Nyheter 24 > Inrikes

Monday, 25 May, 01:13

Nyheter 24 - 28 okt 11 kl. 09:13

Tre häktade för grov gruppvåldtäkt i Södertälje
Tre av sju misstänkta män häktades under torsdagskvällen på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt. SÖDERTÄLJE. De tre männen, 31, 32 och 45 år gamla, som under torsdagen häktades på den allvarligare misstankesgraden, på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt på en 19-årig kvinna, har bott i Södertälje sedan i somras.Enligt åklagaren kommer männen från Estland och har arbetat i Stockholmsområdet. Häktningsframställan benämner två av dem som ryska men betonar att de räknas som statslösa.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Södertälje, SÖdertÄlje, Estland, Stockholmsområdet, Jonas Petersson, Nyheter24

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, häktadeför , grov, gruppvåldtäkti , Södertälje
BT - 27 nov 14 kl. 13:43

Tre åtalas för gruppvåldtäkt

Tre män - 18, 19 och 21 år gamla, åtalades på torsdagen för grov våldtäkt mot en kvinna i Stockholmsområdet i somras. Enligt åtalet ska de tre misstänkta männen ha våldtagit kvinnan i olika konstellationer och på två olika platser, skriver Aftonbladet.18-åringen och 19-åringen åtalas för grov våldtäkt mot kvinnan i en kolonistuga i Stockholmsområdet den 19 juni.

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

FriaTider - 21 okt 13 kl. 21:15

Humant straff för grov gruppvåldtäkt

Två somalier döms nu för att ha gruppvåldtagit en svensk kvinna i en lägenhet i västra Stockholm i somras. Solna tingsrätt dömer de båda somalierna för grov våldtäkt till 2,5 år respektive tre år och nio månaders fängelse samt tio års utvisning, skriver Metro..

Expressen - 27 maj 19 kl. 15:07

Tre män döms för grov gruppvåldtäkt på lekplats

De tre männen gick samman och våldtog en kvinna mitt i natten på en lekplats i centrala Stockholm.Under den grova våldtäkten blev kvinnan fotograferad och bestulen.Nu döms gruppvåldtäktsmännen till fängelse, rättspsykiatrisk vård och utvisning..

DalaDemokraten - 29 feb 16 kl. 11:25

Fem år för grov gruppvåldtäkt även i hovrätten – men våldtäktsmannens fem kamrater får straffsänkning

tingsrätten stod åtta män åtalade för delaktighet i grov våldtäkt men två friades redan i tingrätten. I domen konstaterades att minst tre utsatt offret för grov våldtäkt men att bevisen inte räckta för att fälla mer än en. Han band med DNA sedan kvinna bitit honom i handen under övergreppet och hans hud och därmed DNA kunde sökras i offrets mun..

Trelleborgs Allehanda - 18 maj 20 kl. 15:21

Tre häktade i våldtäktsfallet släppta

De tre män som tidigare satt häktade för den misstänkt gruppvåldtäkten är försatta på fri fot. De är dock fortfarande misstänkta för brottet..

UNT - 27 nov 14 kl. 13:43

Tre åtalas för gruppvåldtäkt

Tre män - 18, 19 och 21 år gamla, åtalades för grov våldtäkt mot en kvinna i Stockholmsområdet i somras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.