Newsmill > Opinion

Saturday, 30 May, 06:53

Newsmill - 28 okt 11 kl. 11:25

Dålig affär att rädda krisande EU-bankerhttp://www.newsmill.se/trackback/40478Utan hållbar tillväxt hjälper inga som helst räddningspaket. Ska europeriferiländerna på sikt ha en chans att få ordning på sina ekonomier måste man därför bort från den rent kontraproduktiva ekonomiska politik som euron tvingar dem att föra, skriver Lars Pålsson-Syll, nationalekonom..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
EU, Lars Pålsson-Syll

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dålig, affäratt , rädda, krisande, EU-banker
Barometern - 08 sep 17 kl. 06:09

Rädda banker dålig affär

Att rädda banker vid kriser har varit lönsamt. Att hota och skrämma är sämre..

SVT - Igår: 19:10

Svenske miljardären: Dålig affär för Sverige att rädda SAS

Med Kastrups flygplats som en av Danmarks största arbetsgivare och ett börsvärde långt högre än SAS, har danska staten ett stort intresse av att SAS räddas. Men för Sverige vore det ingen bra affär, enligt företagsledaren Staffan Salén..

Kristianstadsbladet - 09 sep 17 kl. 00:01

Flytten av Nordea är en dålig affär

Nordeachefen von Koskull blev stött på finansminister Magdalena Andersson eftersom hon och regeringen ansåg att den så kallade resolutionsavgiften skulle höjas för att motverka att staten igen måste gå in och rädda en bank i kris med skattebetalarnas pengar..

Blekinge Läns tidning - 29 aug 19 kl. 14:39

Karlskrona: Tomma lokaler i centrum dyr affär för krisande nämnd

Karlskrona kommun tvingas betala cirka 8,5 miljoner kronor för tomma lokaler. En summa som hade blivit ännu mer om man inte sagt upp avtalen i förtid. – På flera års sikt är det en bra affär för kommunen, som får ner kostnaden med 40 procent på de tomma lokalerna, säger fastighetschefen Fredrik Frisell till Sydöstran..

YLE - 17 dec 17 kl. 09:47

Svårt för anställda att ta upp dålig inomhusluft på arbetsplatsen - många upplever diskriminering

Arbetstagare som känner symptom som kan vara kopplade till dålig inomhusluft är rädda för att inte bli tagna på allvar..

YLE - 24 sep 15 kl. 10:04

Salladsbarerna i mataffärer har dålig kvalitet

En tredjedel av ingredienserna i de salladsbarer som finns i mataffärer har dålig eller försvarlig kvalitet. Affärerna har bristande egenkontroll över salladsbarerna: bland annat töms de inte till natten. Flest dåliga resultat fanns det bland skaldjursbitarna och de färdigt tillrädda salladerna.

Dagens PS - 13 maj 17 kl. 07:30

TV-kände affärsmannen såg döden i vitögat

Leif-Ivan Karlsson vill inte avslöja prislappen för M/S Birger Jarl, den gamla Ålandsskutan som han nu förvandlar till ett ”maritimt nöjespalats”. (Foto: Ola Söderlund) Trots traumat – som vi återkommer till – är han en livsglad visionär. Leif Ivan Karlsson, 57 år, född och uppväxt i Överkalix och känd från bland annat tv-såporna ”Karlssons” och ”Svenska miljonärer”.

HBL - 13 feb 15 kl. 18:17

– Vi ska rädda Stockmann!

Stockmanns vd Per Thelin vet nu vad han gett sig in på. "Jag känner trycket, jag vet vad varuhuset betyder för er. Att göra Stockmann lönsamt igen är en stor utmaning, men vi ska lyckas.

Dagensanalys.se - 21 feb 18 kl. 10:55

Kan Björn Ranelid rädda Blocket

Blocket tappar annonsörer och fallet är stort, därför kör de nu annonser för Blocket med Björn Ranelid på TV, Facebook för att marknadsföra tjänsten. Frågan är kan annonser av detta slaget rädda affären? Blocket har förlorat en stor mängd annonser de senaste året, närmare bestämt har de 105 000 färre annonser idag än de hade för ett halvår sedan.

Sydsvenskan - 10 feb 15 kl. 08:46

Krisande armé är maktlös i strid

Nigerias armé är den största i Västafrika. Ändå har den fått stryka på foten för några tusen jihadister i terrorrörelsen Boko Haram. Hur är det möjligt?

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 15 kl. 08:46

Krisande armé är maktlös i strid

Nigerias armé är den största i Västafrika. Ändå har den fått stryka på foten för några tusen jihadister i terrorrörelsen Boko Haram. Hur är det möjligt?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.