Regeringen > Nyheter

Monday, 25 May, 01:34

Regeringen - 28 okt 11 kl. 10:01

Möte om vinterförberedelserMed anledning av den kommande vintern kallade infrastrukturministern till ett möte med ett 15-tal järnvägsaktörer om förberedelserna inom järnvägsområdet.- Med rimliga förväntningar ser vi vintern an med tillförsikt, sammanfattade infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd mötet. Nyhetsartikel: Läs mer om mötet Näringsdepartementet, 28 oktober 2011.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Catharina Elmsäter-Svärd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Möteom , vinterförberedelser
Regeringen - 13 dec 16 kl. 09:37

Exekutiva järnvägsgruppen i möte med infrastrukturministern - fokus på vinterförberedelser i järnvägstrafiken

Torsdagen den 8 december träffade infrastrukturminister Anna Johnnson deltagarna i den exekutiva järnvägsgruppen. I gruppen sitter representanter från Järnvägsoperatörerna, Trafikverket, Transportstyrelsen, Swedtrain samt Sveriges kommuner och landsting som har återkommande möten under året för diskussion och dialog om aktuella frågor inom järnvägsområdet..

NSD - 20 nov 12 kl. 10:23

Ord mot ord om vintertåg

Ord står mot ord när det gäller järnvägens vinterförberedelser. Kaosrisk, hävdar Sekos ordförande Janne Rudén och trafikutskottets ordförande Anders Ygeman (S) på DN debatt och skriver att regeringens extrapengar till järnvägsunderhåll på 1,8 miljarder kronor för 2012 är slut..

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 17:16

Färggrann höst - men något saknas

Hösten har varit ovanligt sen i år. Men nu sveper kyla, regn och rusk över landet och buskar, parkträd och lövskogar bjuder på sitt årliga färgspel.Men just denna höst är det kanske inte lika färggrant som vanligt.

BT - 01 nov 14 kl. 17:16

Färggrann höst - men något saknas

Hösten har varit ovanligt sen i år. Men nu sveper kyla, regn och rusk över landet och buskar, parkträd och lövskogar bjuder på sitt årliga färgspel. Men just denna höst är det kanske inte lika färggrant som vanligt.

BT - 24 nov 14 kl. 12:36

Så ska Västtrafik klara vinterstörningar för tågen

Kollektivtrafiken förbereder sig inför vintern. Nytt för i år är att Västtrafik skaffat standby-bussar som kan sättas in vid störningar i tågtrafiken. Beredskapen består dessutom av bland annat dagliga inspektioner av linjesträckningar, prioriteringslistor för snöröjning, föråkare vid besvärligt väglag och förbättrad störningsinformation.

SmålandsPosten - 07 maj 17 kl. 18:06

Sundahl tvåa i premiären

Ring Knutstorp stod i helgen värd för säsongens första deltävling i Porsche Carrera cup. Efter månader av vinterförberedelser kom Lukas Sundahl och hans team väl förberedda och med ambitioner att toppa mästerskapsserien..

YLE - 16 apr 14 kl. 10:28

Tidig vår och isfritt glädjer segelbåtsägare

En lång väntan är över. I morse sjösatte vårens första segelbåtar vid Wasa segelförenings hemhamn i Vasklot i Vasa. Den tidiga våren är välkommen och innebär att Kim Westerlund får njuta av en förlängd båtsäsong.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.