DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 14:26

DI - 28 okt 11 kl. 09:34

Svaga siffror för detaljhandelnFörsäljningsvolymen i detaljhandeln minskade totalt med 0,6 procent i september, jämfört med samma månad 2010..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svaga, siffrorför , detaljhandeln
DI - 25 jan 19 kl. 09:36

Svaga siffror – detaljhandeln sjönk oväntat i december

Försäljningsvolymen i detaljhandeln, i fasta priser och kalenderkorrigerad, sjönk 1,1 procent i december, jämfört med samma månad föregående år. Det visar statistik från SCB..

Dagens PS - 24 sep 19 kl. 10:33

Svaga siffror i Tyskland: Så påverkas Sverige

Tillverkningsindustrin i världen har signalerat oroväckande svaga siffror under en längre tid. Sämst verkar det gå för Tyskland. I volym så var tappet närmare fem procent i juli jämfört med samma månad förra året.

Expressen - 07 dec 11 kl. 12:29

Professorn om S: Krisartat svaga siffror

Socialdemokraterna gör sitt sämsta resultat någonsin i en SCB-undersökning. Sören Holmberg kommenterar det låga stödet. - Det är krisartat svaga siffror, säger statsvetarprofessorn till Expressen.

Affärsvärlden - 15 okt 14 kl. 16:20

Atenbörsen rasar på svaga siffror

Börserna i världen faller kraftigt på onsdagen då marknaderna har gripits av en oro för den globala tillväxten. Till svaga siffror från Europa under de senaste veckorna lades på torsdagen oväntat svag kinesisk och amerikansk statistik..

Dagens PS - 04 sep 19 kl. 08:10

Svaga siffror och tullar tyngde NY-börsen

De amerikanska börserna rörde sig nedåt på tisdagen efter långhelgen. Sentimentet var tyngt av beskedet under helgen att både USA och Kina går vidare med föreslagna tullar, vilket spädde på oron inför handelssamtalen senare i september. Marknaden tyngdes också av svag inköpschefsstatistik.

DI - 15 jul 13 kl. 22:07

USA-börser: Uppåt trots svaga siffror från detaljhandeln

USA-börserna stängde måndagens handel svagt högre sedan positiv data över affärsförhållandena i New York och en större vinst än väntat för Citigroup överskuggat en svag försäljningsutveckling för den amerikanska detaljhandeln under juni..

Affärsvärlden - 29 maj 12 kl. 07:52

Svaga siffror från Japan

Arbetslösheten ökar och detaljhandeln minskar. Idag kom nya siffror som visar tillståndet i den japanska ekonomin..

DI - 28 jun 11 kl. 15:02

Svaga siffror från den amerikanska handeln

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 2,5 procent vecka 25, som avslutades den 25 juni, jämfört med motsvarande period ett år tidigare..

DI - 15 nov 11 kl. 14:56

Svaga siffror i Redbook

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 3,3 procent vecka 45, som avslutades den 12 november, jämfört med motsvarande period ett år tidigare..

DI - 29 maj 12 kl. 06:12

Svaga siffror från japansk detaljhandel

Försäljningen i den japanska detaljhandeln sjönk med 0,3 procent i april, jämfört med månaden före. Det visar säsongsjusterad statistik, enligt Bloomberg News..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

17 nya rapporterade dödsfall i covid-19

Ytterligare 17 personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik..

DI - 30 minuter sedan

Tänk efter före bröllopet – fem ekonomiska råd du inte får missa

Högsäsongen för bröllop har inletts. Coronakrisen har ändrat förutsättningarna, men många väljer att viga sig även om den stora festen inte….

DI - 1 timme sedan

USA rustar för stärkta sanktioner mot Nord Stream 2

Nord Stream 2 kan snart drabbas av ytterligare sanktioner. Nu rustar politiker i den amerikanska kongressen för att förhala bygget av….

DI - 1 timme sedan

”Slopa kravet på parkeringsplatser vid bostadshus”

Slopa kravet på parkeringsplatser för bostadshus. Skapa i stället mobilitet som är i linje med klimatmålen och som dessutom sänker både….

DI - 1 timme sedan

Här är ställena där du smittas av coronaviruset

Nästan 43.000 personer har hittills konstaterats smittade av coronaviruset i Sverige..

DI - 2 timmar sedan

De sätter lönsamt vrakpris – nu breddas verksamheten

En uttjänt segelbåt gjorde Josefin Arrhénborg och Maria Rindstam till entreprenörer i återbruksbranschen..

DI - 2 timmar sedan

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna..

DI - 3 timmar sedan

Zuckerberg lovar se över regler för moderering

Facebooks vd Mark Zuckerberg säger att han överväger förändringar av de riktlinjer som inneburit att kontroversiella inlägg från president….

DI - 3 timmar sedan

Efter corona – färre nya poliser

Polisutbildningen riskerar få många tomma platser även i höst. Inrikesminister Mikael Damberg (S) skyller på coronasmittan..

DI - 3 timmar sedan

Biden har säkrat presidentkandidaturen

Den tidigare vicepresidenten Joe Biden har fått tillräckligt många delegater för att formellt säkra sin position som Demokraternas kandidat….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.