Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 04 June, 20:47

Nyhetskanalen - 28 okt 11 kl. 11:08

Metall: "Viktigt för hela Sverige"På IF Metall, före detta Metallarbetareförbundet, drar man en lättnadens suck över kinesernas avsiktsförklaring..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Sverige, IF Metall, Metallarbetareförbundet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Metall, Viktigtför hela , Sverige
Nyteknik - 15 maj 19 kl. 08:45

3d-printing i metall ökar explosionsartat hos företag

Antalet företag som arbetar med additiv tillverkning i metall i Sverige, har nästan tredubblats på tre år. ”Industrialiseringen av tekniken har börjat nu”, säger Swerims Annika Strondl..

Alliansfritt Sverige - 25 nov 13 kl. 20:40

Viktigt när man kritiserar allianskollegornas otydlighet: se till att inte flipp-floppa järnet själv

Annie Lööf är kritisk mot allianskollegornas otydlighet i eurofrågan. ”Vad tycker de är långsiktigt? Det går inte bara att sticka upp fingret i luften och känna efter”, säger hon till Expressen.

Alliansfritt Sverige - 17 sep 13 kl. 14:27

Viktigt för journalister som skriver böcker om sakfel: ha inga sakfel

Hanne Kjöller, ledarskribent på Dagens Nyheter, har ett lite speciellt förhållande till det där med verklighet och fiktion. Ifall man dessutom, som Kjöller har, en livlig fantasi och paranoid syn när det gäller sjukas siutuation i Sverige blir det extra tydligt. Men låt oss börja i rätt ände: sedan tidigare har hon i en rad krönkor pratat om hur ?

Alliansfritt Sverige - 04 jul 14 kl. 11:18

Det är viktigt att fira med en öl när man passerat anständighetens gräns

Kommunpolitikern Niclas Bornegrim (M) från Gävle har tidigare visat sig förmögen till aparta utspel, som till exempel när han ville flytta ett rosa konstverk han inte gillade. Det skulle stå vid universitetet istället, eftersom ”den rosa färgen passar väl in i ’diskussioner om hbt-frågor’ som han antyder förs i den miljön”. Men han har återigen överträffat sig själv, nu i kampen mot att förföljda konstnärer från diktaturer ska få komma till Gävle.

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.