Polisen > Nyheter

Sunday, 07 June, 06:10

Polisen - 28 okt 11 kl. 11:29

Rekordhög bältesanvändning i Jönköpings län - men många hantverkare slarvar fortfarandeFler svenskar än någonsin använder bilbältet. Det visar resultatet av NTF:s bältesmätningar som gjorts under hösten. Jönköpings län är tillsammans med Halland de enda två län där alla kommuner når över en bältesanvändning på 90 procent..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Jönköpings, NTF, Halland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordhög, bältesanvändningi , Jönköpings, länmen många , hantverkare, slarvar, fortfarande

Fler nyheter från Polisen

Polisen - Igår: 19:55

Polisen utförde tillsyn av legal sprängmedelshantering

Över trettio personer har frihetsberövats och flera beslag har tagits inom ramen för operation Rimfrost i veckan. Dessutom har tillsyn av verksamheter som hanterar legala sprängmedel genomförts..

Polisen - Igår: 10:51

Frågestund med Skärholmens områdespoliser och Slättgårdsskolans ledning

Den 1 juni brann stora delar av Slättgårdsskolan ner. Idag den 5 juni klockan 13:00 håller områdespoliserna i Skärholmen tillsammans med skolans ledning en frågestund på Instagram..

Polisen - Igår: 09:53

Info inför studentfirande i Jämtland

Det börjar bli varmt och skönt ute och skolavslutningarna och studenten närmar sig med stormsteg. I vanliga fall tillfällen för firande efter genomförd skolgång men i år är omständigheterna lite speciella på grund av Corona..

Polisen - I förrgår: 23:37

Sammanfattning av polisens arbete med demonstration i Malmö den 4 juni

Polisen hade under torsdagen beviljat en tillståndsgiven demonstration med högst 50 deltagare på Ribersborg i Malmö mellan klockan 18.00 och 20.00..

Polisen - I förrgår: 15:41

Värden står mot varandra i samband med stora demonstrationer

Polisen ska värna om demonstrationsfriheten och rätten att uttrycka åsikter. Samtidigt ska vi se till att regeringens beslut om max 50 personer i samband med allmänna sammankomster följs..

Polisen - I förrgår: 14:33

Bilträffar, bad, camping och midsommar

Bilträffar är, precis som bad, ett återkommande inslag under sommarhalvåret. På grund av den pågående coronapandemin kommer också fler att semestra i Sverige i år och väljer då kanske att campa. Så här ser polisens ansvar ut i de här sammanhangen..

Polisen - 29 maj 20 kl. 17:38

Snabbare lagföring går bra i hela regionen

Försöksverksamheten Snabbare lagföring ger goda resultat i hela region Stockholm. Över 4 000 redovisade ärenden fram till april och tiden från brott till dom har minskat med i snitt 16 veckor per ärende..

Polisen - I förrgår: 13:11

Rikspolischefen kommenterar gårdagens händelser i Stockholm

Med anledning av gårdagens händelser i centrala Stockholm kommenterar rikspolischef Anders Thornberg hur polisen förbereder sig för att hantera större folksamlingar under kommande dagar..

Polisen - I förrgår: 13:16

A-traktorer

Vi ser en stor ökning av antalet A-traktorer i Jämtland. Vi ser också att alltför många går betydligt fortare än de lagstadgade 30 km/tim. Här får du som ägare och förare lite mer information om vad som gäller för en A-traktor..

Polisen - I förrgår: 08:01

Första steg mot ny polisstation i Sälen

En växande polisverksamhet och den nya flygplatsen gör att Polismyndigheten behöver en ökad närvaro i Sälen. Nu finns en detaljplan som är godkänd för samråd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.