Realtid > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 01:39

Realtid - 28 okt 11 kl. 08:57

Ericsson valde London-byråHär är juridiska rådgivarna i Sony-affären..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
London, Sony

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericsson, valde, London-byrå
Realtid - 29 jun 12 kl. 10:29

Setterwalls rekyterar från London-byrå

Skiljedomsspecialisten Per Runeland blir senior counsel vid Setterwalls Stockholmskontor..

Dagens Media - 07 nov 19 kl. 09:10

Happy Socks valde bort byråer från start

Sök och sociala medier står i fokus när Happy Socks – som aldrig arbetat med en mediebyrå – gör sina medieköp..

Dagensanalys.se - 23 nov 16 kl. 13:55

Rolls Royce valde Facebook som mediekanal när de skulle öppna show room i Stockholm

Rolls Royce öppnade sitt show room den 6 oktober i år mitt i hjärtat av Östermalm på Birger Jarlsgatan 24 i Stockholm. När man skulle marknadsföra den nya bilhallen valde man en okonventionell medieplan genom att endast kommunicera via sociala kanaler. ”Det anrika klassiska varumärket Rolls Royce valde att ligga i framkant digitalt när de skulle öppna sitt show room i Stockholm, de använde sig enkom av av Facebook och Instagram för att marknadsföra invigningen”  Genom att kommunicera via Facebook och Instagram öppnas möjligheten att nå sina kunder och prospekts på deras hemmaplan där de dagligen befinner sig för att inhämta sina nyheter.

Sydsvenskan - 31 mar 16 kl. 04:00

Vart tog byråkraterna vägen?

Vem minns att den nordiska populismen ursprungligen inte handlade om hat mot invandrade, utan mot byråkrater? I varje valrörelse mullrade det in från höger och genom sextiotalsradikalismen anföll det även från vänster. Men nu verkar upproret mot byråkratin bortblåst.

BT - 05 nov 14 kl. 15:39

Ny EU-bas i gräl med London och Rom

Herr Juncker är i gång - med ryggdunkningar, prickig slips och ett saftigt gräl med Italien och Storbritannien. - Vi är inga byråkrater. Vi är politiker, försäkrar EU:s nya kommissionsordförande.

Dagensanalys.se - 21 jun 16 kl. 11:16

Aller media köper content marketing-byrån OTW

I en affär med Stampen förvärvar Aller media  content marketing-byrån OTW. Affären innebär att Aller media stärker sin position och blir den näst största aktören på den nordiska content marketing-marknaden. Några av OTWs kunder är företag som SAS, ICA, TV4, H&M och IKEA.

Dagensanalys.se - 07 sep 18 kl. 14:54

Viva Media valde Emerse för sin programmatic

Viva Media, en byrå inom digital marknadsföring, valde Emerse plattform för sin programmatiska annonsering. “Vi sökte i första hand en plattform med möjlighet att använda rörligt content i kampanjerna, som vi ser ger bra konverteringar för våra kunder. För det andra ville vi ha en lättnavigerad miljö.

Dagens PS - 18 jan 18 kl. 07:43

Ericsson kan stämmas – avhoppare utfrågas

Ericsson kan komma att stämmas i en grupptalan av den amerikanska advokatbyrån Labaton Sucharow. Det avslöjar Affärsvärlden. Det skulle markera andra gången på tio år som bolaget drabbas av en grupptalan, då samma advokatbyrå för tio år sedan drog igång en grupptalan mot Ericsson med den dåvarande ledningen som främsta måltavlor.

Nyheter 24 - 25 sep 13 kl. 08:38

Nyheter24 konfronterade PR-byrån ? nu avslöjas "Miss Skinny" i förtidTveksamheter från början

Det blir ingen ny webbshop i Sverige som bara säljer kläder med "size zero". Sajten Miss Skinny.se var en iscensatt PR-kupp av Frisk & Fri ?

Resume - 22 sep 14 kl. 14:26

Media Markt jagar pr-byrå

Nyligen valde Media Markt Lowe Brindfors som ny reklambyråpartner. Nu är hemelektronikjätten på byråjakt igen. Media Markt väljer mellan två pr-byråer och pitchen beräknas vara avslutad inom de närmsta veckorna..

YLE - 21 maj 15 kl. 04:28

”Skulle kanske inte bli fiskare om jag valde yrke i dag”

Den som vill bli fiskare går en oviss framtid till mötes. Väder och vind kan både hjälpa eller stjälpa. Dessutom måste fiskaren stå ut med en hel del byråkrati.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 8 timmar sedan

Börsen stänger upp 2 procent

Stockholmsbörsen stängde klart uppåt. De ledande indexen är över 2 procent. .

Realtid - 8 timmar sedan

Croisette växer inom transaktionsrådgivning 

FastighetsrådgivarenCroisette Real Estate Partner fortsätter att öka sin personalstyrka inom transaktionsrådgivning genom rekrytering av Erik Brandt och Hilda Stensson..

Realtid - 8 timmar sedan

Stockholm stad startar tävling om Gasklockan

I november förra året hävde Stockholms stad avtalet gällande Gasklockan med Oscar Properties. Detta för att staden inte fått in betalningen av de 600 miljoner kronor som bolaget köpt tomträtterna för..

Realtid - 9 timmar sedan

”Vi har haft Max Matthiessen på radarn i många år”

Riskkapitalbolaget Nordic Capital har tittat på Max Matthiessen i flera år och ambitionsnivån nu är att dubbla tillväxten på fem år sikt..

Realtid - 9 timmar sedan

Svensk Försäkring avstyrker Finansdepartementets förslag

Svensk Försäkring avstyrker i ett remissyttrande Finansdepartementets förslag om att företag har rätt till statligt omställningsstöd endast om de gjort vad som skäligen kan krävas för att få försäkringsersättning..

Realtid - 9 timmar sedan

Industrial Solar föreslår ny ordförande

Olle Olsson blir föreslås som ny ordförande på energibolaget..

Realtid - 10 timmar sedan

Mats Qviberg storköper i Öresund

Öresunds styrelseordförande köper aktier för 4,5 miljoner kronor..

Realtid - 9 timmar sedan

Danske Bank topprekryterar från Nordea Markets

Danske Bank topprekryterar Johan Malmborg som Senior Credit Analyst till Credit Research-teamet i Stockholm..

Realtid - 10 timmar sedan

”Affären ökar tempot i tjänstepensions-tech”

Riskkapitalbolaget Nordic Capital förvärvar Max Matthiessen. ”Min uppfattning är att konsumenten kommer bli mer medveten om vilka avgifter man betalar. Det kommer sätta press på avgifterna, säger Rikard Josefsson”, vd på Avanza..

Realtid - 10 timmar sedan

Här är spelet bakom Nordic Capitals köp av Max Matthiessen

Konsolideringsspelet intensifieras när private equity-bolagen flockas runt de svenska försäkringsförmedlarna, skriver Realtids Per Agerman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.