Polisen > Nyheter

Sunday, 31 May, 09:04

Polisen - 28 okt 11 kl. 13:00

Fyra begärs häktade för rån i GislavedIdag begärs fyra unga män häktade för rånen mot Coop Konsum i Gislaved den 6 oktober och Preem i Gislaved den 21 oktober..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Gislaved, Coop Konsum, Preem

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, begärs, häktadeför , råni , Gislaved
BT - 18 okt 13 kl. 08:52

Djurrättsaktivister greps i Borås - fyra begärs häktade

Fyra djurrättsaktivister som greps i Borås tidigare i veckan har begärts häktade. Personerna misstänks för en rad attacker mot minkfarmare i Skaraborg. Vad det var som ledde till gripandet i Borås vill Sofia Karlsson, åklagare, inte kommentera.

Västerbottens Folkblad - 05 nov 15 kl. 15:43

Fyra begärs häktade efter hotellrånet

Fyra personer var anhållan efter det grova rånet på Hotell Lappland natten mot i går. Samtliga begärs nu häktade. De tre männen,  födda -93, -92 respektive -98 med bostadsadress i Skåne, begäras häktade so misstänkta för grovt rån.

Skånskan - 15 feb 19 kl. 11:31

Fyra begärs häktade för villainbrott

löberöd Fyra män begärdes på fredagen häktade för villainbrottet i Löberöd i tisdags.Männen ska ha brutit sig in i ett larmat hus vid 15.30-tiden och polisen kunde gripa dem i Eslöv bara någon timme senare.

Skånskan - 09 nov 19 kl. 20:38

Fyra begärs häktade efter stor polisinsats

Malmö Totalt har fyra personer begärts häktade efter torsdagsmorgonens polisinsatser. Brottsmisstankarna är grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.
Under torsdagens greps fem personer i 20-30-årsåldern sedan polisen slagit till mot ett tiotal olika adresser.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 17 kl. 14:08

Alla fyra begärs häktade efter dramat på Morö Backe

Tre unga män begärs häktade för försök till mord på Morö Backe. Personen som de ska ha försökt mörda begärs häktad för försök till grov misshandel. Det rättsliga efterspelet efter lördagens drama på Morö Backe har tagit sin början.

BT - 12 sep 13 kl. 20:39

Fyra begärs häktade för mord

Fyra personer har begärts häktade misstänkta för mord och rån på en 32-årig man i Solna norr om Stockholm, skriver expressen.se. Två av de misstänkta, en 15-årig flicka och en 18-årig kvinna, misstänks ha varit lockbeten för att lura mannen till en mötesplats där två något äldre män skulle råna honom.

Sydsvenskan - 10 nov 19 kl. 10:40

Fyra begärs häktade efter insats mot nätverk

Åklagare begär att fyra personer som greps i torsdags vid en insats mot kriminella nätverk i Malmö ska häktas, enligt ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten. Tre av personerna begärs häktade på sannolika skäl misstänkta för grova narkotikabrott och.

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 19 kl. 10:40

Fyra begärs häktade efter insats mot nätverk

Åklagare begär att fyra personer som greps i torsdags vid en insats mot kriminella nätverk i Malmö ska häktas, enligt ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten. Tre av personerna begärs häktade på sannolika skäl misstänkta för grova narkotikabrott och.

SVT - 02 feb 15 kl. 16:29

Fyra begärs häktade för färjevåldtäkt

Fyra av de åtta män som gripits misstänkta för våldtäkt ombord på en Finlandsfärja i helgen kommer att begäras häktade. Det uppger finsk polis i ett pressmeddelande. Övriga fyra personer kommer att släppas på fri fot..

Expressen - 17 dec 12 kl. 11:28

Fyra begärs häktade för förberedelser av grovt rån

De fyra personer som greps i Bjurvattnet utanför Umeå förra veckan har nu begärts häktade för förberedelse av grovt rån. Flera av personerna har tidigare dömts för grova brott, enligt vk.se..

Expressen - 12 jan 13 kl. 18:18

Fyra begärs häktade för Täbyrånet

STOCKHOLM. De fyra män som misstänks för det uppmärksammade rånet i torsdags mot Handelsbanken i Täby, norr om Stockholm, har begärts häktade vid Attunda tingsrätt. För två av männen rubriceras brotten som försök till grovt rån samt försök till mord.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - Igår: 17:38

Snabbare lagföring går bra i hela regionen

Försöksverksamheten Snabbare lagföring ger goda resultat i hela region Stockholm. Över 4 000 redovisade ärenden fram till april och tiden från brott till dom har minskat med i snitt 16 veckor per ärende..

Polisen - Igår: 16:59

Fyra personer häktade

De personer som i tisdags greps misstänkta för grov utpressning, försök till grov utpressning, grovt vapenbrott samt allmänfarlig ödeläggelse häktades idag av Stockholms tingsrätt..

Polisen - Igår: 14:51

Brott mot äldre – bedragare ringer först

På flera håll i Stockholms län förekommer just nu bedragare som lurar till sig kreditkort eller tar sig in i lägenheten för att stjäla pengar eller värdesaker..

Polisen - Igår: 13:40

Stora utredningar pågår inom Rimfrost

Polisen har arbetat underrättelsestyrt och trygghetsskapande under veckan. Flera husrannsakningar har gjorts inom ramen för operation Rimfrost..

Polisen - Igår: 13:46

Olycka Rättvik

Polismyndigheten gick igår ut med en felaktig uppgift om personskadorna i en trafikolycka i Dalarna. Polismyndigheten beklagar det inträffade och ser nu över rutinerna för händelserapporteringen..

Polisen - Igår: 12:29

Klart med ny polisbil för svensk polis

Under de kommande åtta åren ska det levereras minst 2 200 nya polisbilar till myndigheten enligt det avtal som slutits med leverantören..

Polisen - Igår: 11:18

Polisen deltar i firandet av årets veterandag

I dag hyllar vi alla de personer som på olika sätt har gjort fredsbevarande och humanitära insatser runtom i världen. I en tid då samhällen och solidaritet ställs inför svåra prövningar, får veterandagen en speciell inramning..

Polisen - Igår: 09:59

Tillsyner av legal sprängmedelshantering

Den här veckan gör polisregion Öst inom ramen för Rimfrost tillsyner av företag som hanterar sprängmedel. Insatsen sker i samverkan med räddningstjänsten och Arbetsmiljöverket..

Polisen - I förrgår: 16:12

Topsades för bedrägerimisstanke – döms för våldtäkt

En ung man som i våras anhölls misstänkt för flera fall av vishing-bedrägeri är numera också dömd för grov våldtäkt. Detta efter att ha blivit topsad i bedrägeriärendet..

Polisen - 28 maj 20 kl. 08:51

Om olika arrangemang

Coronapandemin och risken för virusspridning påverkar bland annat kommande högtider som skolavslutningar, studentfiranden samt andra arrangemang där många människor samlas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.