SVT > Videos

Wednesday, 03 June, 20:26

SVT - 28 okt 11 kl. 11:44

Regnet kan hålla på till mitten av november
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regnetkan , hållapå till , mittenav , november
YLE - 16 dec 14 kl. 15:54

Nu får det bli ett slut på regnet

Det är vått på åkrarna och i skogen. Jordbrukaren Christer Finne hoppas att marken hinner frysa före snön kommer. Det har regnat rikligt de senaste dagarna och det syns på åkrarna.

YLE - 06 jun 16 kl. 10:28

Kraftiga regn och stormvindar drar över Finland i mitten av veckan

Under onsdagen och torsdagen kan det vara bra plocka fram gummistövlarna och regnjackan - kraftiga regn och häftiga vindar är att vänta på många håll i landet. Vädret kommer att vara kyligt i stora delar av landet under den här veckan. Det enda undantaget är södra Finland där temperaturen kan stiga upp till 20 grader.

YLE - 12 aug 17 kl. 17:42

Åskväder över södra och östra Finland - bäst att hålla sig inomhus

Sommarens troligen kraftigaste åskväder har dragit in över sydkusten. På Finska viken och i huvudstadsregion samt i Östra Nyland förekommer under den närmaste två timmarna (från och med kl. 20.

Alingsås tidning - 13 jun 18 kl. 05:30

Trots regnet eldningsförbudet står kvar

Trots söndagens och måndagens regn väljer räddningstjänsten i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga att behålla eldningsförbudet.  – Regnet som kommit har bara blötlagt ytskiktet på marken. Där under är det fortfarande torrt och det är det som vi är oroliga för, säger Stefan Bedö räddningschef i beredskap på Alingsås och Vårgårda Räddningstjänst förbund (AVRF).

Trelleborgs Allehanda - 02 sep 13 kl. 15:06

Teknik för 300 000 förstördes i regnet

Foto: Tom Wall
Regnet i lördags ställde till det rejält för Palmfestivalen. Teknik för uppemot 300 000 kronor förstördes av vattenmassorna och programpunkten Öppen scen fick ställas in.
Regnovädret var som värst runt klockan 14 på lördagen mitt i programpunkten Öppen scen där lokala grupper och förmågor skulle uppträda på Rådhustorget.

Dalarnas tidningar - 30 nov 15 kl. 06:10

Alpin premiär i Romme - 400 skidentusiaster trotsade regnet

Det är tack vare ett enormt system med snökanoner och några nätters kyla man kunnat se till att hålla premiären redan i slutet av november..

YLE - 16 jun 16 kl. 11:50

Konstgräset på Sandvikens stadion försenas av regnet

Konstgräset kan inte rullas ut på Sandvikens fotbollstadion i Vasa i morgon fredag som det var tänkt. Det är regnet som stoppar arbetet med att rulla ut gräsmattan. - Limningen till exempel fungerar inte om det regnar, säger Jari-Pekka Niskanen på företaget Saltex som levererar konstgräset.

Kristianstadsbladet - 14 nov 12 kl. 08:04

När regnet faller

Foto: Lasse Ottosson
Två utställningar och en teaterpjäs, med Malmö och Paris som orter, kring begreppet dumhet. Det är vad Karl Larsson visar i höst och vinter.
Karl Larsson lever i gränslandet mellan poesin och konsten och det är båda dessa sidor han vill låta mötas i sitt nya projekt, som med början på Malmögalleriet Signal på fredag kväll har getts titeln ?

Kristianstadsbladet - 19 maj 13 kl. 17:08

Regnet skrämde bort deltagarna

Foto: Lasse Ottosson
Det var första gången på 13 år det regnade när Humlerallyt arrangerades. Det gjorde att drömmen om publikrekord flög all världens väg. Turen längs Humleslingan var på söndagen tunnsådd med deltagare.

BT - 04 jul 14 kl. 08:12

SM glöder trots regnet

Regnet öste ner under gårdagen. Men arrangören ger lugnande besked inför fortsatta veckan. – Aktiviteterna kör på som vanligt, säger projektledare Frida Otterdahl.

BT - 04 jul 14 kl. 08:12

SM-veckan glöder trots regnet

Regnet öste ner under gårdagen. Men arrangören ger lugnande besked inför fortsatta veckan. – Aktiviteterna kör på som vanligt, säger projektledare Frida Otterdahl.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.