SN > Nyheter

Sunday, 31 May, 11:39

SN - 28 okt 11 kl. 10:34

Återförsäljare är tacksammaKinesiska Pang Da och Youngman köper hela Saab. Det är återförsäljarna tacksamma för, enligt Peter Hallberg, vd för Saabs återförsäljarförening.
De kinesiska bolagen köper hela Saab enligt ett pressmeddelande från Swedish Automobile på fredagsförmiddagen..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Pang Da, Youngman, Saab, Peter Hallberg, Saabs, Swedish Automobile

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återförsäljareär , tacksamma
Skånskan - 30 nov 18 kl. 15:34

Skånetrafiken drar ner på återförsäljare

Skåne Allt fler som reser med Skånetrafiken köper sina månadskort och biljetter via appen. Återförsäljarna får mindre att göra och kommer att bli betydligt färre framöver.Kollektivtrafiknämnden har beslutat att ta fram en ny strategi för Skånetrafikens återförsäljare, som framöver kommer att ha fokus på personlig service och vägledning.

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 13:29

DoubleClick utser Precis Digital till första certifierade återförsäljare i Sverige

Googles platform för programmatiska köp, DoubleClick, har utnämnt Precis Digital till den första certifierade återförsäljaren i Sverige. Syftet är att tillmötesgå den stora efterfrågan på DoubleClicks programmatiska produkter, såsom DoubleClick BidManager, DoubleClick Campaign Manager och DoubleClick For Search, på den skandinaviska marknaden. Precis Digital grundades 2012 av Jakob Wallsten, Christoffer Lötebo och Robin Cavonius.

Supermiljöbloggen - 05 apr 14 kl. 12:20

Världens största återförsäljare av valkött – slutar sälja valkött

Företaget tillkännagav beslutet efter att Internationella domstolen i Haag  i veckan förbjöd Japans valjakt i Antarktis. Den brittiska tidningen The Guardian skriver att online-återförsäljaren Rakuten kommer ta bort alla annonser som marknadsför valkött och andra valprodukter. Beslutet sägs bero på att Internationella domstolen i Haag, som är FN:s främsta juridiska organ, i veckan förbjöd Japans så kallade ”vetenskapliga” valjakt.

DN - 03 feb 17 kl. 21:14

Volvo Car USA anklagas av återförsäljare för säljbluff

Volvo Cars distributör i USA, Volvo Car USA, anklagas av en återförsäljare i delstaten Hawaii för att ha blåst upp försäljningssiffrorna i landet. Nu stämmer återförsäljaren bolaget, skriver Svenska Dagbladet..

SvD - 07 feb 17 kl. 23:00

Återförsäljare: "Volvo har agerat svekfullt och brutit mot regler"

Volvo Cars stäms för försäljningsfusk av en återförsäljare i USA som yrkar på skadestånd. Fusket ska ha pågått över hela USA. Nu väljer återförsäljaren att träda fram i SvD.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Återförsäljare rasar mot Apple: "Gisslansituation"

Apples framgångar har gett företaget en urstark ställning på marknaden. Men operatörer och återförsäljare är allt annat än nöjda, rapporterar Computer Sweden..

Affärsvärlden - 13 feb 13 kl. 11:11

Husqvarna: Försiktiga återförsäljare i Europa

Husqvarnas återförsäljare i Europa har jämfört med läget i slutet av oktober blivit mer försiktiga med att placera slutorder..

Mobil - 17 mar 14 kl. 15:55

Telia begränsar telefonåterförsäljare

Återförsäljare får snart inte sälja abonnemang till Telias privatkunder via telefon..

Affärsvärlden - 02 okt 14 kl. 14:40

Buffett-bolag köper fordonsåterförsäljare

Berkshire Hathaway, där Warren Buffet är vd och styrelseordförande, förvärvar Van Tuyl Group som är USA:s största privatägda fordonsåterförsäljare..

Affärsvärlden - 01 apr 15 kl. 08:59

Creades köper 70 procent av datoråterförsäljare

Investeringsbolaget Creades har förvärvat 70 procent av Inet, som är en svensk återförsäljare av datorer, komponenter och datortillbehör..

Affärsvärlden - 01 apr 15 kl. 13:29

Buffett-bolag på jakt efter fler bilåterförsäljare

Warren Buffetts investmentbolag Berkshire Hathaway ser sig om efter amerikanska bilåterförsäljare, rapporterar CNBC.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.