DI > Ekonomi

Friday, 29 May, 05:22

DI - 28 okt 11 kl. 12:23

NCC noterar minskad aktivitetMarknadsutvecklingen fr NCC:s byggverksamhet var positiv under rets frsta nio mnader och efterfrgan var god, men under tredje kvartalet noterades de frsta tecknen p minskad aktivitet..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NCC, noterar, minskad, aktivitet
Affärsvärlden - 18 feb 16 kl. 13:50

Minskad aktivitet i svenska företag

Det råder minskad aktivitet i de svenska företagen, och det gäller både mindre och större företag, enligt SKOP:s senaste undersökning av företagens ekonomiska förväntningar..

Realtid - 02 mar 16 kl. 11:16

Stabil nordisk PE-marknad trots minskad aktivitet

ons, 2016-03-02 11:16Stabil nordisk PE-marknad trots minskad aktivitetSverige och Danmark delade på kapitalet i uppköpsområdet. Danmark attraherade dock flest investeringar..

E24 - 01 jul 11 kl. 12:47

Nordnet noterar lägre aktivitet i juni

Nordnets kunder gjorde sammantaget 986.721 avslut under juni i Sverige, Norge, Danmark och Finland, enligt ett pressmeddelande..

DI - 14 mar 12 kl. 15:10

Minskad aktivitet bland svenska bolag

Aktiviteten har minskat i de svenska företagen. Men detta ses som ett tillfälligt och övergående problem och nästan vartannat företag räknar med mer att göra om sex månader..

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 12 kl. 07:25

Minskad aktivitet i Kinas fabriker

Aktiviteten i den kinesiska industrisektorn minskade i mars för femte månaden i rad, enligt bankjätten HSBC:s preliminära inköpschefsindex. Indexet sjönk till 48,1 från 49,6 i februari. Skiljelinjen mellan upp- och nedgång för industrin anses ligga vid 50.

Nyhetskanalen - 01 jun 12 kl. 04:23

Minskad aktivitet i Kinas fabriker

Aktiviteten i den kinesiska industrisektorn minskade mer än väntat i maj och föll till den lägsta nivån i år.Kinas Inköpschefsindex (PMI), som speglar industrikonjunkturen, var 50,4 i maj jämfört med 53,3 i april, vilket i sin tur var den hösta nivån på 13 månader, enligt landets statistikbyrå.De officiella PMI-siffrorna avspeglar aktiviteten i de största fabrikerna landet, många av dem statligt ägda..

Opinionen.se - 14 maj 13 kl. 11:24

Minskad aktivitet i hamnarna

Under förra året hanterades totalt 173 miljoner ton gods i de svenska hamnarna. Det är en minskning med 2 procent jämfört med året innan. Nedgången har pågått under några år och nu är man nästan tillbaka på 2004 års nivå, enligt Trafikanalys officiella statistik om sjötrafik.

Affärsvärlden - 25 nov 14 kl. 15:02

Minskad aktivitet i svenska företag

Arbetskraftsbehovet är på den lägsta nivån sedan december 2012, samtidigt som det finns en fortsatt optimism på 6 månaders sikt..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Minskad aktivitet bland nazister

Efter två år av kraftig ökning minskade högerextrema Svenskarnas partis aktiviteter i Värmland förra året.– Det räcker att en person flyttar för att det ska gå från jättemycket till noll, säger Peter Sundin..

YA - 15 feb 17 kl. 03:00

Minskad aktivitet i Blentarps byalag

Blentarps byalag ser ut att finnas kvar åtminstone ett år till. Nuvarande styrelsen har sagt att de sitter kvar om inga nya hör av sig. Men verksamheten minskas..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Hongkongoro sänker börserna i Asien

Oro för situationen i Hongkong och nya spänningar mellan Kina och USA fick de asiatiska börserna att sjunka vid fredagens öppning..

DI - 15 minuter sedan

Nu ska årets bästa ordförande utses: ”Lyfta fram goda exempel”

Samtidigt som det är dags att nominera årets bästa ordförande har Styrelseakademien, som instiftat priset, fått en ny vd.  ”Jag brinner för….

DI - 15 minuter sedan

Detta händer fredag 29 maj

På fredagen kan vi bland annat se fram emot färska kvartalssiffror från både Elekta och Mekonomen. .

DI - 6 timmar sedan

Omsättningsras för Oscar Properties – sålde en bostad

Den krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties rapporterar kraftigt minskad omsättning för det första kvartalet 2020..

DI - 6 timmar sedan

Fritidsbranscherna vinnare på viruset: ”Det blev helt galet”

Intresset för utomhusaktiviteter har fullständigt exploderat under våren. Det har gjort återförsäljare av båtar och cyklar till vinnare i….

DI - 6 timmar sedan

Pool-boom inför ”hemestern”: ”All time high varje månad”

Det råder pool-boom i Sverige. Under våren har försäljningen av pooler ökat med omkring 50 procent. ”Vi är ödmjukt tacksamma för att folk….

DI - 6 timmar sedan

Klart med nytt datum för globala klimatmötet

Det internationella klimattoppmötet ställdes in i år på grund av coronakrisen. Nu är ett nytt datum bestämt – i november 2021 arrangeras….

DI - 7 timmar sedan

Nedlagda flygplatsen slår mot börsbolag: ”Blir mycket svårare”

Beskedet om att byggbolaget Peab lägger ner driften av Ängelholms flygplats var ett tungt slag för börsnoterade ventilationsbolaget Lindab..

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: Trump skriver under presidentorder om sociala medier

Donald Trump kommer att skriva under en presidentorder om sociala medier under torsdagen, enligt företrädare för Vita huset..

DI - 7 timmar sedan

Ny Hongkong-lag väcker internationell oro

Storbritannien uttrycker stor oro över Kinas förslag på säkerhetslag för Hongkong..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.