DI > Ekonomi

Thursday, 28 May, 03:05

DI - 28 okt 11 kl. 10:06

Astra Zeneca: Deutsche Bank höjer riktkursenDeutsche Bank höjer riktkursen på läkemedelsbolaget Astra Zeneca efter torsdagens rapport, från 31 till 31,50 pund..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Zeneca, Bank, Astra Zeneca

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Astra, Zeneca, Deutsche, Bank, höjer, riktkursen
DI - 28 maj 13 kl. 09:06

Astra Zeneca: Deutsche Bank höjer riktkursen

Deutsche Bank höjer riktkursen för Astra Zeneca till 35,50 pund, från 31,60 pund. Rekommendationen är behåll. Det rapporterar Reuters..

DI - 17 dec 13 kl. 10:48

Astra Zeneca: Deutsche Bank höjer riktkursen

Deutsche Bank höjer riktkursen för läkemedelsbolaget Astra Zeneca till 36 pund, motsvarande cirka 387 kronor, från tidigare 34,25 pund..

DI - 15 jan 15 kl. 09:23

Astra Zeneca: Deutsche Bank höjer riktkurs

Deutsche Bank höjer riktkursen för Astra Zeneca till 48 pund, cirka 590 kronor, från tidigare 43,50 pund. Rekommendationen är fortsatt behåll. Det framgår av en färsk uppdatering..

PrivataAffärer - 10 dec 18 kl. 10:08

Deutsche Bank: Astra Zeneca favorit i sektorn

Astra Zeneca har vänt till tillväxt och väntas växa snabbast bland de större läkemedelsbolagen menar banken. Bolagets läkemedelsportfölj har lägre risk än tidigare och bedöms bidra med hög ensiffrig försäljningstillväxt. Påverkan från generika väntas avta och marginalförbättringen väntas bli betydande 2019.

DI - 10 dec 18 kl. 10:22

Sobi höjs, men Astra Zeneca är Deutsche Banks sektorfavorit

Astra Zeneca har i en genomgång av de europeiska läkemedelsbolagen valts ut till sektorfavorit 2019 av Deutsche Bank. Kursen ska upp ytterligare efter årets kraftiga uppgångar, menar banken, som samtidigt höjer Sobi till köp..

DI - 27 apr 12 kl. 08:58

Analytiker sänker Astra Zeneca

Deutsche Bank, Exane BNP Paribas och Barclays Capital sänker samtliga sina riktkurser på Astra Zeneca efter torsdagens rapport. Det framgår av analysuppdateringar..

Affärsvärlden - 11 sep 17 kl. 09:09

Höjda riktkurser för Astra Zeneca

Såväl Deutsche Bank som Jefferies höjer riktkursen för Astra Zeneca..

BT - 13 maj 14 kl. 12:41

Astra Zeneca kritiserar Pfizer

Pfizer fortsätter att uppvakta Astra Zeneca och vädjar i ett pressmeddelande till Astra Zenecas styrelse att sätta sig vid förhandlingsbordet. Men Astra Zenecas styrelse är starkt kritisk. Styrelsen konstaterar att Pfizers uttalande från inte innehåller någon ny information av värde.

BT - 13 maj 14 kl. 10:48

Pfizer vädjar till Astra Zeneca

Pfizer fortsätter att uppvakta Astra Zeneca och vädjar i ett pressmeddelande till Astra Zenecas styrelse att sätta sig vid förhandlingsbordet. Tonen, riktad till Astras aktieägare, i pressmeddelandet är aningen hotfull. Pfizer målar upp en bild av att Astra Zeneca kommer att förlora stora intäkter framöver om företaget ska stå på egna ben, i takt med att viktiga patent löper ut.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Revisorer sågar regeringens tuffa krav för omställningsstöd

Regeringens krav på revision och revisorsyttrande när bolag ansöker om omställningsstöd är alldeles för tidskrävande och kostsamt, enligt….

DI - 4 timmar sedan

Space X och Nasa skjuter på rymduppskjutningen

Uppskjutningen av en Falcon-raket från företaget Space X med två amerikanska astronauter ombord stoppades i sista stund, på grund av vädret….

DI - 4 timmar sedan

Högre resultat än väntat från HP

HP redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:51 dollar för det andra kvartalet 2020 (0:53)..

DI - 5 timmar sedan

Stark avslutning Wall Street som stängde på dagshögsta

Efter en svängig öppning rörde sig USA-börserna stadigt uppåt och stängde på dagshögsta..

DI - 5 timmar sedan

Italien är faktiskt också nettobetalare till EU

Det ligger inte i någon medlemsstats intresse att försvaga det europeiska projektet och utlösa en ny systemkris som i sin tur skulle kunna….

DI - 5 timmar sedan

Mitt i krisen öppnar Mälardalens nya superhamn

Klockan tjugo i tolv, natten till onsdagen, ankom det allra första containerfartyget till den nya hamnen i Nynäshamn.  ”Norvik kommer att….

DI - 5 timmar sedan

24sevenoffice emission genomförd – tillförs 110 miljoner

Affärssystemsbolaget 24sevenoffice, listat på Spotlight, har under onsdagskvällen genomfört en riktad emission om 5 miljoner aktier..

DI - 5 timmar sedan

Prisfest för elkunderna – kraftjätten spår rekordrea

Maj bjöd de lägsta elpriserna på 20 år och en kraftig vårflod väntas nu utlösa en rekordrea för Sveriges miljontals elkonsumenter i sommar..

DI - 5 timmar sedan

Bill Ackmans Pershing Square har sålt allt i Berkshire Hathaway

Hedgefondprofilen Bill Ackmans Pershing Square har sålt hela sitt innehav i Warren Buffetts investeringsbolag Berkshire Hathaway..

DI - 6 timmar sedan

Onlinebutiken vinnare när fysiska handeln tappar: ”Fantastisk utveckling”

Ur kris föds möjligheter. Det var ett genomgående budskap när Di Gasell arrangerade en tredje digital träff under onsdagen, för att stötta….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.