Alingsås

En man knivhöggs i ryggen i en lägenhet i Alingsås på torsdagseftermiddagen. Mannen vårdas nu på Alingsås lasarett och polisen har inlett jakten på gärningsmannen. – Vi har ett vagt signalement, säger polisens presstalesman Peter Adlersson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.