Sydsvenskan > IT

Sunday, 31 May, 12:15

Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 09:13

I dag går många mobiler sönderI dag börjar Apple officiellt sälja sin nya telefon i Sverige och Danmark, även om folk redan har kunnat köpa den under smygpremiärer på kvällstid.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Brönmark När, Iphone, Apple, Sverige, Danmark, Tryg, Iphones, Anders Stougaard, Politiken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I dag, gårmånga , mobiler, sönder
Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 10:05

Grattis Facebook på tolv-årsdagen! Så här använder vi dig i Sverige

Med 1,6 miljarder användare varje månad i hela världen är Facebook är den dominerande sociala medier-kanalen. I dag är det Facebooks 12:e födelsedag. Vi hittade kul användarstatstik hos Internetstiftelsen om hur vi svenskar använder Facebook – dagen till ära.

Dagensanalys.se - 05 maj 17 kl. 18:53

Enligt en ny studie använder du 30 appar i månaden

Bakom siffrorna hittar vi analysföretaget App Annie som specialiserar sig på att mäta appar i mobiler. Enligt deras senaste resultat använder vi i snitt 30 appar i månaden. Enligt dem lägger vi numera också mer tid i mobilen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så ofta använder unga mobiltelefonen

Enligt en undersökning från Institute of Practitioners in Advertising använder personer i åldrarna 15 till 24 år mobilen så mycket som varannan minut.Det är i snitt 387 gånger per dag, skriver Dagens analys. LÄS MER: Hmm – stämmer verkligen det här med smartphone-lillfinger?

Dagensanalys.se - 02 jul 18 kl. 15:19

Telenor använder statistik från basstationer för att sia om dagshändelser

Telenor har brutit mönstret, jämfört med de andra operatörerna, då de nu avslöjar att de kan följa vad alla abonnenter gör i sina mobiler. Nu siar Telenor bland annat om vad sina abonnenter gör i Almedalen. Statistiken bygger på ett snitt i uppladdad mobildata (angivet i megabyte) i Telenors basstation i Almedalsparken mellan klockan 19:00-20:00 varje dag under Almedalsveckan.

Sydsvenskan - 21 okt 15 kl. 05:40

Mobilförbud ska få fart på eleverna

Bräckeskolan i Göteborg har infört en ny regel: inga mobiler eller surfplattor under skoltid. Men det är inte för att eleverna är stökiga. Monika Blom, rektor på skolan, vill se att barnen aktiverar sig mer, skriver GP.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 15 kl. 05:40

Mobilförbud ska få fart på eleverna

Bräckeskolan i Göteborg har infört en ny regel: inga mobiler eller surfplattor under skoltid. Men det är inte för att eleverna är stökiga. Monika Blom, rektor på skolan, vill se att barnen aktiverar sig mer, skriver GP.

YLE - 03 apr 16 kl. 12:39

Industrin planerar in slitage – konsumenten är ett hjälplöst offer

Det går inte att förneka att smarttelefonen har förändrat världen till konsumentens fördel - men konsumenten är tyvärr ett hjälplöst offer då det gäller slitaget på de konkreta apparater vi använder oss av, konstateras det i en artikel i
The Guardian. Vi kan nog undvika kostnader för SMS-meddelanden tack vara online-appar. Och vi kan få ner våra taxi- och hotellutgifter om vi använder oss av Uber och Airbnb.

Dagensanalys.se - 12 okt 16 kl. 14:55

Vad är en bra konverteringsgrad för e-handlare?

Företaget Viseo har djupdykt i frågan om vad som är en bra konverteringsgrad för e-handlare. Även mycket intressant läsning för dig som inte är just en e-handlar men jobbar med konverteringar på nätet. Nedan innehåll är skriven av Marcus Sandström på företaget Viseo: Vi börjar med att kolla på snitt konverteringsgrader från Monetate som har undersökt detta.

SVT Debatt - 08 feb 14 kl. 08:00

Dags att hjälpa asociala mobilzombier

TELEFONBEROENDE Många är osunt beroende av sina smarta telefoner. Därför öppnar vi Sveriges första behandlingsenhet mot mobilmissbruk. Känner du igen dig i följande?

YLE - 27 aug 15 kl. 03:49

Vem som helst kan spionera på var din mobil är

Stater, företag och kriminella missbrukar hela tiden mobilnätet så att de får information om var mobiltelefoner befinner sig. De kan också avlyssna samtal och läsa andra personers sms-meddelanden, över hela världen. Det finns ett mindre känt mobilnät som din mobiltelefon använder sig av - ett globalt nätverk som kallas Signalsystem nummer 7, förkortat SS7, och som gör det möjligt för mobilen att byta mellan mobiltelefonmaster, operatörer och länder.

Dagensanalys.se - 10 nov 16 kl. 15:28

Stora rapporten om svenskarnas internetvanor är nu här

Nästan alla svenskar använder internet och tiden vi tillbringar på nätet fortsätter att öka. I dag tillbringar vi lite drygt en femtedel av vår vakna tid på internet och för första gånger rankas internet som den viktigaste informationskällan, framför tv, radio och tidningar. Youtube är den populäraste sajten för alla åldrar och mer än hälften av svenskarna har sålt något på nätet.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Antikroppstester riskerar bli en besvikelse

Antikroppstester i stor skala beskrivs som ett mycket viktigt redskap för att få en bild av hur covid-19 har spridits i samhället – och på så vis kunna planera det fortsatta smittskyddsarbetet. Men allt mer tyder på att bilden blir missvisande. – Det fa.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Påven vill se slut på ”fattigdomspandemin”

Slutet på coronapandemin bör också bli slutet på "fattigdomspandemin" i världen, enligt påven Franciskus, som spår en stor förändring av vårt sätt att leva då krisen är över. – När vi är ur den här pandemin kommer vi inte att kunna fortsätta på den insl.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Superhet skåning med rätt stamtavla

Elitloppet. Idag kan superheta skåningen vinna loppet hans pappa aldrig vann..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

”Coronapandemin och dess effekter medför en grogrund för ökad korruption.”

Natali Engstam Phalén, generalsekreterare för Institutet mot mutor..

Sydsvenskan - 19 timmar sedan

Tour de France-cyklister dopningsmisstänkta

Dopningsprover från Tour de France 2017 har testats på nytt, i ett försök att hitta ett dopningsmedel som tidigare inte gått att spåra. – Efter att ha fått ny information har vi identifierat relevanta prover och gjort de första analyserna, säger en tale.

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Vad är en sommar utan jordgubbsglass? Vi har provsmakat åtta sorter

Priset avgör inte smaken – en billig klassiker bäst i test..

Sydsvenskan - Igår: 12:12

Nej till förslag om stopp av E22-utbyggnad

Majoriteten i fullmäktige avslog V-förslaget..

Sydsvenskan - Igår: 11:00

Hur kan man släppa ut orenat vatten i havet?

Björn Bäckström minns ett myllrande djurliv i Öresund förr i tiden..

Sydsvenskan - Igår: 11:00

Författaren: ”Grannar är lite som rysk roulette – man vet aldrig vad man får”

Mattias Edvardssons spänningsroman om småstadsliv i Löddeköpinge har sålts till 24 länder..

Sydsvenskan - Igår: 10:11

Färre födde för tidigt i nedstängt Danmark

Antalet extremt för tidigt födda barn har minskat med 90 procent i Danmark under den tid som stora delar av samhället har varit nedstängt på grund av coronapandemin. Antalet barn som föddes före vecka 28 gick från omkring 2 till 0,19 per 1 000 födda, en.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.