SvD > Ekonomi

Wednesday, 03 June, 04:07

SvD - 28 okt 11 kl. 10:41

Först trendigt ? sedan moderntDet vi kallar trendigt har slutat vara det. Att skaffa tre barn ? det är så ute..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Först, trendigtsedan , modernt
Nyan - 02 apr 15 kl. 19:47

Webb-TV! Sittkoffska gården – hemtrevligt på ett trendigt vis

  Sittkoffska gården heter den nya restaurangen i Sittkoffgallerian. Hemtrevligt, mysigt, återvunnet, åländskt och hållbart är ledorden som inredaren Eva-Jo Hancock följt när hon skapat det som hon och övriga inblandade hoppas ska bli ålänningarnas andra vardagsrum. Imorgon, på långfredag öppnar den.

DN - 21 jan 14 kl. 13:09

SCB: Korta namn trendigt

”Det som är modernt nu är relativt korta namn, två- och max trestaviga. Och det är samma namn som har legat i toppen en tid”, säger Inge Göransson, utredare vid SCB, om namnstatistiken för 2013..

Sydsvenskan - 28 jan 15 kl. 04:00

Föda hemma har blivit trendigt i Danmark

I Danmark erbjuder sjukhusen hemförlossningar och intresset ökar. Tydligast är trenden i den urbana medelklassen.
– Det har blivit modernt att föda naturligt, säger barnmorskan Amanda Falster..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 15 kl. 04:00

Föda hemma har blivit trendigt i Danmark

I Danmark erbjuder sjukhusen hemförlossningar och intresset ökar. Tydligast är trenden i den urbana medelklassen.
– Det har blivit modernt att föda naturligt, säger barnmorskan Amanda Falster..

YLE - 06 apr 15 kl. 08:00

Trendigt med tennis i huvudstadsregionen

Tennishallarna i huvudstadsregionen är många. Ändå kan kvällsturerna vara fullbokade långt i förväg. Grenen har fått stor popularitet i huvudstadsregionen.

YLE - 06 sep 12 kl. 15:09

Trendigt att cykla

Cykeltrenden syns som trängsel på vägarna. Speciellt i huvudstadsregionen är det just nu trendigt att byta ut bil mot cykel på arbetsresorna. Samtidigt har antalet mopeder tredubblats under de tio senaste åren och det innebär det en hel del trängsel på gång- och cykelvägarna.

YLE - 18 aug 15 kl. 14:19

Rågbrödet blir trendigt

Pappersarbete och importerat bröd sätter käppar i hjulen för de finländska bagerierna. Men trots färre bagerier finns det framtidshopp i bageribranschen. Under veckoslutet möttes bageribranschen under de årligen återkommande bageridagarna.

YLE - 16 dec 15 kl. 12:57

”Sjukvårdsdistriktet förstår inte vilken krutdurk Åbolands sjukhus är”

Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt förstår inte vilken krutdurk de har att göra med när de forcerar fram beslut om Åbolands sjukhus. Det menar Åbopolitikern Christel von Frenckell-Ramberg från Svenska folkpartiet som är märkbart irriterad när hon möter direktören för sjukvårdsdistriktet Olli-Pekka Lehtonen i en direktsänd radiodebatt på onsdagsmorgonen. På tisdagskvällen fattade styrelsen för Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt beslutet att sätta tummen ner för en renovering och utvidgning av Åbolands sjukhus på dess nuvarande plats.

Cornucopia - 13 mar 18 kl. 12:49

Ryssland har genomfört angrepp med massförstörelsevapen mot Storbritannien

Allt talar nu för att diktaturen i Kreml genomfört ett angrepp med massförstörelsevapen mot Storbritannien. En fd brittisk spion och dennes dotter, samt ambulanspersonal en polis vårdas på intensvivvård efter att ha skadats i ett angrepp med kemiska stridsmedel och ett 20-tal ytterligare personer har fått vård. C-stridsmedlet pekas nu ut som ett modernt nervgift framtaget av ryska försvaret och Storbritanniens premiärminister pekar specifikt ut att angreppet kommer från Ryssland.

Kristianstadsbladet - 26 feb 13 kl. 07:00

Jane Austen - ett modernt föredöme

Foto: Johanna Wallin
Den 28 januari var det 200 år sedan Jane Austens roman ?Stolthet och fördom? (?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.