DN > Kultur

Saturday, 30 May, 16:57

DN - 28 okt 11 kl. 11:28

Nedskärning ska rusta inför vikande annonsmarknadMorgontidningen Sydsvenskan i Malmö minskar personalen med 80 tjänster. Men det är en bit kvar till smärtgränsen, enligt flera av tidningens chefer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sydsvenskan, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedskärningska , rustainför , vikande, annonsmarknad
Magazin24 - 19 apr 13 kl. 13:36

Regeringen framställer en nedskärning som satsning

Om regeringens kraftiga nedskärning av antalet högskoleplatser. Vi vill att Sverige ska förbli ett bra land att bo i och att företag ska välja att förlägga sin verksamhet med välbetalda och intressanta jobb i Sverige och i Västmanland. Då krävs det att det finns många välutbildade personer som kan ta de jobben.

YLE - 02 okt 13 kl. 07:30

TS: uppskov med nedskärning av kväveutsläpp från fartyg

Den planerade nedskärningen av kväveutsläppen flyttas fram från 2016 till 2021, rapporterar tidningen Turun Sanomat. Bakgrunden är att det krävs enhällighet av staterna kring Östersjön för att bilda ett NECA-område, eller utsläppskontrollområde för kväve, och Ryssland driver nu på ett uppskov. Östersjökommissionen Helcoms ministergrupp samlas i morgon i Köpenhamn för att besluta om när man är redo att lämna in en NECA-ansökan till den internationella sjöfartsorganisationen IMO, som är den instans som i sista hand avgör frågan.

Kristianstadsbladet - 08 okt 13 kl. 07:00

Slagkraftig nedskärning

Foto: Amelia Herbertsson
Ämnet är nedskärning, resultatet är angelägen politisk teater med frågeställningar som lever kvar även utanför salongen. Kulturskribent Anders E Larsson ger Teaterrepublikensnya uppsättning?Teaterrepublikenskär ner?

YLE - 28 maj 17 kl. 15:38

Ändrade besked - ingen nedskärning på Oravais flyktingförläggning

Det blir ingen nedskärning på Oravais flyktingförläggning. Migrationsverket har ändrat sig och nu måste man gå till överbeläggning i stället. Det är på grund av långsamma behandlingstider som Migrationsverkets prognos av platsbehovet på förläggningarna ändrats.

DI - 26 okt 17 kl. 13:34

Nordeas vd: Det är ingen nedskärning

Nordeas vd Casper von Koskull vill inte kalla minskningen av 6.000 anställda och konsulter för en nedskärning. Digitaliseringen och kunderna driver förändringen säger han till Di.

YLE - 07 feb 19 kl. 06:14

IL: SDP:s tillfälliga ledare röstade för nedskärning av personal inom äldrevården i Tammerfors – på riksnivå är hon mot

Socialdemokraternas tillfälliga ordförande, Sanna Marin, röstade i fjol för en nedskärning av personaldimensioneringen i äldrevården i Tammerfors fullmäktige, avslöjar Iltalehti. I riksdagen är Marin däremot för en ökning av minimiresursen vårdare per klient..

Dagens PS - 27 jun 19 kl. 14:35

Ford gör nedskärning – 12.000 jobb ska bort

Fordonsjätten Ford ska dra ned med 12 000 jobb i Europa i ett effektiviseringsprogram, Det framgår av ett pressmeddelande. Ford kommer stänga ned flera fabriker, bland annat i Ryssland, Frankrike och Wales, samtidigt som bolaget drar ned på skift i Spanien och Tyskland. ”Att säga upp anställda och stänga ner fabriker är de svåraste besluten vi kan fatta”, säger Fords Europachef Stuart Rowley i pressmeddelandet.

Nerikes Allehanda - 11 feb 16 kl. 05:15

Oops, det blev ingen nedskärning!

Vård och omsorg i Örebro kommun skulle skära ner med 100 miljoner kronor. Besluten var fattade. Planer fanns för hur det skulle gå till.

Nyhetskanalen - 02 aug 12 kl. 19:33

Kraftig Nokia-nedskärning i Finska Uleåborg

Nokia, som tidigare var världens största tillverkare av mobiltelefoner, gör sig av med 700 anställda i Uleåborg i norra Finland, uppgav en facklig företrädare på torsdagskvällen. De flesta måste sluta redan i augusti. Mellan 400 och 500 anställda blir kvar och ska syssla med att produktutveckla bastelefonerna.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Oro efter nedskärning på SvD

Svenska Dagbladet gör sig av med sportredaktionen och går från tre delar till två, genom att baka in kulturdelen i den vanliga nyhetstidningen. ? Det är naturligtvis en väldigt stor oro på redaktionen just nu efter de här beskeden.

UNT - 01 mar 13 kl. 14:02

"Djupt orättvis nedskärning"

En rad svenska museer, bland annat i Uppsala, kommer att få minska personalstyrkan rejält på grund av regeringens nedskärningar i Svenska artprojektet. Nu oroar sig företrädare för museerna för en ?smärre katastrof?..

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Stina Ekblad: Jag tänker på döden varje dag

Skådespelaren tänker inte längre be om ursäkt för sitt allvar. Nu gör hon bokdebut..

DN - 8 timmar sedan

Råbarkad, volatil och remanens – vad betyder orden?

Testa dina kunskaper i veckans ordkviss. Definitionerna är hämtade ur Svenska Akademiens ordlista..

DN - 9 timmar sedan

EKG: Här kan man snacka om trångboddhet

Kåseri. Kom inte och säg att det var bättre när familjen delade en etta med matvrå med en inneboende..

DN - Igår: 16:40

Aliette Opheim med i isländsk Netflixserie

De svenska skådespelarna Aliette Opheim (”Kalifat”) och Valter Skarsgård (”Svartsjön”) medverkar i den isländska tv-serien ”Katla” som….

DN - Igår: 16:32

Jesper Strömbäck: ”Rapportering om fejkade nyheter riskerar att sprida dem mer”

När traditionella medier granskar fejkade nyheter riskerar det att bidra till spridningen av dessa, visar en ny forskningssammanställning..

DN - Igår: 14:03

Nationalmuseum öppnar i juni – med Nobelklänningar

Nationalmuseum öppnar för besökare igen under kontrollerade former från den 16 juni..

DN - Igår: 13:41

Livets alfabet från det första skrikande Aaaa till ett avslutande Ajö

Livet är komplext, men låter sig ändå sammanfattas i tjugoåtta bokstäver i Lisen Adbåges glatt spretiga bilderbok ”Livets ABC”, från det….

DN - Igår: 13:33

Humlan Hansson – en kapabel femteklassare gör entré

När elvaåriga Humlan Hansson kommer tillbaka till skolan efter vattkopporna har hon ingen bästis längre: Nour är med hästtjejerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.