DI > Ekonomi

Friday, 05 June, 01:31

DI - 28 okt 11 kl. 13:13

Maud Olofsson: Juholt är slarvigSocialdemokraterna är inne i en väldigt djup kris och partiledaren Håkan Juholt har själv försatt sig i en bekymmersam situation. Det säger den förra näringsministern Maud Olofsson till di.se..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Olofsson, Håkan Juholt, Maud Olofsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maud, Olofsson, Juholtär , slarvig
BT - 17 jun 11 kl. 13:17

C-ledaren Maud Olofsson avgår

Maud Olofsson avgår som ledare för Centerpartiet, enligt flera medier. Uppgifterna bekräftas av riksdagsledamoten Fredrick Federley i ett Twitterinlägg.
Hon kommer att ställa sin plats till förfogande på partistämman i Åre i september.

TA - 17 jun 11 kl. 11:46

Maud Olofsson avgår

Centerpartiets ledare Maud Olofsson avgår vid stämman i september, uppger Rapport.
Spekulationer om Olofssons avgång har pågått till och från sedan förra sommaren, men pressen på henne att avgå har tilltagit sedan i början av april. Då gick riksdagsledamöterna Abir Al-Sahlani och Fredrick Federley öppet ut med kravet.

Alliansfritt Sverige - 24 maj 14 kl. 14:01

Lööfs stab: Blanda inte ihop Maud Olofsson med Centerpartiet

Den före detta näringsministern och centerpartisten Maud Olofsson har vägrat att svara på frågor om Nuon. Köpet som var en av Sveriges största miljardfiaskon någonsin. I Aktuellt den 13 maj fick Olofsson frågan om Fredrik Reinfeldt i förväg visste om affären.

BT - 01 feb 14 kl. 00:30

Maud Olofsson och C alltmer olika

Om Maud Olofsson varit gäst hos terapeuten Poul Perris i SVT:s valprogram Nyfiken på, hade hon kunnat berätta hur det format henne att växa upp omgiven av starka kvinnor. Hon hade också kunnat beskriva hur det var när hon började högstadiet inne i Örnsköldsvik, och möttes av elever som höll för näsan och sa att nu luktar det lagård. Kanske hade Perris då lutat sig fram och frågat som han gjorde med Jonas Sjöstedt (fast då om hans pojktid förstås): ”Vem var den där lilla flickan och vad skulle du säga till henne, om du träffade henne i dag?...?

BT - 17 jun 11 kl. 11:40

Maud Olofsson avgår

Centerpartiets ledare Maud Olofsson avgår vid stämman i september.
Följ presskonferensen direkt på bt.se klockan 14.

BT - 07 jul 11 kl. 15:20

Maud Olofsson i tårar

Den avgående centerledaren kämpade förgäves mot tårarna. Manade till fortsatt allianssamarbete. Vid en presskonferens uppgav den avgående centerledaren Maud Olofsson att hon i sitt tal i kväll bland annat ska peka ut de tre viktigaste utmaningarna för Centern att ta tag i.

Sydsvenskan - 07 jul 11 kl. 14:26

Maud Olofsson tog farväl

Foto: Janerik Henriksson/Scanpix
Vid en presskonferens i dag uppgav den avgående centerledaren Maud Olofsson att hon i sitt tal i kväll bland annat ska peka ut de tre viktigaste utmaningarna för Centern att ta tag i.
Den första är att göra Sverige till ett "nybyggarland", där man välkomnar invandrare och underlättar för dem att vara med och bygga Sverige starkt.
?

Alliansfritt Sverige - 13 mar 14 kl. 12:53

Maud Olofsson uppges släppa nästa steg i gigantisk anti-S kampanj

Vi har inte för vana att publicera saker som inte har en skriftlig offentlig källa eller som har skrivits om i tidningarna. Men idag är en särskild dag. För ett tag sedan kunde vi avslöja hur restaurangföretaget Max skickade ut brev för att skrämma sina anställda från att rösta på Socialdemokraterna.

Alliansfritt Sverige - 28 apr 14 kl. 16:20

Annie Lööf hyllar Maud Olofsson och tycker det är rimligt att Olofsson vägrar svara på medias frågor

Idag valdes Maud Olofsson till ordförande av Visita och imorgon belönas hon av alliansen med förnyad styrelsepost i statliga LKAB. Ja, hon får fortsätta i LKAB:s bolagsstyrelse trots att Anders Borg och Fredrik Reinfeldt tyckte att hon misskötte den största kontantaffären rörande ett statligt styrt företag i Sveriges historia. Man kan ju undra varför Olofsson belönas.

Alliansfritt Sverige - 16 maj 14 kl. 14:08

Centertoppen: Jag vet att Maud Olofsson informerade Reinfeldt

Turerna runt Nuonskandalen har varit många. Först hävdade Maud Olofsson att hon hade informerat Fredrik Reinfeldt om affären, men när han väl förhördes i riksdagens konstitutionsutskott (KU) sa han att han inte vetat om någonting. Det bakband Maud Olofsson så till den milda grad att när hon väl fick frågan i direktsändning i Aktuellt i tisdags om hon informerat Reinfeldt kunde hon inte svara ja eller nej.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Gaps resultat klart sämre än väntat

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett justerat resultat per aktie på -2:51 dollar för det första kvartalet (månad februari-april) i….

DI - 2 timmar sedan

Facket varnar: Låga räntan riskerar leda till fler varsel – ”sällsynt illa i tiden”

Det låga ränteläget har utlöst explosivt stigande pensionskostnader och tvingar Chalmers Tekniska Högskola till stora personalnedskärningar….

DI - 3 timmar sedan

M rasar – kräver ny tågordning: ”Vad har Baylan gjort på jobbet?”

Flera partier öppnar för miljardtillskott till krisande Green Cargo. Ett av dem är Moderaterna..

DI - 3 timmar sedan

Wall Street faller men flygsektorn stiger mot strömmen

New York-börserna har handlats på minus under större delen av torsdagen och ser också ut att stänga i rött..

DI - 3 timmar sedan

Elon Musk känga till Bezos: ”Dags att stycka upp Amazon”

Teslas vd Elon Musk skickade under torsdagen ut en tweet där han uppmanade Amazons vd Jeff Bezos att stycka upp bolaget. ”Monopol är fel”,.

DI - 4 timmar sedan

Trumps handelschef slår på charmen mot Sverige

Sverige får beröm av Trump-administrationens handelschef.  USA ser Sverige som en konstruktiv partner på handelsområdet, som får en mer….

DI - 4 timmar sedan

Oboya riskerar nedskrivningar i Kina på 53 miljoner

Oboya Horticulture riskerar nedskrivningar för osäkra fordringar i Kina på 53 miljoner kronor, vilket kommer att belasta det andra….

DI - 4 timmar sedan

Tegnell slår fast: Coronaviruset ger immunitet

Antikroppar mot det nya coronaviruset innebär immunitet. Det slår nu statsepidemiologen Anders Tegnell fast..

DI - 4 timmar sedan

Kraftig rusning i flygsektorn efter American Airlines besked

Under torsdagen har flygjätten American Airlines kommit med lovande besked som trycker upp hela sektorn på Wall Street. .

DI - 4 timmar sedan

Uppgifter: Volvo Cars marknadsstjärna petas – ”en skandal”

Volvo Car Sveriges marknadsdirektör Per Carleö har hyllats för reklamsuccéerna med Zlatan-filmerna och Made by Sweden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.