Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 25 May, 04:53

Västerbottens Folkblad - 28 okt 11 kl. 09:14

Mansmottagning planeras till 2012SKELLEFTE En mottagning fr mn som utvar vld kan bli verklighet nsta r. SKELLEFTE En mottagning fr mn som utvar vld kan bli verklighet nsta r. Nu har det frsta ret av projektet Centrum fr mn ? mottagning fr mn? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mansmottagning, planerastill , 2012
Nerikes Allehanda - 16 dec 15 kl. 15:29

Pengabrist stoppar mansmottagning

Örebro läns mansmottagning försvinner från årsskiftet. Regionen skjuter inte längre till några pengar och verksamheten läggs ner..

Nerikes Allehanda - 20 dec 15 kl. 05:15

En mansmottagning mindre ...

I häktet i Oskarshamn sitter en 24-årig man. Han är misstänkt, på sannolika skäl, för att ha strypt sin flickvän till döds natten till lucia. Redan 2011 dömdes samma man till 2,5 års fängelse efter att han knivskurit sin gravida flickvän – minst tio gånger i halsen och magen.

Magazin24 - 07 mar 13 kl. 10:04

Ny förskola planeras på Parkrinken

Stadsarkitektkontoret i Köpings kommun har tagit fram en samrådshandling där planer på en ny förskola intill Folkets Park presenteras. I handlingen framgår det att syftet med detaljplanen är att möjliggöra byggandet av en förskola på Skogsborg 1:1, området intill Folkets Park där ishockeyrinken Parkrinken låg. Det aktuella området Skogsborg 1:1 pekades i september 2012, i en översiktsplan som antogs av Köpings kommunfullmäktige, ut som ett tänkbart nytt bostadsområde, där exempelvis radhus, flerfamiljshus i form av punkthus eller äldreboende/seniorboende kunde vara aktuellt.

Dagen - 05 jan 12 kl. 03:00

Kristna Sveriges planer för år 2012

Vad det kommer att stå om 2012 i historieböckerna vet än så länge bara Gud, men utkast finns det redan gott om. Vi bad företrädare för Sveriges kristenhet att dela med sig av planerna inför det nya året.

Katolska kyrkanFredrik Heiding, jesuitpater och lektor i teologi vid Newmaninstitutet i Uppsala:
- En utmaning under kommande år handlar om den mångfald vi har inom Katolska kyrkan i Sverige, när det gäller kulturell och nationell härkomst.

BT - 14 apr 11 kl. 07:55

Ny vårdcentral 2012

Primärvården i Horred och Marks Bostad är överens om framtiden. Nu planeras det för en flytt av vårdcentralen till Ekhagens gruppbostäder.
?

Trelleborgs Allehanda - 16 feb 12 kl. 19:30

Ny pendlarparkering planeras

Foto: Claes Nyberg
Plats för 60 bilar planeras vid Hallabacken.
Tekniska nämnden i Trelleborg beslöt på sitt senaste sammanträde att begära pengar till den nya parkeringen, hållplatserna och gångtunneln. Sammanlagt beräknas jobben kosta fyra miljoner kronor.

YA - 28 okt 13 kl. 06:30

400 lägenheter planeras

Fastighetsbolaget Klövern vill förvandla kvarteret Urmakaren till 400 lägenheter. Husen föreslås bli upp till fem våningar höga. Hela projektet ska nu prövas i en detaljplan.

YLE - 23 feb 17 kl. 09:24

Nytt biovärmeverk planeras i Kimito

Kimitoöns Värme Ab inleder förplaneringen av ett nytt biovärmeverk. Biovärmeverket som nu planeras är det tredje för värmebolaget. Det första biovärmeverket byggdes 2004 i Kimito och det andra 2012 i Dalsbruk.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

30 nya bostäder planeras under 2012

Rättviks kommun har kommit med målen inför 2012. Man satsar på ökat invånarantal, medelåldern ska sjunka och att kommunen ska betraktas som en attraktiv arbetsplats..

YLE - 15 mar 13 kl. 04:19

Svårt veta hur mycket vindkraft som planeras

Att visa hur mycket vindkraft det planeras och byggs i Finland är nästintill omöjligt. Det finns ingen myndighet som har ansvar för att hålla koll på vilka vindkraftsprojekt som är under arbete i hela landet. Den statistik som finns till handa är sammanställd av lobbyorganisationen Finska vindkraftföreningen.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.