Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 29 May, 18:14

Västerbottens Folkblad - 28 okt 11 kl. 10:07

162 kilometer förbi kameranROBERTSFORS Det gick fort förbi fartkameran i Lillåbron. 162 kilometer i timmen uppmättes hastigheten till. Nu blir det böter för föraren. ROBERTSFORS Det gick fort förbi fartkameran i Lillåbron. 162 kilometer i timmen uppmättes hastigheten till.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
ROBERTSFORS Det, Lillåbron

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 162, kilometer, förbi, kameran
YLE - 31 aug 17 kl. 14:29

Cykla säkert bland barn – Troy, 10 år: "Det är skrämmande med cyklister som susar förbi"

Troy Ekholm brukar ofta cykla till sin skola i Haga i Helsingfors och de gånger han väljer att cykla längs cykelvägen vid Hoplax tågstation gäller det att hålla tungan rätt i mun. På videon ovan kan du se och höra vad Ekholm tycker om cykelvägen i Hoplax. Överkonstapeln Heidi Warelius berättar vad vuxna cyklister ska tänka på när de möter barn som cyklar.

ÖstersundsPosten - 26 jan 16 kl. 18:05

Sänkt hastighet förbi Filurens förskola blir politik

Det är Åre samhällsbyggnadsnämnd som nu på torsdag ska diskutera ett förslag om sänkt hastighet på Årevägen förbi Filurens förskola. I dag är högsta tillåtna hastighet 50 kilometer i timmen men förskolans personal har aktualiserat frågan om en sänkning. Redan i dag gäller 30 kilometer i timmen på Årevägen förbi Station Åre och fram till Bäckvägen och den fråga, som nu utretts, gäller en förlängning av det befintliga 30-området förbi Filurens lokaler..

Cornucopia - 02 jul 16 kl. 09:46

Södertäljebroarna: Tänk om det funnits en riktig förbifart förbi Stockholm?

Flaskhalsen som Södertäljebroarna utgör är ett problem, som återigen aktualiserats genom att en vårdslös lastbilschaufför verkar flyttat hela ena bron i en olycka. Överfarten för bilar ser nu ut att vara stängd hela sommaren enligt Trafikverket. Tänk om det funnits en riktig förbifart förbi Stockholm som alternativ?

Skånskan - 23 dec 15 kl. 06:00

Godstågen dundrar förbi utanför deras sovrum

Kävlinge/Lomma När tunneln genom Hallandsås invigdes häromveckan innebar det samtidigt att antalet godståg ökar kraftigt på Lommabanan.
För Hans Svensson och hans fru Kajsa Brodén innebär det att ännu fler bullrande godståg dundrar förbi åtta meter från deras sovrum. – Jag hör inte vad du säger, ropar Hans Svensson till fotograf Hall när denne försöker instruera var han ska titta när tåget rusar förbi hans tomtgräns.

YLE - 26 jan 15 kl. 05:37

Närgången asteroid susar förbi jorden

En asteroid passerar jorden på ovanligt nära håll på måndag kväll. Asteroiden 2004 BL86, som har en diameter på ungefär en halv kilometer, susar förbi jorden på ett avstånd av 1,2 miljoner kilometer. Det här är ungefär tre gånger avståndet till månen.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 15 kl. 03:55

New Horizons oskadd förbi Pluto

Den amerikanska rymdsonden New Horizons klarade den historiska förbiflygningen av dvärgplaneten Pluto. Vid tretiden i natt kom den efterlängtade signalen till jorden från farkosten, som fortfarande var oskadd.I kontrollrummet i Laurel i delstaten Maryland hördes applåder när ingenjörerna rapporterade att hårdvaran var intakt och att kommunikationen mellan rymdsonden och jorden fungerade som planerat.

LV - 20 jun 17 kl. 14:47

Lägre fart förbi badplats i sommar

Kommunstyrelsen beslutar att sänka hastigheten förbi Nossenbaden från 70 till 50 kilometer i timmen under sommaren. – Egentligen hade vi velat sänka till 40 kilometer, som är den nya nivån, men det hade inneburit större omläggning med skyltningen, säger Helen Nilsson, (S)..

YA - 17 okt 14 kl. 06:30

Plötsligt tilllåtet att köra i 70 förbi husen

Foto: Sprisse Nilsson
Utan förvarning ändrades hastigheten från 50 kilometer i timmen till 70 utanför familjens hus i Hammar. Nu vågar Annika Bentervall inte gå på den trafikerade vägen med sina små barn.
– Bilarna kör som galningar här.

Trelleborgs Allehanda - 27 aug 13 kl. 19:31

Kommunen vill ha 40 på vägen förbi Skegrie

Foto: Claes Nyberg
Kommunen vill att hastigheten på väg 628, vägen mot Västra Värlinge, sänks till 40 förbi Skegrie. I ett brev till länsstyrelsen ansöker kommunen om förändringen.
Kommunen har själv genomfört en hel del förändringar i trafiken i Skegrie.

Kristianstadsbladet - 16 nov 13 kl. 07:30

Länsstyrelsen har godkänt E 22 förbi Linderöd

Foto: Tommy Svensson
Nu är det klart hur E 22 ska dras förbi Linderöd. Och det är klart med samråd, arbetsplaner och remissvar. Även länsstyrelsen har nu i dagarna sagt ja till arbetsplanen.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.