Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 30 May, 15:52

Jönköpingsnytt - 28 okt 11 kl. 09:08

Risk för översvämning i centrala JönköpingJönköpings kommun pekas ut som en av de kommuner i landet som löper risk att översvämmas, det visar en rapport från MSN, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköping, MSN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , översvämningi , centrala, Jönköping
Jönköpingsnytt - 10 jul 12 kl. 21:52

"Ingen större risk för översvämning i Jönköping"

Att springa med sandsäckar eller riskera att hela trädgården ska vattenfyllas är ingen större risk i Jönköping. Det trots att regnet oupphörligt fortsätter att falla..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Risk för översvämning i Jönköping

På lördagseftermiddagen riskerar jönköpingsborna att råka ut för kraftiga regn och åskväder, enligt SMHI. Risken för ytterligare översvämningar i trakten är stor.I västra delarna av Jönköpings län råder en klass 1-varning.

Jmini.se - 14 jun 17 kl. 15:40

Översvämning i Jönköping efter regnkaos

På onsdagseftermiddagen drog ett regn- och åskoväder in över Jönköping.  Ovädret skapade översvämningar runt om i Jönköping. Räddningstjänsten har fått in flera larm om vattenskadade källare.

BT - 10 jul 12 kl. 07:24

Flera orter klarar inte översvämning

I Sverige finns 18 tätorter med betydande översvämningsrisk, men ingen av räddningstjänsterna i dessa riskområden bedömer att de ensamma kan klara en omfattande översvämning, skriver Svenska Dagbladet. Orterna pekas ut i en ny rapport från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), som kallat till krismöte på måndagen efter skyfallen i Småland. Karlstad, Uppsala, Lidköping, Göteborg, Kristianstad, Stockholm och Värnamo finns bland de utpekade orterna.

Jönköpingsnytt - 27 sep 12 kl. 17:27

Risk för översvämning efter ihållande regn

De senaste dagarnas regnande har gjort att det finns risk för att Tabergsån svämmar över vid Jordbron. Därför bygger räddningstjänsten barriärer för att minska risken för översvämning. ?

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 14 kl. 19:20

Målkalas - trots översvämning

Åska, regn och en översvämmad plan gjorde att Linköpings målfest mot Jitex kom av sig ett tag.Men efter ett långt uppehåll kunde matchen återupptas - och Linköping vann till slut med 6-0 (3-0).
Matchen mellan tabellfyran Linköping och bottenlaget Jitex fick avbrytas efter åska och ett kraftigt regnfall som ledde till översvämning på planen.

Kristianstadsbladet - 29 jun 14 kl. 19:20

Målkalas - trots översvämning

Åska, regn och en översvämmad plan gjorde att Linköpings målfest mot Jitex kom av sig ett tag.Men efter ett långt uppehåll kunde matchen återupptas - och Linköping vann till slut med 6-0 (3-0).
Matchen mellan tabellfyran Linköping och bottenlaget Jitex fick avbrytas efter åska och ett kraftigt regnfall som ledde till översvämning på planen.

Corren - 05 aug 18 kl. 13:10

Översvämning på Maxi i Linköping

Ica Maxi stormarknad i Linköping har drabbats av översvämning i butiken..

Nyhetskanalen - 10 jul 12 kl. 06:15

18 orter i Sverige klarar inte översvämning

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har kallat till krismöte efter skyfallen i Småland. Den har i en ny rapport märkt att det i landet finns 18 tätorter med betydande översvämningsrisk, men bedömningen är ingen av dessa ensamma kan klara en omfattande översvämning, skriver Svenska Dagbladet. Bland annat nämns Karlstad, Uppsala, Lidköping, Göteborg, Kristianstad, Stockholm och Värnamo..

Kristianstadsbladet - 27 nov 12 kl. 17:53

Översvämning stängde E4


E4 har stängts av i båda riktningar söder om Norrköping på grund av översvämning, rapporterar polisen i Östergötland på sin hemsida. Trafikverket har personal där och trafiken leds om via mindre vägar..

SN - 20 dec 12 kl. 20:25

Översvämning på äldreboende

Källaren på ett äldreboende i Nyköping drabbades av översvämning på torsdagen. Enligt personal fungerade bara en hiss och varken toaletter eller diskmaskiner fick användas..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Quiz: Hur mycket Huskvarnabo är du?

Huskvarna är en del av Jönköpings kommun. Hur mycket kan du om Huskvarna?
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Torget fylldes med skor – här är anledningen

Tofflor, gympadojor, stövlar och sneakers står snyggt uppradade på Hoppets torg i centrala Jönköping. Nej, folk har inte övergett sina dojor. I själva verket handlar det om en nationell skojstrejk för klimatet.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Talangen kan prisas för VM-guldet: ”Tog tid att smälta det”

JVM-guldet gör att Isa Envall är nominerad till Jnytts pris för Årets idrottsprestation 2019. Men 2020 har inte blivit som hon, eller någon annan orienterare, trott på förhand.
– Vi har tur som kan hålla igång våra aktiviteter, säger IKHP:s stortalang.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

De vill få fler tjejer att välja teknik

Trots att andelen tjejer som söker till teknikprogrammet på gymnasiet har ökat under de senaste åren är de fortfarande i minoritet och utgör knappt två av tio sökande. Det vill teknikeleverna Lovisa Kjellerstedt, Emilia Jakobsson och Tuva Hallqvist på Erik Dalbergsgymnasiet i Jönköping ändra på.
– Det finns så mycket fördomar som inte stämmer, säger de.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Glädjebeskedet – nu kommer högsommarvärmen

Längtar du efter högsommarvärmen? Nu kommer den!
– På måndag och tisdag blir det temperaturer på omkring 25 grader eller strax däröver, säger Jon Järpeland, meteorolog på SMHI.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

En till sjukhus efter dikeskörning i natt

En man i 20-årsåldern fick föras till sjukhus efter en trafikolycka under natten till lördagen.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Allt mer elektronik lämnas till återvinning

2020 tycks bli ett bra insamlingsår av elektronik i Jönköping. Ny statistik från El-Kretsen visar att trycket på regionens återvinningscentraler ökat kraftigt i corona-tider.
.

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

Bildextra: Glädje på naturbruksgymnasiets klassfest

Balerna har fått ställas in, men klassfesterna på Kulturhuset Spira rullar vidare.
Under fredagskvällen var det dags för ett 30-tal studenter från Tenhults naturbruksgymnasium att fira tre avklarade gymnasieår.
.

Jönköpingsnytt - 20 timmar sedan

En till sjukhus efter arbetsplatsolycka

En man fick föras till sjukhus efter en arbetsplatsolycka på Torsvik under fredagen.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.