Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 05 June, 01:04

Affärsvärlden - 28 okt 11 kl. 12:17

Vinsttapp för NCCAtt vinsten för NCC skulle falla så pass mycket hade inte marknaden räknat med..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
NCC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinsttappför , NCC
Dagens PS - 28 okt 19 kl. 08:13

Saftigt vinsttapp för bankbjässen

HSBC, som får majoriteten av sina intäkter från Asien, redovisar ett vinsttapp på 18 procent i det tredje kvartalet. Resultatet blev 4,8 miljarder dollar (5,9), och var lägre än väntade 5,3 miljarder dollar enligt en sammanställning av banken. Det rapporterar Reuters.

PrivataAffärer - 30 jan 19 kl. 06:29

NCC halverar utdelningen

NCC:s rörelseresultat blev 256 miljoner kronor i det fjärde kvartalet medan nettoomsättningen uppgick till 17.832 miljoner kronor. Det kan jämföras med Bloombergs analytikerenkät som pekade mot 469 respektive 17.

Dagens PS - 18 jul 18 kl. 07:21

NCC missar rejält – backar oväntat mycket

Byggbolaget NCC redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Resultatet var lägre än väntat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten.

YA - 24 sep 13 kl. 12:00

NCC får i uppdrag bygga ny simhall

Det blir företaget NCC som får bygga den nya simhallen i Sjöbo. Upphandlingen är nu klar, och NCCs anbud var det enda som lämnades in i tid. Sjöbobaserade NE Perssons byggnads lämnade in sitt anbud för sent.

PrivataAffärer - 16 okt 18 kl. 13:15

Chocken från NCC visar risken med aktier i byggbolagen

Läs även: Vinstvarning från NCC – aktien rasar 13 procent Fonderna som drabbas hårdast av NCC:s vinstvarning När NCC:s nye vd Tomas Carlsson tillträdde i våras kom han från teknikkonsulten Sweco som varit en succé på börsen under senare år. Nu klev han in i ett getingbo där det nya bolaget direkt fick presentera en sämre halvårsrapport än väntat i juli – och han meddelade då att det sku

Opinionen.se - 12 mar 13 kl. 09:44

NCC organiserar om, 50 jobb berörs

NCC ska organisera om sin svenska byggverksamhet. Förändringen innebär att antalet medarbetare i den svenska delen av affärsområdet NCC Housing kan komma att minskas med cirka 50 medarbetare. Ambitionen är att om möjligt erbjuda dem andra tjänster inom NCC, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Barometern - 26 jun 14 kl. 06:55

NCC inte längre med i hamnbygget

Exploatören NCC utesluts från det segdragna hamnprojektet. Men byggplanen är inte skrotad - tvärtom. Byggföretaget NCC har nyligen inlett sista etappen för hamnprojekt i Färjestaden.

Dagens PS - 12 jan 18 kl. 10:10

Swecos vd Tomas Carlsson blir ny vd för NCC

”Det känns som att komma hem”, säger han. NCC meddelar att Tomas Carlsson har utsetts till ny vd och koncernchef och han plockas in från teknikkonsulten Sweco. Han har tidigare arbetat nästan 20 år inom NCC och var senast affärsområdeschef för NCC:s svenska byggverksamhet.

PrivataAffärer - 16 okt 18 kl. 10:33

Fonderna som drabbas hårdast av NCC:s vinstvarning

Läs också: NCC rasar efter vinstvarning NCC vinstvarnade på måndagskvällen och flaggar för ytterligare omstruktureringskostnader om cirka 200 miljoner kronor fram till slutet av 2019, för att lyfta koncernens lönsamhet. NCC har beslutat om omvärderingar utöver den löpande verksamheten, med en preliminär negativ påverkan om 1.565 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018, vilket innebär att b

PrivataAffärer - 19 jul 19 kl. 07:35

NCC klart under förväntan

NCC:s rörelseresultat blev 411 miljoner kronor i det andra kvartalet. Bloomberg News analytikerenkät, med sju prognoser, pekade mot 530 miljoner kronor. Nettoomsättningen blev 14.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 12:26

Sandviks justerade rörelseresultat något lägre än väntat

Verkstadsbolaget Sandvik redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Det justerade rörelseresultatet var något lägre än väntat..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 11:37

Mutanklagelser mot oljefondens avgående chef och efterträdare

Den avgående chefen för den norska oljefonden, Yngve Slyngstad, har erkänt att han mottagit en olämplig gåva i form av en resa i privatjet från en utomstående i samband med arbetet den gigantiska fonden. Givaren var hedgefondmiljardären Nicolai Tangen - Yngve Slyngstads sedermera valda efterträdare..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:50

Danske Bank slopar utdelningen

Storbanken Danske Banks styrelse drar tillbaka sitt utdelningsförslag för 2019 i ljuset av den ekonomiska situation som har orsakats av coronaviruspandemin..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Citi: En rejäl andra pandemivåg inte inprisad

Det är inte säkert att det värsta är över ännu vad gäller viruspandemin i USA och det är något den senaste tidens återhämtning på börsmarknaderna blundat för, varnar Citis investeringschef, David Bailin, enligt CNBC..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 10:26

Kinnevik och Getinge vinnare på börsen

I en svängig inledande handel på måndagen var Stockholmsbörsen upp något..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:56

Uppgångssvit på börsen väntas hålla i sig

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagens handel uppåt och därmed stiga för tredje dagen i följd..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 09:04

Krisen slår mot bostadsmarknaden

Nu syns coronaeffekten även på bostadsmarknaden. I såväl Göteborg som Stockholm märks prisfall under inledningen av april..

Affärsvärlden - 17 apr 20 kl. 12:24

Det dolda mönstret i allt

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:11

Boozt skriver ned lager och redovisar förlust

E-handelsbolaget Boozt gör en nedskrivning av varulagret om 58 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 20 apr 20 kl. 08:07

Danske Bank sänker Ericsson

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Ericsson till behåll från köp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.