SVT > Videos

Friday, 05 June, 13:47

SVT - 28 okt 11 kl. 10:54

Niklas Sjögren rapporterar från översvämningarna
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sjögren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklas, Sjögrenrapporterar från , översvämningarna
YLE - 29 aug 16 kl. 04:39

RFV svarar på besvär mot muddring i Lappfjärds å

Flaskhalsarna i Lappfjärds å hade varit åtgärdade vid det här laget om inte två besvär stoppat upp processen. Ärendet ligger just nu i Vasa Förvaltningsdomstol. Regionförvaltningsverket beviljade miljötillstånd för att muddra på fyra platser och spränga bort ett berg i Lappfjärds å.

YLE - 29 aug 14 kl. 05:17

Delar av gården försvann i ån

Det stigande vattnet i Lappfjärds å for iväg med en del av Nicklas Träskviks tomt förra söndagen. Det hade kunnat undvikas om staden redan i vintras hade fått tillstånd att ta bort en holme på andra sidan ån, anser vägmästare Niklas Brandt i Kristinestad. - Åkanten har rasat fem meter in på tomten och 15 meter brett.

YLE - 17 mar 14 kl. 06:46

Vallar kring ån gillas inte av alla

Vallar eller inte, är frågan för många som bor granne med Lappfjärds å. Pia Berglund är en av dem som helst inte skulle ha en skyddsvall mot ån. - Då mister jag ju utsikten mot ån.

YLE - 17 mar 14 kl. 06:46

Alla gillar inte vallar kring ån

Vallar eller inte, är frågan för många som bor granne med Lappfjärds å. Pia Berglund är en av dem som helst inte skulle ha en skyddsvall mot ån. - Då mister jag ju utsikten mot ån.

YLE - 13 feb 15 kl. 04:48

Lappfjärds å kan få muddringstillstånd

Prognoserna för vattenflödet visar att det finns risker för översvämningar i Lappfjärds å i vår. Det kan hända att ett muddringstillstånd hinner beviljas ännu i vår. Tillståndsprocessen är inne på slutrakan.

YLE - 18 aug 16 kl. 06:06

Långsam byråkrati frustrerar jordbrukare

Byråkratin kring muddringstillstånd tar för länge. Det anser bland annat de jordbrukare som fått delar av sin skörd förstörd av de senaste översvämningarna. Det verkar heller inte som om någon tar ansvar för att underhålla åar och vattendrag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.