Opinionen.se > Opinion

Monday, 01 June, 14:13

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Slumdog" fast på riktigt - fattig indier vann miljoner
Det är som filmen "Slumdog millionaire" - fast på riktigt. Sekreteraren Sushil Kumar, som tjänar 800 kronor i månaden, har vunnit sju miljoner i indiska "Vem vill bli miljonär", rapporterar nyhetsbyrån AP..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Slumdog, Sushil Kumar, Vem, AP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slumdog, fast, riktigt, fattig, indiervann miljoner
Expressen - 24 okt 12 kl. 00:13

Martin: "Det var som i skräckfilm fast riktigt"

Mot slutet av nattens arbetspass började hans kollega på sjukhuset plötsligt att hugga honom med sax - och skrek att han skulle döda honom. Expressen har träffat vårdaren Martin som i söndags morse överlevde mordförsöket på Lidingö sjukhus. ??

Kristianstadsbladet - 21 maj 11 kl. 06:30

Ung i dag - fattig pensionär i morgon

Foto: Janerik Henriksson/Scanpix
?
Lön i?dag?

Jönköpingsnytt - 25 dec 11 kl. 18:42

En riktigt glad jul - men inte för alla

Jul- och nyårshelgerna är här. Släkt och vänner träffas och har det mysigt tillsammans. Familjer umgås, byter julklappar och ger nyårslöften.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 15 kl. 04:00

Fattig och ägd

FN har utropat 17 oktober till internationella fattigdomsdagen. Det skulle också kunna vara dagen då vi enas om att bekämpa den. Fattigdom är inte ett ödesbestämt konstant tillstånd.

YLE - 04 dec 15 kl. 07:59

Fattig får skylla sig själv

Den som bekänner sin fattigdom högt får vara beredd på omgivningens pekpinnar och förmaningar. En till synes rik person kan däremot ha skulder större än tillgångarna utan att det uppstår en moralisk diskussion om saken. - Den rike har rätten att definiera vad som är rätt eller fel i den fattiges liv, säger Mathias Rosenlund efter egen erfarenhet.

HBL - 01 feb 14 kl. 11:00

Snöfattig vinter kan gynna alla

En ny avtalsmodell kan göra både husbolag och fastighetsskötare till vinnare under varierande vintrar. Stora och små företag möter ändå växlande vinterväder på olika sätt.Med flera snörika och kalla vintrar i följd har husbolagens ekonomi ansträngts medan fastighetsskötarna jobbat mer eller mindre dygnet runt.

YLE - 16 dec 16 kl. 14:58

”Föds man fattig dör man fattig” - Låglönejobben väcker debatt

Artiklarna om Katariina och Eric som inte klarar sig på sina löner väcker mycket diskussion på svenska.yle.fi.

Expressen - 28 okt 11 kl. 00:21

Han är verklighetens "Slumdog millionaire"

Han har kallats verklighetens "Slumdog millionaire". Sushil Kumar - från en av Indiens fattigaste regioner - vann sju miljoner kronor i "Vem vill bli miljonär". - Vi är glada så klart men vi är mest chockade, sa han till AP.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Det här gjorde Slumdog Millionaire med cashen

Det har gått ett år sedan han plockade hem en miljon dollar i den indiska versionen av "Who wants to be a millionaire?". Detta har den riktiga Slumdog Millionaire gjort med alla cashen, skriver BBC..

Expressen - 21 apr 14 kl. 20:25

Slumdog Millionaire-barnen fortsatt fattiga

De var de fattiga små barnen som plockades från gatan och gjorde succé i filmen "Slumdog Millionaire". Bland annat skrapade de hem åtta Oscarstatyetter och hyllades av hela världen. Nu berättar två av filmens yngsta rollinnehavare att de är tillbaka i slumkvarteren.

GöteborgsPosten - 29 apr 20 kl. 11:01

Stjärna från "Slumdog millionaire" död

Den indiske skådespelaren Irrfan Khan, känd från storfilmer som "Slumdog millionaire" och "Berättelsen om Pi", har dött i cancer vid 53 års ålder. Han drabbades av neuroendokrina tumörer 2018, vilket han har berättat om offentligt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.