SVT > Videos

Thursday, 04 June, 23:11

SVT - 28 okt 11 kl. 09:46

Undvik Thailand
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Thailand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undvik, Thailand
Sydsvenskan - 16 jan 12 kl. 16:53

UD har besökt gripen i Thailand

Svenska UD bekräftar att den man som gripits i Thailand är svensk och libanesisk medborgare. Det finns dock ingen bekräftelse på att fler svenska medborgare skulle vara inblandade.
BANGKOK.

DN - 4 timmar sedan

Snabbaste målskytten drog till Thailand – nu är han tillbaka

Han gjorde första målet i fjol men till sommaren drog han till Thailand. Nu är Rasmus Jönsson tillbaka i Helsingborgs IF och hoppas på….

SR - 20 maj 14 kl. 09:00

Ambassaden: Undvik folksamlingar i Bangkok

Svenska ambassaden i Thailand rekommenderar svenskar som är i Thailand att undvika demonstrationer, folksamlingar och platser med militär närvaro. Detta efter det militära undantagstillstånd som infördes på tisdagsmorgonen..

YLE - 17 jul 12 kl. 04:35

"Undvik semesteruppdateringar på nätet"

Under sommaren sker ungefär dubbelt så många inbrott som under vintern och många inbrottstjuvar utnyttjar sociala medier för att ta reda på vilka hem som står tomma. Nu har försäkringsbolag i bland annat Danmark och Storbritannien gjort om sina villkor - du får mindre ersättning vid ett inbrott om du har skrivit ut på nätet att du är bortrest. I Finland är detta inte ännu aktuellt, men försäkringsbolagen varnar för att fylla Facebook med semesteruppdateringar.

SVT - 20 maj 14 kl. 07:29

UD: Undvik platser där militären är

Den svenska ambassaden i Bangkok har uppdaterat sina råd till resenärer i Thailand. Besökare uppmanas vara försiktiga och undvika platser där militärer befinner sig..

BT - 30 jul 14 kl. 06:01

Undvik saltet i sommarhettan

Undvik saltet, tro inte att glassen släcker törsten och varva gärna köttgrillande med grönsaker och fisk. Sommar och sol kanske inte är den största aptitretaren men det gäller att fundera på vad man äter i hettan.- Drick vanligt vatten, ät kalla svalkande soppor och mycket frukt och skaldjur, tipsar Lena Hulthén, professor i klinisk näringslära vid Sahlgrenska akademin i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 06:01

Undvik saltet i sommarhettan

Undvik saltet, tro inte att glassen släcker törsten och varva gärna köttgrillande med grönsaker och fisk.Sommar och sol kanske inte är den största aptitretaren men det gäller att fundera på vad man äter i hettan.
- Drick vanligt vatten, ät kalla svalkande soppor och mycket frukt och skaldjur, tipsar Lena Hulthén, professor i klinisk näringslära vid Sahlgrenska akademin i Göteborg.

YLE - 18 jul 17 kl. 05:22

Skippa fleecen och undvik snabbmat – 11 tips för hur du kan rädda våra hav från plast

Att leva mer ekologiskt betyder inte att man måste avstå från allt, bo i en stuga utan el och leva på kottar. Då det gäller att minska på plastskräpet som hotar våra hav kan små förändringar i vår dagliga konsumtion ha en stor inverkan. Det goda med att plastproblemet orsakas av människans konsumtion är att vi genom att ändra på våra vanor också kan bidra till att lösa problemet.

Cornucopia - 22 jun 19 kl. 11:06

Göteborg är en skitstad - undvik de närmaste 10-15 åren

Igår gjorde jag misstaget att ta bilen till Centralstationen i Göteborg och fick återigen uppleva den brutala verklighet som kallas Västlänken eller "det är bara kringbyggen och inte egentligen Västlänken", och hur den förstör staden de kommande tio till femton åren, beroende på om man klarar av tidplanerna. För att summera - undvik Göteborg de kommande två decennierna  - men trösta dig med att även om du är helt inkompetent idiot, så finns det en karriärsmöjlighet, nämligen politiker i Göteborg.
Helvetets förmak, påbörjad förstörelse av Korsvägen för Västlänken.

YLE - 28 jan 14 kl. 05:00

Finnwatch: Matkedjorna försöker ta sitt ansvar i Thailand

Tre av fyra finländska matvarukedjor har tagit kritiken om att deras underleverantörer i Thailand behandlar sina arbetare illa på allvar. Det uppger Finnwatch i en ny rapport om förhållandena inom fisk- och fruktindustrin i Thailand. Men det betyder ändå inte att så värst mycket konkret har förändrats i Thailand på ett år, enligt Finnwatch.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.