SvD > Ekonomi

Monday, 01 June, 18:21

SvD - 28 okt 11 kl. 10:53

?Ett misstag ta med Grekland?Frankrikes president ngrar Greklands plats i eurozonen..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett misstagta med , Grekland
HBL - 20 mar 15 kl. 23:30

Ännu en tidsfrist för Grekland

Ännu en nattmangling, ännu en tidsfrist. Men Tsipras bäddar för plan B.Den nattliga överläggningen mellan Grekland och EU ger en känsla av något som har hänt förut.

YLE - 12 jun 12 kl. 20:01

Tjeckien besegrade Grekland

Tjeckien besegrade Grekland i fotbolls-EM på tisdagen med 2-1 (2-0) och tog viktiga tre poäng i kampen om avancemang i grupp A. Tjeckien fick en drömstart på drabbningen i Wroclaw då Petr Jiracek gjorde mål i den tredje minuten. Jiracek avslutade kyligt efter en underbar framspelning av Tomas Hübschmann.

Trelleborgs Allehanda - 24 jun 14 kl. 22:54

Samaris ger Grekland ledningen


Grekland har tagit ledningen mot Elfenbenskusten. Målet gjordes av inhopparen Andreas Samaris i slutet av första halvleken.Samaris kom fri med målvakten efter en försvarsmiss och gjorde inget misstag.

Kristianstadsbladet - 24 jun 14 kl. 22:54

Samaris ger Grekland ledningen


Grekland har tagit ledningen mot Elfenbenskusten. Målet gjordes av inhopparen Andreas Samaris i slutet av första halvleken.Samaris kom fri med målvakten efter en försvarsmiss och gjorde inget misstag.

YLE - 22 jun 15 kl. 13:25

Stubb: Förväntningarna om Grekland för höga

Finansminister Alexander Stubb (Saml.) som deltar i euroländernas krismöte om Grekland i Bryssel, väntar sig inte något större genombrott. Stubb anser att förväntningarna inför mötet är alldeles för högt ställda.

Nyhetskanalen - 28 okt 11 kl. 06:27

Sarkozy: Misstag att låta Grekland vara med

Om inte EU enats om nya åtgärder för att rädda den grekiska ekonomin hade hela världsekonomin kollapsat. Det sa den franske presidenten Nicolas Sarkozy i en tv-intervju på torsdagkvällen. Sarkozy sa också att det var ett stort misstag
att låta Grekland bli ett euro-land..

DI - 28 okt 11 kl. 08:58

Sarkozy: Misstag att ta med Grekland

Det var ett "misstag" att släppa in Grekland i eurosamarbetet 2001. Det säger Frankrikes president Nicolas Sarkozy i en tv-intervju..

SVT - 11 jul 15 kl. 16:27

”Grekland – eurons största misstag”

I kölvattnet av den akuta grekiska skuldkrisen bubblar en förnyad eurodebatt upp som på sätt och vis förenar de som är motståndare och de som är anhängare till den gemensamma valutan. Men en sak förenar debattörerna på båda sidor, nämligen bilden av att Grekland är eurosamarbetets största misstag..

YLE - 04 jul 15 kl. 14:46

"Säg nej, Grekland"

- Jag lutar åt nejsidan, säger Theodor Antonopoulos i Nykarleby. Ett klart och tydligt svar i söndagens folkomröstning kan få politikerna att tänka om. Så här kan det inte fortsätta, efter fem års nedskärningar är grekerna riktigt trötta, säger han.

HBL - 06 jun 13 kl. 16:18

"Grekland är på rätt spår"

Greklands premiärminister Antonis Samaras säger att han själv tidigare varnat för de misstag IMF medgett i efterhand, då han träffar pressen efter sitt möte med statsminister Jyrki Katainen på torsdagseftermiddagen.Samaras går inte närmare in på att kommentera hur han ser på IMF efter att valutafonden, som ingår i den trojka som övervakar Greklands ekonomiska reformer, medgett att man missbedömde Greklands ekonomi och borde ha omstrukturerat skulderna redan 2010. - Det viktigaste är att vi just nu går igenom det scenario vi ska gå.

Affärsvärlden - 09 nov 12 kl. 12:17

"Det blir inte någon default för Grekland"

Det kommer inte att bli någon default för Grekland den 16 november, vare sig av misstag eller överlagt..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.