Expressen > Nyheter

Wednesday, 03 June, 15:03

Expressen - 28 okt 11 kl. 11:30

Saab-arbetaren ska fira med kinamatSaab-arbetaren Fredrik Almqvist har vntat lnge p ett besked. Nr han hrde att affren gtt i ls spred sig en stor lttnad i kroppen. - Jag tnkte "ntligen, nu r det klart", sger han till GT.se. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saab-arbetarenska , firamed , kinamat
Alliansfritt Sverige - 29 jun 11 kl. 07:00

M-politiker: Saab-anställda behöver inget nödlån, har jobbskatteavdrag


ÅRSLÖN PÅ BANKEN. Jimmy Baker är ordförande för Botkyrkamoderaterna och sitter i kommunstyrelsen. Nu kommer han med fantastiska råd till de som riskerar förlora jobben på Saab: ni skulle ha sparat era jobbskatteavdrag.

Expressen - 26 okt 11 kl. 12:06

Saab-anställd: Kollar kontot varje timme

Räkningarna växer men än har Saab-arbetaren Fredrik Almqvist, 35, inga medel att betala dem med. Han kollar kontot nästan varje timme men än syns inga spår av oktoberlönen. - Jag har ingen skattkista att gräva upp så det är klart att det känns, säger han.

SvD - 22 feb 11 kl. 15:09

Tårtkalas när Saab firar ett år

I morgon ska Saab Automobile fira att det är ett år sedan man lämnade General Motors och fick nytt liv med Spyker som ägare. Ägarskiftesdagen har utnämnts till självständighetsdagen och det blir....

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 11 kl. 07:23

Saab ställer till med kalas

Öppet hus på Saabs museum, party i fabriken med 300 specialdesignade tårtor och så en jubileumsmodell som byggs i begränsad upplaga. I dag ska Saab Automobile fira det man kaxigt utropat som sin egen Independence Day eller självständighetsdagen. Bolaget firar att det är ett år sedan Spyker tog över ägandet.

SVT - 28 okt 11 kl. 17:59

Firade med kinamat

Bilbyggaren Fredrik Almqvist på Saab firade dagens besked med hämtmat från Kina-restaurangen. Medverkande: Fredrik Almqvist montör. Reporter Kicki Hultin, fotograf Sandy Hansson..

Magazin24 - 07 jun 12 kl. 17:11

Avgångsklassen firades på Saab

Under torsdagsförmiddagen firades den första avgångsklassen vid Saabs Tekniska Gymnasium med en avslutningsceremoni på Saab i Arboga. Ett femtiotal personer hade samlats på Saabs område i Arboga för att fira den första avgångsklassen vid Saabs Tekniska Gymnasium. Bland annat höll Landshövding Ingemar Skogö, Saabs VD Håkan Buskhe och Saabs områdeschef Lars-Erik Wige tal för studenterna, som en efter en sedan ropades upp på scenen.

Expressen - 29 dec 11 kl. 13:25

Så kunde cirkus Muller krascha Saab

Han fick en stjärnsmäll i januari, drabbades av hybris i februari, ville fira med rysk kaviar i mars och ljög om en morgonförkylning i april. Efter en titt i backspegeln på Saabs första halvår är frågan: Varför synades inte Victor Mullers bluff tidigare? Hur kunde han få hålla på långt in i december?

DI - 22 feb 11 kl. 17:38

Saab stannar fabriken för att fira

För ett år sedan stod Saabfabriken stilla på grund av likvidationen. På onsdagen stannar den igen. Men nu är det för att fira..

Vimmerby Tidning - 01 mar 13 kl. 08:47

Saab förlorade igen i domstol

Nu är det dags att plocka fram bullar, glass och saft igen och servera föräldrar och barn på Bullerbyn får att fira att man vunnit en slutgiltig seger i Mark och Miljööverdomstolen/Svea Hovrätt..

Expressen - 04 dec 11 kl. 21:17

Fredrik Almqvist försiktigt positiv

Saab-arbetaren Fredrik Almqvist är försiktigt positiv till det nya beskedet från om Saab. Han litar på att Victor Muller gör allt han kan för att rädda företaget. - Vem som helst skulle ha gett upp för länge sedan, säger han.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Nyårsfesten spårade ur – ”utdraget” mord

Vännernas nyårsfest förvandlades till en blodig mardröm:En av kvinnorna mördade en annan genom att ”hugga, sticka och skära henne med kniv till dess att livet flytt”, enligt polisutredningen..

Expressen - 1 timme sedan

Så många har dött i coronaviruset i Sverige

Klockan 14.00 redovisar Folkhälsomyndigheten de senaste dödstalen av coronaviruset.Fram till tisdagen hade 4 468 personer avlidit i Sverige..

Expressen - 1 timme sedan

Knivskuren man avliden – tre misstänkta för mord

Den man som i går knivskars i Borås har avlidit, uppger polisen på sin hemsida.Mannen avled på sjukhus under gårdagen och brottsrubriceringen ändras därför till mord.Anhöriga är underrättade.

Expressen - 1 timme sedan

Anna Ekström begär ny granskning av resultaten

Regeringen begär nu att Sveriges PISA-resultat granskas på nytt av OECD.Detta med anledning av Expressens avslöjande om att stora mängder utrikes födda elever felaktigt plockats bort ur PISA-urvalet i strid med det officiella regelverket.– Jag har aldrig tidigare bett OECD att göra en sån här granskning, men de har redan bekräftat för mig att de kommer att göra en granskning av Sveriges PISA-resultat, säger utbildningsminister Anna Ekström..

Expressen - 2 timmar sedan

Avled efter hjärtkirurgi – lex Maria-anmäler

Fyra patienter avled efter att ha fått svåra komplikationer i samband med hjärtkirurgi på Skånes universitetssjukhus och ytterligare tre patienter fick svåra komplikationer men återhämtade sig. Nu gör sjukhuset en anmälan enligt lex Maria till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo)..

Expressen - 2 timmar sedan

Allvarlig singel olycka på E20

En olycka har inträffat på E20 i Kumla.En person ska vara allvarligt skadad, rapporterar P4 Örebro..

Expressen - 2 timmar sedan

Rysslands missilattack – bröt mot vapenvilan

BEIRUT. Ryssland trappar upp kriget mot syriska väpnade grupper. I morse utfördes minst fyra flygräder mot samhällen utanför staden Hamah..

Expressen - 2 timmar sedan

12 bilder som visar protesterna för George Floyd världen över

Protesterna sprider sig över världen.Bilder visar våldsamheter och förstörelse – men också fredliga motreaktioner och hur poliser och demonstranter går samman.På en bild ses en demonstrant och en polis ta i hand mitt under protesterna..

Expressen - 2 timmar sedan

Carl, 16, mördad med kniv – straffet skärps

Tonåringen som högg ner Carl Fredriksson, 16, friades från mordanklagelsen i tingsrätten och dömdes bara för dråp.Men nu kliver Svea hovrätt in och river upp domen..

Expressen - 2 timmar sedan

MP backar Löfven: ”Har inte landat rätt”

Frågan om arbetsrätten har skapat en spricka i januarisamarbetet.Nu uttalar Miljöpartiet stöd för Socialdemokraternas sågning av las-utredningen.– Utredningen har inte landat rätt i balansen vad gäller anställningstrygghet, säger Isabella Lövin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.