Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 02 June, 22:35

Kristianstadsbladet - 28 okt 11 kl. 06:30

Rätten yrkade på långa straffI?går offentliggjordes tingsrättens dom. 70-årige Peeter Pohla kallad Sprängaren, 64-årige Jan Nilsson alias Nisse Pistol och 53-årige Ulf ?
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Wallin Gubbligan, Broby, Peeter Pohla, Jan Nilsson, Nisse Pistol, Ulf, Peeter Pohlas, Sprängaren, Pohla, Gubbligan, Väla, Tingsryd, DNA, Olofström, Nordea, Danmark, Jan Nilssons, Ullred, Lidl, Hyltebruk, Sprängarens, Nisse Pistols

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rätten, yrkade, långa, straff
Kristianstadsbladet - 28 aug 19 kl. 13:35

Valprånet i hovrätten: Yrkade på samma straff för frikänd

Om två veckor faller hovrättens dom i valprånet. På sista rättegångsdagen yrkade åklagaren på fem års fängelse för den 34-åring, som friades av tingsrätten. Samma straff som för 27-åringen, som dömdes för rånet och är fortsatt häktad i målet..

Kristianstadsbladet - 29 nov 13 kl. 07:30

Åklagaren vill ha långa straff

Foto: Polisen
Åklagaren yrkade på tio respektive åtta års fängelse för de två bröderna som åtalats för mordförsök efter bråket på House of Bagels som fick ett blodigt slut i Sparbankens lokaler.
Rättegången avslutades på torsdagseftermiddagen efter två dagar i säkerhetssalen i Malmö.Kammaråklagare Johan Eriksson yrkade på långa straff för bröderna.

Kristianstadsbladet - 07 maj 19 kl. 17:15

Riskerar långa straff efter våld på uppfart

Åklagaren yrkade på långa straff när rättegången mot två män avslutades på tisdagen, exakt ett halvår efter att en Åhusbo höggs precis vid hjärtat utanför sitt hem. Försvaret yrkade att åtalet skulle ogillas..

Kristianstadsbladet - 15 feb 20 kl. 05:00

Brott: Åklagare yrkade på stränga straff för knivskärningen

Trion som rånade och sedan attackerade en ung man med kniv har ett gemensamt ansvar för handlingarna. Det ansåg åklagaren som yrkade på stänga straff med upp till sex års fängelse och utvisning för 23-åringarna. En förväntas genomgå psykiatrisk undersökning, medan en 17-åring riskerar att dömas till sluten ungdomsvård..

GöteborgsPosten - 29 sep 15 kl. 11:31

Planerade hämnd: Långa straff för mordförberedelse

Två unga män, medlemmar i Vårvädersligan, döms till långa straff för att ha planerat mörda en fiende i ett annat gäng. Bevisningen som avgjorde var, enligt hovrätten, hemlig avlyssning i en hyrd bil..

Dagens PS - 22 feb 18 kl. 10:08

WSJ: Jätten kan stänga 200 butiker till

Leksakskedjan Toys R Us planerar att stänga ytterligare 200 butiker i USA efter en svag julhandel, rapporterar Wall Street Journal. Bolaget meddelade redan i januari att cirka 180 butiker skulle ryka på grund av den svaga försäljningen. Beslutet väntades omfatta ungefär 4.

Kristianstadsbladet - 02 apr 14 kl. 18:35

Åklagare yrkade på långa straff

Foto: Lasse Ottosson
Åklagaren yrkade på långa fängelsestraff för både 39-åringen, som erkänt att han spelat sjuk för att få ut assistansersättning, och för 39-åringens före detta hustru, som enligt åklagaren startade det hela.
På onsdagen var det dags för slutpläderingar i assistansmålet där staten lurats på drygt 4,3 miljoner kronor.Chefsåklagare Pär Andersson inledde med att konstatera att 39-åringen erkänt grovt bidragsbrott och medgett att han varit frisk hela tiden och spelat sjuk för att få assistansersättning.

NSD - 24 jun 15 kl. 07:34

Åklagaren yrkade på långa straff

Kammaråklagare Klara Dahlström yrkade på långs fängelsestraff för den liga som misstänks för indrivning av falska skulder..

Kristianstadsbladet - 24 jun 14 kl. 16:48

Långa straff för knarkhandel på postorder

Männen sålde knark på nätet. På tisdagen dömde tingsrätten dem till fem respektive tre års fängelse.
De två Kristianstadsborna, som sålt narkotika på olika dolda hemsidor på internet, är skyldiga till grovt narkotikabrott, narkotikasmuggling samt för innehav och bruk av narkotika.

SmålandsPosten - 09 jul 14 kl. 06:23

Långa straff och utvisningför alla tre i ficktjuvsligan

Ficktjuvsligan som opererade på Resecentrum i Växjö döms till långa fängelsestraff och utvisning. De tre männen förbjuds att återvända till Sverige inom de närmaste tio åren och ska även fortsättningsvis vara häktade. Växjö tingsrätt konstaterar i den enhälliga domen att männens vistelser i Sverige har varit samordnade med avsikten att begå brott.

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 06:00

Långa straff för män som sålde knark på nätet

Det blev långa fångelsestraff för de två Kristianstadsbor som sålt knark på nätet. Det står klart sedan hovrätten avgjort målet.
Hovrätten dömer, liksom tingsrätten, männen för grovt narkotikabrott, narkotikasmuggling samt innehav och bruk av narkotika.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Wall Street fortsatte uppåt

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Skådespelaren Carina Boberg död

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Tv-producent sparkad efter hot om våld

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Första kvinnliga ordföranden i tennisförbundet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skolkrisen förvärras när statistiken förvrängs och förskönas

Det går många nyanlända i svenska skolor, och de har det naturligt nog tuffare. Varken de eller samhället som helhet vinner på att deras sämre skolresultat mörkas i Pisa-undersökningarna..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

TT-FLASH: Två döda i flygkrasch

Två män har omkommit i en flygkrasch i ett bostadsområde utanför Borås, uppger polisen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Många döda vid polisingripanden i Rio

Antalet människor som dödas vid polisingripanden i Brasilien ser inte ut att minska – trots strikta coronarestriktioner..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Uråldriga matstölder kan förklara sex

Svenska forskare har upptäckt att redan de allra tidigaste djuren var drabbade av parasiter, som stal maten ur munnen på dem. Den unika upptäckten kan kasta mer ljus över varför djur fortplantar sig sexuellt i stället för att bara klona sig..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Välkommet besked: Friluftsbaden öppnar – men med viss förändring

Nästa vecka öppnar friluftsbaden! Det beskedet har nu Östra Göinge kommun lämnat..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nämndeman döms – gjorde av med förenings pengar

Det blir sannolikt villkorlig dom för Ola Forslin för brottet han begick som kassör i Kristianstads nämndemannaförening..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.