Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 03 June, 11:00

Nya Wermlands Tidningen - 28 okt 11 kl. 09:39

Han är den sanne entreprenörenDet fanns många duktiga entreprenörer och företagare på plats vid Ramp 2011 i Karlstad, men den främste entreprenören på mötet var nog Hans Nordwall, Karlstad. Sedan mitten av 1980-talet har han startat sex företag med många anställda. Alla lever nu vidare under andra ägare. ? Nu har jag sålt mitt sjätte bolag och det känns redan i maggropen att det måste bli något nytt..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Ramp, Karlstad, Hans Nordwall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är den sanne, entreprenören
YLE - 29 dec 16 kl. 06:00

Rörrenovering orsakade fuktskada – entreprenören skyllde på invånare

En av tio rörrenoveringar går åt skogen. För Patrick Ihalainen blev det en dyr och stressig upplevelse. Han var införstådd med att rörrenoveringen i lägenheten, i Berghäll i Helsingfors, skulle bli dyr.

Alingsås tidning - 11 nov 16 kl. 08:23

Entreprenören Ninni Jonsson vann fint pris

Skoföretagaren Ninni Jonsson, Alingsås, har utsetts till Årets kvinnliga stjärnskott bland entreprenörer i Västsverige. På torsdagskvällen fick hon ta emot priset vid regionfinalen av tävlingen EY Entrepreneur of The Year. Ninni Jonsson driver sedan 2008 företaget Twosouls AB i Alingsås och har tagit fram det egna skomärket Cinnamon.

Dagens PS - 20 dec 19 kl. 15:10

Sociala entreprenören vurmar för ”impact investing”

Sociala entreprenören och sedermera riskkapitalisten Stefan Krook ser en tydlig omställning i näringslivet. I DI Weekend ger han sin syn på hållbarhet och företagande – och sina förhoppningar inför 2020-talet. Stefan Krook inledde sin entreprenörskarriär redan som 24-åring, då han grundade ip-telefonibolaget Glocalnet.

Dagens PS - 20 aug 19 kl. 10:35

Prisade entreprenören: ”Allt är möjligt”

Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör berättar om hur hon redan som liten formades till att vara orädd. Pernilla Ramslöv, som hon heter, berättar om sin motivation och drivkraft i en artikel för tidningen Starta & Driva Företag. ”Har man en gång gett sig i den här världen går det inte att sluta”, inleder hon.

Skånskan - 06 nov 18 kl. 16:53

Entreprenören ger hamnen ny tidsfrist

ystad Entreprenören Per Aarsleff har gett Björn Boström, vd Ystad hamn, beskedet att de kan vänta till nästa vecka på klartecken för hamnens utbyggnad.– Jag tror självklart fortfarande på hamnen. Nu väntar jag på politikernas beslut om ett ja eller ett nej.

GöteborgsPosten - 29 nov 15 kl. 07:00

Entreprenören - den nya rockstjärnan

Starta eget-dagarna avlöser varandra samtidigt som politikerna strösslar med ord som entreprenörskap och innovation. I Göteborg öppnar snart ett entreprenörshus. Entreprenören har blivit vår tids rockstjärna.

DI - 12 aug 14 kl. 09:53

Stora skyller på entreprenören

Stora Enso Skog, uppdragsgivare åt den entreprenör som med stor sannolikhet startade den stora skogsbranden i Västmanland, lägger skulden på entreprenören. Det skriver SvD Näringsliv..

DN - 12 aug 14 kl. 10:26

Stora Enso: Ansvaret ligger hos entreprenören

Den enorma branden i Västmanland startade sannolikt när en av Stora Enso Skogs entreprenörer utförde markberedning. Men enligt skogsjättens vd ligger ansvaret för händelsen hos entreprenören..

DN - 26 dec 14 kl. 08:23

IT-entreprenören spår: det blir nästa stora grej

Pulver till 3D-skrivare kan vara mer intressant än ännu en app. Det anser IT-entreprenören och affärsängeln Jane Walerud. Efter att ha engagerat sig i succéer som Klarna och Lensway har hon nu ögonen på entreprenörer inom miljö- och materialområdet..

IDG - 27 apr 16 kl. 06:15

Entreprenören Zakaria Hersi: "Jag sökte över 300 jobb"


Entreprenören Zakaria Hersi ligger bakom Efritin.com, en motsvarighet till Blocket i Nigeria. Men innan han bestämde sig för att bli entreprenör sökte han över 300 jobb i Sverige, utan resultat.

DrivaEget - 12 okt 15 kl. 13:19

Entreprenören Tord Johansson har avlidit

 Allmänt  Miljardären och företagaren Tord Johansson har avlidit.  Han var en omtyckt företagsledare som levde efter sina ledord snålhet och lathet. Entreprenören Tord Johansson från Jönköping avled i söndags.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Corona: Ivo startar tillsyn om vården av äldre

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

JUST NU: Nya dödsfall och fler coronasmittade på sjukhus

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Hallengren: "Situationen är skör"

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Tveksam metod bakom Sveriges Pisa-resultat

Nya Wermlands Tidningen - 19 timmar sedan

Tuffa månader tvingar Thomas kläder att stänga

Nya Wermlands Tidningen - 17 timmar sedan

Sadeltjuvarna som misslyckades med stölden

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Värmlänningarna blir tv-serie

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Historien om silverskatten i Järnskog

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Du väljer: Världsklass eller medelmåtta

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Hon släpper loss värmlänningarnas berättande

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.