DI > Ekonomi

Sunday, 31 May, 19:01

DI - 28 okt 11 kl. 09:04

Saab-ägarens aktie stoppadHandeln med Saab-ägaren Swedish Automobiles aktie är stoppad på börsen i Amsterdam, rapporterar Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Saab, Swedish Automobiles, Amsterdam, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saab-ägarens, aktie, stoppad
SvD - 12 jan 11 kl. 10:06

Rusning efter Saab-ägarens aktie

Aktien i holländska Spyker Cars, som äger biltillverkaren Saab, fortsätter att rusa på börsen i Amsterdam efter förra veckans positiva prognos för företagsledningen. Upp 23 procent i dagens inledande....

BT - 12 jan 11 kl. 10:08

Saab-ägarens aktie rusar uppåt

Aktien i holländska Spyker Cars, som äger biltillverkaren Saab, fortsätter att rusa på börsen i Amsterdam efter förra veckans positiva prognos för företagsledningen. Upp 23 procent i dagens inledande handel. (TT)
.

Kristianstadsbladet - 09 jun 14 kl. 12:41

Saab-aktien rusar på rekordhög börs

Stockholmsbörsen stiger kraftigt, i en bred uppgång som drar upp OMXS-index till en ny historisk rekordnivå.Saab-aktien rusar uppåt efter en svensk ubåtsorder.
Vid lunchtid har OMXS-index gått upp med 0,9 procent till 456,7, vilket kan jämföras med uppgångar på 0,1-0,2 procent för ledande index i London och Frankfurt.

TA - 09 jun 14 kl. 12:41

Saab-aktien rusar på rekordhög börs

Stockholmsbörsen stiger kraftigt, i en bred uppgång som drar upp OMXS-index till en ny historisk rekordnivå.Saab-aktien rusar uppåt efter en svensk ubåtsorder.
Vid lunchtid har OMXS-index gått upp med 0,9 procent till 456,7, vilket kan jämföras med uppgångar på 0,1-0,2 procent för ledande index i London och Frankfurt.

BT - 09 jun 14 kl. 12:41

Saab-aktien rusar på rekordhög börs

Stockholmsbörsen stiger kraftigt, i en bred uppgång som drar upp OMXS-index till en ny historisk rekordnivå. Saab-aktien rusar uppåt efter en svensk ubåtsorder.Vid lunchtid har OMXS-index gått upp med 0,9 procent till 456,7, vilket kan jämföras med uppgångar på 0,1-0,2 procent för ledande index i London och Frankfurt.

BT - 09 jun 14 kl. 15:54

Saab rusar, börsen på rekordnivå

Stockholmsbörsen stiger kraftigt, i en bred uppgång som drar upp OMXS-index till rekordhöjder. Saab-aktien rusar uppåt efter en svensk ubåtsorder.Inför den avslutande handeln på måndagen har OMXS-index gått upp med 0,9 procent till 456,5.

DI - 10 jan 14 kl. 16:42

Saab-chefer säljer aktier efter Brasilienaffär

Den senaste insynshandeln i Saab, vars aktie har rusat efter december månads brasilianska glädjebesked, utgörs av att några av affärsområdeschefer har passat på att sälja några av sina aktier..

DI - 31 aug 11 kl. 10:13

Saab-ägarens aktie upp inför rapport

I dag är det dags för Saabs ägarbolag Swedish Automobile att lägga korten på bordet och berätta hur bolaget har gått under första halvåret 2011..

BT - 28 okt 11 kl. 09:50

Saab blir kinesiskt

De kinesiska bilföretagen Pang Da och Youngman har tecknat en så kallad avsiktsförklaring om att köpa samtliga aktier i Saab Automobile. Det framgår av rekonstruktören Guy Lofalks inlaga till Vänersborgs tingsrätt.
I inlagan återkallar rekonstruktören Guy Lofalk sin begäran om att Saabs rekonstruktion avbryts, uppger Vänersborgs tingsrätt som avbryter därmed arbetet som inletts för att avbryta rekonstruktionen i de tre Saab-bolagen.

PrivataAffärer - 19 nov 18 kl. 23:00

Saab presenterar nya detaljer om nyemissionen

Läs också: Här är villkoren i Saabs nyemission Den 23 oktober meddelade Saab att bolaget planerar att genomföra en företrädesemission för att stödja bolagets fortsatta tillväxtresa och ge Saab ökad möjlighet att framgångsrikt konkurrera om nya stora ordrar. ”Saab har under de senaste åren stärkt sin marknadsposition, trots en ökad konkurrens, och ser fortsatt en stark efterfrågan på sina p

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Ytterligare två Stockholmskrogar tvingas stänga

Två restauranger tvingas stänga med omedelbar verkan på söndagen efter beslut från Region Stockholms smittskyddsenhet..

DI - 5 minuter sedan

FI-expert: Robotarnas ”frontning” inte marknadsmissbruk – de är bara snabba

Att robothandlare tillåts skära emellan i orderböckerna på ett sätt som privatsparare inte kan göra beror inte på en lucka i regelverket –.

DI - 30 minuter sedan

Danmark tillåter svenska transitresor

Danska gränspolisen tillåter svenskar att resa via Danmark för att resa vidare till andra länder..

DI - 30 minuter sedan

Europeiska protester mot polisvåld i USA

Tusentals demonstranter samlades i Storbritannien, Tyskland och i Danmark på söndagen för att protestera mot det amerikanska….

DI - 30 minuter sedan

AP4 om investeringen i Nanoform: ”Avgifterna blev ovanligt höga”

Fjärde AP-fonden är ankarinvesterare i Nanoforms pågående nyemission inför First North-debuten och kommenterar nu de ersättningsnivåer till….

DI - 1 timme sedan

En möjlighet till revansch för president Trump

De våldsamma protesterna i USA riskerar att splittra ett redan polariserat folk och innebär ytterligare en osäkerhet för det hårt prövade….

DI - 1 timme sedan

Klockan klämtar för britter – kaosartad skilsmässa hotar

Relationen mellan Storbritannien och EU har inför veckans viktiga förhandlingar om handelsavtal blivit riktigt frostiga..

DI - 1 timme sedan

Oljerika Venezuela höjer bensinpriser

Det stora oljeproducerande landet Venezuela höjer olje- och bensinpriser på måndagen och inför ransonering..

DI - 1 timme sedan

Han är trotjänaren som ska forma Volvo Cars framtid

En doldis som är van att reda ut kriser – det är Volvo Cars mest rutinerade toppchef – nederländaren Lex Kerssemakers..

DI - 2 timmar sedan

Koncernbidrag hjälper företag

Tillväxtverket meddelade nyligen att koncernbidrag inte är förenligt med att få stöd för korttidsarbete..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.