SN > Nyheter

Thursday, 28 May, 19:24

SN - 28 okt 11 kl. 11:51

Saabs reservdelslager väntar på information? Jag har ingen mer information än att en principöverenskommelse är nådd med de kinesiska bolagen Pang Da och Youngman. Vi väntar på mer information under dagen, säger Lennart Ståhl, platschef på Saabs reservdelslager i Nyköping..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Pang Da, Youngman, Lennart Ståhl, Saabs, Nyköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabs, reservdelslager, väntar, information
VA - 15 apr 11 kl. 08:36

De avgör Saabs framtid

15 april Saab skickade i morse in ett finansieringsförslag till Riksgälden som ska lösa den akuta ekonomiska krisen. Riksgälden öppnar för att minska kraven på säkerhet för Saabs lån men inga besked om Antonov godkänns som ägare. Riksgälden har under dagen gått igenom Saabs förslag och kommer senare i eftermiddag att skicka en rekommendation till regeringen.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 12 kl. 08:47

Saab-dotter köper Sörman Information

Försvarsindustrikoncernen Saabs dotterbolag Combitech köper konsultföretaget Sörman Information. Bland säljarna finns både Saab, med 25 procent av aktierna, och Saabs storägare Investor som indirekt äger 39 procent av aktierna..

BT - 13 apr 11 kl. 14:14

Saabs skuld "flera hundra miljoner"

Produktionsstoppet på Saab i Trollhättan fortsätter. Enligt Svenåke Berglie, vd för underleverantörernas branschorganisation, uppgår Saabs skulder till "flera hundra miljoner kronor".
Hur stora skulder Saab egentligen har till sina underleverantörer är oklart.

SR - 23 apr 11 kl. 16:55

Oklart beslut om Saabs framtid

Det kommer uppgifter om att Europeiska investeringsbanken, EIB gett Saab information kring försäljningen av Saabs fabrikslokaler i Trollhättan. Men vad det innebär vill inte Eva Srejber, vice VD för EIB berätta..

BT - 20 jun 11 kl. 11:03

Information från Saab väntas i dag

Saab Automobile har bjudit in underleverantörer till telefonmöte vid lunchtid för att ge information, enligt uppgifter till TT.
Under helgen har ledningen förhandlat med fastighetsbolaget Hemfosa om en försäljning av fabrikslokalerna, skriver Dagens Industri. En sådan affär skulle ge Saab nödvändiga snabba pengar.

DI - 28 okt 11 kl. 15:55

GM: "Vi har inte fått någon information"

Saabs förre ägare GM väljer att lägga locket på om bilföretagets försäljning till Kina. "Vi har ingen kommentar eftersom vi inte har fått någon information om affären", säger GM:s talesman till di.se..

DN - 11 jan 12 kl. 08:56

Saab?dotter köper Sörman information

Försvarsindustrikoncernen Saabs dotterbolag Combitech köper konsultföretaget Sörman Information..

News55 - 26 apr 20 kl. 08:17

Veckans läsarbrev: Så här var Saabs satsning på “Super Swedes”

Våren 1977 beslöt Saab personbilar att, förutom sponsra Björn Borg och Ingemar Stenmark med en Saab 900, även sponsra Ronnie Pettersson. Detta för att kunna dra nytta av det kändisskap som dessa tre ”Super Swedes” hade inom idrottsvärlden och därigenom dra nytta deras positiva image till Saab. I samband med en invigning av en ny bilanläggning i Göteborg skulle Ronnie få hämta sin bil.

BT - 25 mar 11 kl. 08:09

Saabs chef avgår

Jan Åke Jonsson har beslutat att avgå som vd och koncernchef för Saab Automobile, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Mer information kommer. .

BT - 26 jul 11 kl. 16:14

FLASH:Saabs tjänstemän utan lön

Tjänstemännen på Saab Automobile får ingen lön i morgon, enligt ett pressmeddelande från företaget.
Mer information kommer inom kort.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.