DI > Ekonomi

Friday, 29 May, 21:50

DI - 28 okt 11 kl. 10:25

Stockholmsbörsen: Rapporter lyfterKurserna på Stockholmsbörsen inleder något uppåt på fredagen. Rapportbolagen styr riktningen på börsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Rapporter, lyfter
Affärsvärlden - 18 okt 13 kl. 14:37

Stockholmsbörsen: Rapporter lyfter SCA och Axfood

Stockholmsbörsen klättrade något mer än de ledande europeiska handelsplatserna på fredagen i ett allmänt bättre riskklimat, sedan kinesisk BNP-data bekräftat accelererande tillväxt. SCA och Axfood lyfte i rapportflödet..

Affärsvärlden - 21 okt 13 kl. 13:12

Stockholmsbörsen: Rapporter lyfter Cdon och Millicom

Indexrörelserna i Europa var beskedliga på måndagen. Millicom och Cdon hade båda en stark utveckling på starka rapporter medan ÅF noterades lägre i kvartalsrapportflödet..

DI - 07 aug 13 kl. 14:07

Stockholmsbörsen: Tungviktare lyfter på starka rapporter

Stockholmsbörsen hade en oregelbunden utveckling i likhet med de ledande europeiska handelsplatserna på onsdagen. Securitas lyfte och även Lundin Petroleum noterades högre efter morgonens kvartalsrapporter..

DI - 19 feb 19 kl. 10:29

Sidledes på Stockholmsbörsen – rapporter och rekar ger kursgenomslag

Stockholmsbörsen har inlett tisdagen trevande, efter en sidledes utveckling på måndagen. En rad rapporter och rekommendationsändringar har fått kursgenomslag..

DI - 12 jul 13 kl. 09:43

Stockholmsbörsen: Rykten lyfter Swedish Match

Stockholmsbörsen steg svagt med de ledande europeiska handelsplatserna i öppningshandeln på fredagen. ÅF lyfter på rapport medan Swedish Match stiger efter budrykte..

DI - 21 jun 18 kl. 14:39

Stockholmsbörsen: Kambi lyfter efter köprek

Stockholmsbörsen drygade ut sitt fall successivt på torsdagen. Vid 14-tiden hade OMXS30 fallit 1,0 procent till noteringen 1.555.

DI - 07 jun 12 kl. 10:29

Stockholmsbörsen: Banker lyfter

Stockholmsbörsen öppnade starkt uppåt på torsdagen när börsen tog igen onsdagens börsrally i resten av Europa.  .

DI - 24 jul 13 kl. 09:58

Stockholmsbörsen: Volvo lyfter börsen

Stockholmsbörsen öppnade högre på onsdagen med Volvo i topp inom storbolagsindexet OMXS30 efter ett bättre andra kvartal än väntat i SME Direkts enkät. På makrofronten ligger fokus på PMI-data på onsdagen..

DI - 03 dec 14 kl. 10:24

Stockholmsbörsen: Tungviktare lyfter

Kurserna på Stockholmsbörsen stiger i onsdagens morgonhandel. Telia tar täten på börsen efter nyhet om sammanslagning med Telenor i Danmark. Flera bolag avancerade på nya rekommendationsbesked..

DI - 01 sep 16 kl. 14:55

Stockholmsbörsen: Fingerprint lyfter

Stockholmsbörsen fortsatte upp på torsdagen, och varken den eller Frankfurtbörsen tycktes låta sig bekomma av diverse svaga inköpschefsnoteringar från industrin i Sverige och Tyskland..

DI - 04 apr 17 kl. 10:16

Stockholmsbörsen: Verkstad lyfter

Stockholmsbörsen startar uppåt. ABB drar börsen efter att ha gjort vad vd kallar för den ”strategiskt viktigaste affären"..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Oljepriset lyfter på fredagskvällen

Spotpriset på både Brent- och WTI-oljan tog ett ordentligt kliv uppåt på fredagskvällen. .

DI - 45 minuter sedan

Trump drar tillbaka stödet till WHO

Donald Trump gör allvar av sitt hot att dra tillbaka finansieringen till WHO, det meddelar han under en presskonferens där han även lägger….

DI - 1 timme sedan

Nytt besked: Aktieåterköp kan stoppa stöd – slår brett

Bolag som köper tillbaka aktier eller genomför incitamentsprogram riskerar nu att gå miste om det statliga permitteringsstödet. .

DI - 1 timme sedan

Spiffbet offentliggör idag informationsmemorandum med anledning av den kommande företrädesemissionen om 26,5 miljoner kronor

I samband med det pågående förvärvet av Vrtcl Gaming Group Sweden AB (”Metal Casino”) genomför Spiffbet en företrädesemission om 26,5….

DI - 1 timme sedan

Gevaliaägaren rusade i börsdebuten

Kaffejätten JDE Peet, som på fredagen blev ett av få större bolag som noterats under coronaviruspandemin, fick en lyckad start på karriären….

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Trump planerar inte dra sig ur handelsavtalet

Donald Trump planerar inte att dra USA ur fas 1-handelsavtalet med Kina som undertecknades tidigare i vintras..

DI - 2 timmar sedan

Så vill Northvolts vd elektrifiera Sverige: ”Mitt i förändringen”

Entreprenören Peter Carlsson var med under mobiltelefon-­revolutionen och såg sedan elbilarna slå igenom under sin tid på Tesla..

DI - 2 timmar sedan

Det går åt skogen för Arbetsförmedlingen

Skogsnäringen har svårt att få tag på plantörer. Trots stor arbetslöshet har Arbetsförmedlingen visat sig överraskande ovilliga att hjälpa….

DI - 2 timmar sedan

Zuckerberg har mest rätt i Twitter-fejden

Trump har en poäng när han kritiserar Twitters censurering. Och Facebooks Mark Zuckerberg har rätt i att man bör skilja på sociala medier….

DI - 2 timmar sedan

Tid att öppna upp hela Sverige

Förväntningarna var höga på Folkhälsomyndighetens utlovade besked på fredagen om nya riktlinjer för sommarens inrikesresor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.