Opinionen.se > Opinion

Thursday, 28 May, 13:11

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Carl Bildt i tårar i farväl av bäste vän
Carl Bildt var alltför tagen för att prata med media efter Per Unckels begravning i Stockholm. Senare twittrade utrikesministern om händelsen. "Tog ett sista farväl av en av mina bästa och äldsta vänner", skrev han..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Bildt, Per Unckels, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carl, Bildti , tårari , farvälav , bäste, vän
Skånskan - 30 sep 14 kl. 08:36

Carl Bildt säger farväl

Carl Bildt avgår nu som utrikesminister efter åtta år på posten. Och trots det stundade avskedet var Carl Bildt på gott humör efter sitt avslutande föredrag på utrikespolitiska institutet i Stockholm..

Expressen - 10 maj 19 kl. 12:05

Carl Bildt spårar hustrun med app: ”Av omtanke”

De träffades när de båda jobbade ute i Europa och enas i sin kamp för mänskliga rättigheter. Anna Maria Corazza Bildt och Carl Bildt lever fortfarande ett hektiskt liv med mycket utlandsjobb. – Vi har en galen logistik, och vi reser väldigt mycket, säger Anna Maria Corazza Bildt till Dagens Nyheter..

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 09:49

Carl Bildt sviker oss igen

IRAN Sveriges utrikesminister bedrog oss exil-iranier för fem år sedan, när han skickade en ambassadör till Ahmadinejads presidentinstallation. Veckans resa till Iran innebär att Carl Bildt sviker oss igen. Hittills har problemformuleringen kring Iranresan mest handlat om huruvida besöket borde ske eller inte.

Dagen - 31 mar 17 kl. 08:23

TV: Carl-Henric Jaktlund tar farväl av Dagenläsarna

Dagens ledarskribent Carl-Henric Jaktlund arbetar sin sista dag på tidningen Dagen..

Opinionen.se - 30 jan 13 kl. 14:27

Skarp KU-kritik mot Bildt

Konstitutionsutskottet riktar skarp kritik mot Utrikesdepartementet och utrikesminister Carl Bildt (M).Enligt KU har inte UD varken haft ett fungerande diarum eller arkiv under de senaste fyra åren. Det försvårar möjligheten att granska UD:s verksamhet vilket strider mot grundlagen.

GT - 25 aug 14 kl. 20:02

Bildt: "Även dårar har faktiskt rättigheter"

Justitieminister Beatrice Ask tycker det vore fel att vara mera restriktiv med mötestillstånd för nazister. Utrikesminister Carl Bildt håller med sin partikamrat. – Även dårar har faktiskt rättigheter, säger han..

SR - 30 mar 15 kl. 09:04

Bildt: Saudiaffären försvårar FN-kandidatur

Tidigare utrikesministern Carl Bildt ska på regeringens uppdrag arbeta för att säkra en plats åt Sverige i FN:s säkerhetsråd. Sveriges kritik av både Ryssland och Saudiarabien kan försvåra utsikterna, enligt Bildt..

Nyheter 24 - 04 dec 13 kl. 15:34

Timbuktu i tårar – se det antirasistiska talet som Moderaterna bojkottade Inget brottSe Timbuktus hyllade tal

Den antirasistiska rörelsen 5i12 hade under dagen sin årliga manifestation i Sveriges riksdag. På plats fanns artisten Jason Diakité, eller Timbuktu som han kallas, för att ta emot ett pris för sitt aktiva arbete mot rasism, och för att han – enligt 5i12:s motivering har "visat hur man både i ord och toner kan förena ett stort artisteri med ett personligt i viktiga samhällsfrågor." Priset tilldelades han redan år 2012, men han har inte kunnat hämta ut det förrän nu.

Dagen - 31 mar 17 kl. 08:23

TV: Carl-Henric Jaktlund tar farväl av Dagenläsarna

Här tar Dagens ledarskribent känslosamt avsked efter 14 år..

Skånskan - 02 jun 16 kl. 17:05

Billy och Michael tar farväl av Malmö

Kultur och Nöje Cirka 60 000 har sett Billy Elliot på Malmö Operas stora scen, men på fredag har Billy och Michael dansat färdigt för den här gången. Vi träffade två av dem som gjort huvudrollerna, Oliver Lohk och Carl Sjögren, för att prata om hur spelperioden varit och hur det känns att ta farväl av musikal-äventyret. Och det var två publikfavoriter som vuxit inte bara på längden sedan Billy kom in i deras liv.

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 15:08

Carl Jan, 70: ”Jag har aldrig haft ett jobb”

Carl Jan Granqvist är bokaktuell med ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp”. (Foto: Ola Söderlund) Carl Jan har precis hållit hov på ett mingelparty i sin fashionabla vinkällare Grappe på Östermalm i Stockholm inför boksläppet av ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp” (Måltidsakademiens förlag). En gäst som pockar på att Carl Jan ska signera boken beskriver den 270 sidor tjocka prosan som ”en bibel”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.