Regeringen > Nyheter

Sunday, 31 May, 00:09

Regeringen - 27 okt 11 kl. 14:04

Hur påverkar högfrekvenshandeln marknaden?Idag, fredag 28 oktober, anordnar finansmarknadsminister Peter Norman en konferens om högfrekvenshandel, ofta kallad robothandel. Inbjudna experter kommer att belysa och debattera ämnet utifrån olika perspektiv. Konferensen direktsänds med start kl. 13.00.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Peter Norman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur påverkar, högfrekvenshandeln, marknaden
Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 12:31

Den svarta marknaden för Instagram-verifikationer

Att ha ett verifierat Instagram-konto är något mycket åtråvärt för Influencers, och det är samtidigt något som är extremt svårt att få. Därför har en stor svart marknad vuxit upp kring försäljningen av Instagram-verifikationer, och priserna kan variera kraftigt. Att ha ett verifierat konto innebär i praktiken att ditt konto hamnar högre upp i sökfunktioner och ger tillgång till en del extra funktioner.

Realtid - 22 maj 19 kl. 16:46

Därför tvekar marknaden om budet på Oriflame

Familjen af Jochnicks slutgiltiga bud för att köpa ut Oriflame från börsen ligger på 227 kronor per aktie.Realtids krönikör Claes Folkmar tycker att det verkar som om marknaden tycker att budet är för lågt och opportunt..

PrivataAffärer - 24 jan 19 kl. 11:08

Myten om säkra kort på marknaden

Ladda ner en aktiemarknadsutsikt här: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

Sydsvenskan - 14 nov 11 kl. 07:20

Marknaden nickar nöjt


Ett spöke går runt Europa - Marknadens spöke. Folkvalda politiker sneglar ängsligt över axeln och frågar lika oroligt som sina väljare: Vad säger Marknaden? Vad vill egentligen Marknaden?

BT - 22 feb 11 kl. 00:30

Har marknaden inget lärt?

Har marknaden lärt sig och tagit intryck av 2008 års våldsamma finanskrasch och dess efterverkningar? Efter Finansinspektionens (FI) genomgång av hur 41 finansiella företag lever upp till EU:s rekommendationer om bonusar finns det anledning att ställa sig tveksam till det. I undersökningen ingår kreditinstitut, värdepappersbolag och fondbolag ?

Kristianstadsbladet - 05 aug 13 kl. 09:00

Marknaden samlade folk i Broby

Foto: Tommy Svensson
Brödrostar är lockande fynd för en del, en gammal hastighetsmätare till en folkvagn var fynd för en annan. Och ?päresked?

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 15 kl. 15:50

"Regeringens politik verkar för mig mer handla om makt än om att skapa ett bättre Sverige med tillväxt."

Hur tänkte ni där Sverige?Först väljer ni väljare att sprida era röster så brett att inget av blocken ens är nära egen majoritet, vilket resulterar i att Sverige inte bara förlorar världens bäste finansminister utan även den smartaste, mest välutbildade regering landet har haft de senaste årtiondena.Okej, ni vill ha förändring.

Sydsvenskan - 23 apr 15 kl. 15:50

"Regeringens politik verkar för mig mer handla om makt än om att skapa ett bättre Sverige med tillväxt."

Hur tänkte ni där Sverige?Först väljer ni väljare att sprida era röster så brett att inget av blocken ens är nära egen majoritet, vilket resulterar i att Sverige inte bara förlorar världens bäste finansminister utan även den smartaste, mest välutbildade regering landet har haft de senaste årtiondena.Okej, ni vill ha förändring.

Skånskan - 10 aug 19 kl. 17:39

Fartfylld dag på marknaden

Höör Flera glada ansikten syntes på den årliga marknaden som äger under helgen, trots det skiftande vädret.
Tyvärr ställs den traditionella gammeldansuppvisningen in då dansbanan blivit för sliten.Barn mumsande på sockervadd och äldre som kollar in gamla dansbandsskivor, föräldrar som håller sig fast för livet i karuseller och gräddbullar för extrapris i varje hörn.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 07:05

Förvaltaren: Marknaden ser ljuset i tunneln på coronakrisen

Antalet smittade ökar fortfarande okontrollerat globalt men under föregående vecka verkar det som att Italien har passerat det värsta. Viruset finns fortfarande kvar i de länder som drabbades hårt tidigt som Kina och Sydkorea men efter att länderna passerat den stora puckeln av smittade har smittspridningen förhållit sig på en låg nivå utan att en större andra våg materialiserats. Kunskapen om viruset och dess spridning är låg men världen lär sig mer varje dag och politiker som haft behov av att visa på handlingskraft har med tiden blivit allt mer medvetna om baksidorna av sitt agerande.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.