DI > Ekonomi

Wednesday, 03 June, 22:08

DI - 28 okt 11 kl. 12:32

NCC:s vd beklagar NorgekartellI NCC:s rapport kommenterar vd Peter Wgstrm de konkurrensbter som bolaget nyligen dmdes att betala i Norge..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NCC:svd , beklagar, Norgekartell
YA - 14 aug 14 kl. 13:14

Ökat intresse för att driva bowling

Foto: Hanna F.Ellborg
Ett tiotal entreprenörer har hört av sig till kommunen om att driva en framtida bowlinghall i Ystad. Byggherren NCC ska nu dock se över sin kalkyl för bygget.

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 14:16

Man omkom vid bygge i Linköping


En man i 55-årsåldern klämdes till döds vid NCC:s bostadsbygge i Linköping tidigt på måndagsmorgonen. - En gjutform som används för att gjuta väggar ramlade över honom, säger Ronnie Dahlqvist, vakthavande befäl vid Östgötapolisen, till TT.Räddningstjänsten larmades vid kvart över sju på morgonen.

BT - 03 feb 14 kl. 14:17

Man omkom vid bygge i Linköping

En man i 55-årsåldern klämdes till döds vid NCC:s bostadsbygge i Linköping tidigt på måndagsmorgonen. - En gjutform som används för att gjuta väggar ramlade över honom, säger Ronnie Dahlqvist, vakthavande befäl vid Östgötapolisen, till TT.Räddningstjänsten larmades vid kvart över sju på morgonen.

Kristianstadsbladet - 21 jun 13 kl. 09:30

Ångerfullt när torget smyckas

NCC bad att få ändra valet av sten till torget i Sibbhult och kommunen sade ja.? Det var olyckligt, men inget vi kan göra något åt, anser Patric Åberg, kommunstyrelsens ordförande.
I upphandlingen av entreprenaden för att fräscha upp torget i Sibbhult fanns en klar ambition från kommunens sida, att man skulle använda sig av lokalt stenmaterial.

Kristianstadsbladet - 13 okt 13 kl. 15:08

Man cyklade ner i hål - omkom


En man i 60-årsåldern hittades död under söndagsnatten sedan han cyklat ner i en 2,5 meter djup och delvis vattenfylld grop på en cykelväg vid Björkås i Karlstad.Vägen saknade belysning och hålet ska inte ha varit helt avspärrat, uppger lokala medier. Polisen har inlett en förundersökning gällande vållande till annans död och framkallande av fara för annan.

BT - 13 okt 13 kl. 15:10

Man cyklade ner i hål - omkom

En man i 60-årsåldern hittades död under söndagsnatten sedan han cyklat ner i en 2,5 meter djup och delvis vattenfylld grop på en cykelväg vid Björkås i Karlstad. Vägen saknade belysning och hålet ska inte ha varit helt avspärrat, uppger lokala medier. Polisen har inlett en förundersökning gällande vållande till annans död och framkallande av fara för annan.

VA - 08 mar 11 kl. 07:00

Var tredje damernas

8 mars Förstora Ett ingenjörstungt bolag med affärsidén att utveckla och sälja bland annat vapen. Saab framstår knappast som det typiska kvinnovalet bland möjliga arbetsplatser. Men det är förstås bara schablonbilden, i verkligheten har Saab i flera år arbetat framgångsrikt med att locka fler kvinnor till bolaget, inte minst på chefspositioner.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ny börsglädje på Wall Street – går mot dagshögsta

USA-börserna går mot en ny dag med rejäla uppgångar och en stängning nära dagshögsta..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Polestar planerar kraftig expansion av showrooms i Kina

Volvofamiljens elbilsmärke Polestar uppges ha planer på en stor expansion av sitt showroom-nätverk i Kina för att ta upp kampen mot Tesla i….

DI - 1 timme sedan

Klart: USA förbjuder kinesiska passagerarflyg att landa

Trump-administrationen har beslutat att förbjuda alla kinesiska passagerarflyg från att resa till USA med start i mitten av juni. .

DI - 1 timme sedan

Därför klarar sig Europa bättre än USA – just nu

Coronakrisen sätter skillnaden mellan den amerikanska och den europeiska arbetsmarknaden i blixtbelysning..

DI - 1 timme sedan

NGM-bolagets storägare överklagar FI:s mångmiljonsanktion

Smart Energys storägare Capital Conquest överklagar den sanktionsavgift som Finansinspektionen tilldelat bolaget. .

DI - 1 timme sedan

Upp till 253 aktier var går till privatsparare inför omskriven börspremiär

Redan i måndags meddelade forskningsbolaget Nanoform att deras erbjudande inför noteringen i Stockholm och Helsingfors blivit kraftigt….

DI - 1 timme sedan

Tilldelad sanktionsavgift från finansinspektionen

Finansinspektionen har idag tilldelat Capital Conquest AB (publ) en sanktionsavgift om 25 miljoner kronor för underlåtenhet att i rätt tid….

DI - 1 timme sedan

Svensk polis ratar elbilar

När polisen upphandlar bilar för framtiden låser man fast sig vid förbränningsmotorer i ytterligare åtta år..

DI - 2 timmar sedan

Hemlig rapport: Kris hotar godsjätten – statligt miljardtillskott krävs

Green Cargo behöver 2,2 miljarder av staten och snabba besked krävs för att undvika ekonomisk kris..

DI - 2 timmar sedan

Tre döda på två år – nu hotar åtal

I januari 2016 antog regeringen en vision om noll dödsolyckor på arbetet. Sedan dess har tre personer klämts ihjäl under ett arbetsskift på….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.