BT > Inrikes

Sunday, 31 May, 18:49

BT - 28 okt 11 kl. 13:13

Politiker gömde hasch bakom fläktenEn kommunfullmäktigepolitiker i Skaraborg dömdes på fredagen för narkotikabrott vid Skaraborgs tingsrätt.
När polisen gjorde husrannsakan i hans lägenhet i våras hittades ett halvt kilo hasch bakom köksfläkten.
Mannen dömdes till samhällstjänst, rapporterar TV 4 Nyheterna Skaraborg.
Han har avsagt sig sina politiska uppdrag.
.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Skaraborg, Skaraborgs, TV, Nyheterna Skaraborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, gömde, hasch, bakom, fläkten
BT - 28 okt 11 kl. 13:23

Politiker gömde hasch bakom fläkt

En kommunfullmäktigepolitiker i Skaraborg dömdes på fredagen för narkotikabrott vid Skaraborgs tingsrätt. När polisen gjorde husrannsakan i hans lägenhet i våras hittades ett halvt kilo hasch bakom köksfläkten. Mannen dömdes till samhällstjänst, rapporterar TV 4 Nyheterna Skaraborg.

SR - 07 aug 17 kl. 18:26

Politiker stämde av kritiskt tal mot Volkswagen med företaget

I Tyskland går debatten vidare om huruvida bilbolagen har för stort inflytande i politiken, detta efter att högt uppsatt tysk politiker stämt av ett kritiskt tal mot Volkswagen med företaget..

Expressen - 08 nov 13 kl. 11:24

Politiker: Aborter står bakom klimatproblem

Politiker till höger i USA påstår ofta att människan inte är att skylla för den globala uppvärmningen. Men nu säger den högerkristna Texaspolitikern David Barton att det faktiskt kan vara så. Det beror dock inte på utsläppen.

Aftonbladet - 05 aug 11 kl. 14:19

Fega politiker och irrationell marknad bakom krisen

Psykologi och inte nyheter bakom plötsliga kursfall.

Världen Idag - 17 maj 18 kl. 00:00

"Snälla" politiker har skapat flyktingmotstånd

Empati är ett av människans adelsmärken. Förmåga till inlevelse och medkänsla gör oss unika. En av de egenskaper som karakteriserade Jesus – enligt kristen tro, den sanna människan – var just medkänsla: ”När han såg människorna fylldes han av medlidande med dem, för de var illa medfarna och hjälplösa, som får utan herde” (Matt 9:36; Bibel 2000).

E24 - 08 jul 11 kl. 08:09

"Skräpstatus" på Europas politiker

Betyget ?skräpstatus? som gäller för portugisiska statspapper skulle man även kunna ge europeiska politiker som anar konspiration bakom kreditvärderingarna som sänkt Sydeuropa, skriver Tomas Lundin..

YLE - 04 feb 15 kl. 16:16

"Våra politiker kan inte grunderna i nationalekonomi"

Den finländska välfärdsstaten står inför ett vägskäl under vårens riksdagsval. Ska vi vända högerut och fortsätta med en åtstramningspolitik i hopp om att få ner kostnaderna, eller ska vi vända till vänster och hoppa på stimulanståget innan det är för sent? Det här är temat för boken "Hyvinvointivaltio 2010-luvulla - mitä kello on lyönyt?

DN - 17 nov 17 kl. 17:45

1300 kvinnliga politiker i upprop mot sexövergrepp

Kvinnor i flera branscher har de senaste veckorna i spåren av #metoo berättat om sexuella trakasserier och övergrepp de varit med om. Nu har fler än 1.300 kvinnliga politiker ställt sig bakom ett upprop i Svenska dagbladet mot sexuella övergrepp trakasserier inom politiken..

SmålandsPosten - 05 okt 18 kl. 23:52

Politiker stöttar framtida tennishall

Nu är Tingsryd ett steg närmare en tennishall. Kommunstyrelsens politiker ställer sig bakom klubbens önskan och vill stötta med investeringsbidrag..

Expressen - 15 dec 18 kl. 20:04

Politiker om våldet: ”Väldigt allvarlig kris – måste vakna”

Tolv personer har skjutits till döds i Malmö i år. Samtidigt ökar det grova våldet i flera skånska städer.Politikerna är eniga om att det måste få ett slut – men inte om vad som behöver göras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.