SVT > Videos

Thursday, 04 June, 18:33

SVT - 28 okt 11 kl. 11:26

SVT:s reseexpert ger tips efter översvämningen
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, reseexpertger , tipsefter , översvämningen
SVT - 21 nov 19 kl. 15:59

Lista: Så mår Venedig efter översvämningen

I Venedig försöker man nu reda upp i kaoset efter översvämningarna. Men alla uppskattar inte stödet som staden får från inte bara Italien utan hela världen. SVT:s utrikesreporter Jennifer Wegerup rapporterar om tre spaningar hon gjort på plats i staden på vattnet..

SVT - 30 aug 17 kl. 07:16

Översvämningen lockar alligatorer till trädgården.

Arlene Gonzales Kelsch i Missouri City är en som har fått ett ovälkommet besök av alligatorer i trädgården efter översvämningarna i Texas..

SVT - 03 nov 15 kl. 19:03

Efter översvämningarna: ”Det mest dramatiska jag varit med om”

Elisabeth Granbom drabbades hårt av översvämningen i Hallsberg den 6:e september. Hela hennes villa totalförstördes av vattnet. Det blir en ekonomisk smäll och ett års väntan på att flytta tillbaka.

SVT - 15 nov 19 kl. 20:55

Därför byggdes Venedig på vattnet och därför fortsätter staden översvämmas

Venedig har drabbats av den värsta översvämningen sen 1966. Där och då bestämde man sig för att bygga ett system för att skydda sig mot stora vattenmassor. Idag finns systemet – som döpts till Moses – på plats men det är inte i funktion.

SVT - 14 feb 14 kl. 19:35

Prinsar gav oväntad hjälp i översvämningen

Det har inte regnat så här mycket på minst 250 år i Storbritannien. Prinsarna William och Harry hjälpte i dag till med räddningsarbetet..

SVT - 28 aug 17 kl. 03:35

Översvämningen kan ge stora materiella skador

Skadorna täcks ofta inte av vanliga hemförsäkringar.

BT - 11 jul 12 kl. 17:17

Översvämningar väntas längs Emån

Situationen i det översvämningsdrabbade Småland såg något ljusare ut på onsdagen. Då passade infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M) på att besöka området. Hon såg bland annat förödelsen mellan Hultsfred och Silverdalen.

SVT - 23 jun 13 kl. 03:16

Vattnet drev ut 100.000 ur Calgary

Den rekordstora översvämningen har tagit minst tre liv och drivit över 100.000 Calgarybor hemifrån..

SVT - 23 jun 15 kl. 15:26

Saknad pingvin hittad levande

Efter regn kommer solskenshistorier. En av de pingviner som saknats efter översvämningen i Tibilsi har hittats vid liv..

BT - 21 aug 14 kl. 17:04

Nya regn hotar i väst

Även om SMHI nedgraderat sin varning är faran inte över – nya regn är på gång. Vattenflödena i Nissans nedre del och i Suseån väntas fortsätta minska de närmaste dygnen. – Räddningstjänsten bygger färdigt de vallar de har påbörjat, sedan håller de koll på dem att de håller.

BT - 21 aug 14 kl. 17:04

Mer regn hotar i väst

Även om SMHI nedgraderat sin varning är faran inte över – nya regn är på gång. Vattenflödena i Nissans nedre del och i Suseån väntas fortsätta minska de närmaste dygnen. – Räddningstjänsten bygger färdigt de vallar de har påbörjat, sedan håller de koll på dem att de håller.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.