SvD > Kultur

Monday, 25 May, 04:03

SvD - 28 okt 11 kl. 00:00

Häst och hund på scenenPremiär för Cirkus Orion på Orionteatern..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Cirkus Orion, Orionteatern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hästoch , hund, scenen
Sydsvenskan - 30 aug 18 kl. 14:00

Dags för Martin Kann att ta plats på Bob Hund-scenen

Skivomslagskonserten på Malmö Live börjar redan i den gemensamma uppväxten i Helsingborg..

BT - 17 jul 11 kl. 09:54

"Bob Hund en häftig liveupplevelse"

Man måste uppleva Bob Hund live för att förstå storheten, skriver BT:s Vedrana Sivac från Hultsfredsfestivalen. När Bob Hund kliver på den största scenen påminner det lite om ketchuppeffekten. Vid scenen går vi från att vara inget folk alls till otroligt mycket folk.

Kristianstadsbladet - 25 jul 11 kl. 06:30

Evighetsmaskinen Bob Hund

Vissa tycker att pop har ett bäst före-datum. En del firar sitt 20-årsjubileum med avskedsturné. Men Thomas Öberg med bandkamrater är rörande överens: Bob Hund är en evighetsmaskin.

UT - 28 jul 16 kl. 11:11

Bob Hund kommer med energipunk

En gång körde Thomas Öberg och hans kompisar i Bob Hund så hårt på scenen att han nästan blev intagen på psyket. Flera höga hopp med landning på knä, ledde till ett sjukhusbesök och nästan en tvångsintagning. Ser du det hela framför dig?

Expressen - 18 sep 17 kl. 15:16

Snart tar Bob Hund över scenen på Malmö Live

Flera konserter väntar när Bob Hund tar över Malmö Live nästa år.Under namnet "Fan-tastiskt!!- 365 dagar med Bob Hund kommer det att bjudas på en repris från den omtalade spelningen på Hultsfredsfestivalen 1993.

Vimmerby Tidning - 18 jun 12 kl. 11:12

Bob Hund en kick på festivalen

Folk strömmar för första gången till Hawaii-scenen när Bob Hund slår an med sitt nya singelspår och när de spelar ”Tinnitus i Hjärtat” och de bjuder på ett ”ljudsomskapartinnitus”-medley känns Hultsfredsfestivalen 2011 fullbordad..

Kristianstadsbladet - 01 feb 14 kl. 10:14

Polis och hund släpades efter bil


En polisman och dennes hund släpades cirka hundra meter efter en bil på fredagskvällen. Scenen utspelade sig i Göteborg i samband med att polisen skulle stoppa bilisten för kontroll.Bilisten som smet från platsen kunde sedan gripas och misstänks nu för våld mot tjänsteman, grov olovlig körning och drograttfylleri.

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 14 kl. 10:16

Polis och hund släpades efter bil

En polisman och dennes hund släpades cirka hundra meter efter en bil på fredagskvällen. Scenen utspelade sig i Göteborg i samband med att polisen skulle stoppa bilisten för kontroll. Bilisten som smet från platsen kunde sedan gripas och misstänks nu för våld mot tjänsteman, grov olovlig körning och drograttfylleri.

BT - 01 feb 14 kl. 10:15

Polis och hund släpades efter bil

En polisman och dennes hund släpades cirka hundra meter efter en bil på fredagskvällen. Scenen utspelade sig i Göteborg i samband med att polisen skulle stoppa bilisten för kontroll. Bilisten som smet från platsen kunde sedan gripas och misstänks nu för våld mot tjänsteman, grov olovlig körning och drograttfylleri.

NT - 01 feb 14 kl. 10:14

Polis och hund släpades efter bil

En polisman och dennes hund släpades cirka hundra meter efter en bil på fredagskvällen. Scenen utspelade sig i Göteborg i samband med att polisen skulle stoppa bilisten för kontroll..

Expressen - 01 feb 14 kl. 10:17

Bilist smet - polis och hund släpades efter

GÖTEBORG. En polisman och dennes hund släpades cirka hundra meter efter en bil på fredagskvällen. Scenen utspelade sig i Göteborg i samband med att polisen skulle stoppa bilisten för kontroll..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:45

En rak, rå b-film utan nonsens

”Sleepless” är en Hollywoodversion av den franska filmen ”Nuit blanche”. Den franska förlagan andas mera skaparglädje och risktagande, den amerikanska nyinspelningen bastantare hantverk. .

SvD - 04 maj 17 kl. 15:30

Äktenskap skakas i grunden i socialt vågspel

Den prisbelönta italienska filmen ”Vad döljer du för mig?” handlar om en grupp vänner som förvandlar en parmiddag till en avslöjande lek – med mobilen som insats..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:40

Han tar över Svensk form

SvD - 04 maj 17 kl. 14:40

Robin Bengtsson har hittat formen

Robin Bengtsson har genomfört sin andra repetition i Ukraina. Nu börjar numret falla på plats inför Eurovision-semifinalen på tisdag. – Vi är princip helt i hamn, säger han till TT..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Två hoppar av Band of Horses

SvD - 04 maj 17 kl. 13:30

Konstig Emma Watson i dystopi om sociala medier

Dave Eggers dystopiska sociala medier-roman ”The Circle” blir varken thriller eller satir. Den enda som glänser är Bill Paxton..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:00

Ilon Wiklands flykt blir opera

Barnboken "Den långa långa resan" handlar i grunden om Ilon Wikland. Den älskade illustratören var en gång ett ensamkommande flyktingbarn. Nu blir hennes självbiografiskt inspirerade berättelse opera..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:39

Filmjätte stäms för sextrakasserier

SvD - 04 maj 17 kl. 11:39

Silvana Imam-dokumentär får stöd

SvD - 04 maj 17 kl. 10:00

Hur tänker en scenkritiker?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.