Magazin24 > Ekonomi

Saturday, 30 May, 01:49

Magazin24 - 28 okt 11 kl. 10:28

Växter är Arnes livArne Pettersson har arbetat med växter i hela sitt liv. Sedan ett antal år tillbaka driver han och sambon Lena Djakova Arne Design, en flera hundra kvadratmeter stor butik som bland annat säljer blommor och Arnes egendesignade krukor.

På Västeråsvägen i Kolbäck ligger Arne Design, en blomsteroas som Arne och Lena driver tillsammans, med viss hjälp av hennes son Nikolai.
Innan Arne startade företaget ägde han Åsby Trädgård i Hallstahammar och hade design som hobby. För fjorton år sedan tog han steget och sålde blomsterjätten för att i stället ägna sig åt sin hobby på heltid.
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Arnes, Pettersson, Lena Djakova Arne Design, Västeråsvägen, Kolbäck, Arne Design, Arne, Lena, Nikolai, Åsby Trädgård, Hallstahammar, Tallin, Åsby, Eskilstuna, Litauen, Design, Sveriges, Mälardalen, Eskilstunaområdet, KAK, Västerås, Köping, Kungsör, Holland, Danmark, Lenas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växterär , Arnes, liv
UT - 30 apr 16 kl. 01:00

Här får bortvalda växter nytt liv

Växter som annars skulle ha slängts bort får en ny chans i Susanne Niskanens trädgård. Hon har startat en adoptionstjänst för växter..

Aftonbladet - 19 aug 11 kl. 16:23

Leifs snabba hjälp räddade Arnes liv

Arne, 49, föll ihop på köksgolvet när hjärtat plötsligt slutade slåDå handlade vännen Leif på instinkt..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Värmen väcker allt och alla till liv

Värmen väcker djur och växter till liv efter en lång dvala. PD bjuder här på lite av våren i bilder..

Blekinge Läns tidning - 06 apr 19 kl. 15:31

Här bringas ovanliga växter till liv

Ryssa-Pellen, en livräddande kraftledning och ideella naturentusiaster. Komperskulla slåtterängs historia är nästan lika omfattande som dess artrikedom. Snart står den åter i praktfull blom – säsongens fagning är avverkad.

BT - 08 jul 14 kl. 08:13

Växter på väggarna ökar stans mångfald

Växter på väggarna kan ge liv och natur också inne i staden. Att det är vackert och kan ge ett behagligare inomhusklimat är extra fördelar. På fasaden utanför Carl-Magnus Capeners arbetsplats på SP växer edelweiss, bergenia, näva och salvia – och så smultron, röda och mogna i stora mängder.

YLE - 07 aug 14 kl. 06:00

Mitt liv som jag minns det

Om Heidi Hautala någondag skulle skriva en självbiografi skulle arbetsrubriken vara i stil med "Mitt liv som jag minns det". Hon menar att våra liv är en kombination av sanning, halvsanningar och lögn. Och glömska.

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 11 kl. 10:42

Arnes Partilager har köpts av Kontorsvaruhuset i Östersund

Arnes Partilager i Säffle har fått ny ägare. Det är Kontorsvaruhuset i Östersund som har köpt Arnes Partilager och även verksamheten i KJ Papper & Emballage i Karlstad. ?

Supermiljöbloggen - 01 jun 15 kl. 00:03

Efter brandkatastrofen spirar nu nytt liv

Efter regn kommer solsken, sägs det. Branden i Västmanland som förra året ödelade närmare 15 000 hektar mark har gett plats åt nya växter och djur. Ekosystem med en biologisk mångfald utöver det vanliga börjar nu spira i de brandhärjade skogarna.

Blekinge Läns tidning - 04 maj 19 kl. 10:23

Kylan hotar oförberedda växter

Vårvärmen i april väckte liv i växter och triggade planteringslusten i stora delar av landet. Sedan gjorde kylan comeback – med snö och rusk som hotar såväl fruktträd som balkongodlingar. Men du kan rädda dina växter..

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 19 kl. 10:23

Kylan hotar oförberedda växter

Vårvärmen i april väckte liv i växter och triggade planteringslusten i stora delar av landet. Sedan gjorde kylan comeback – med snö och rusk som hotar såväl fruktträd som balkongodlingar. Men du kan rädda dina växter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.